Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי קורולה 96 אוטו' , ובעיה אצלי היא כאשר האוטו כבר חם הסל"ד בהילוך D עומד על 700 ואז המנוע עובד בגמגומים קלים , עם אני מעלה קצת את הסל"ד הוא נשמע בסדר.

מה יכולה להיות הבעיה ?

הבנתי שיש איזה רכיב שניתן לכוון מכנית שיושב על התריס של האויר , או משהו באזור שם .

תודה לעוזרים.

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

יכולות להיות סיבות רבות, בכל אופן, ובאם המנוע פועל "עגול" ללא זיופים, כדאי לבדוק את האפשרות לצורך בניקוי בית מצערת, ומייצב סיבובים.

ערוך חיפוש בערכים אלה, (ניקוי בית מצערת, מייצב סיבובים/מנוע צעדים)

יתכנו תקלות אחרות ו/או נוספות, אם בדמות הצתה, מע' דלק לרבות הבקרה שלה, או מכניקה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ניקוי בית מצערת עשיתי כבר.

אני רוצה לדעת איך נראה מנוע הצעדים ואיפה הוא צריך לשבת אצלי במנוע?

שאני יכול לבדוק אותו.

להזכירכם הרכב הוא קורולה 96.

פורסם

אחרי בדיקה קצרה אצלי ברכב ראיתי רכיב שנראה לי כמו מנוע צעדים והוא יושב על הקיר של המנוע ויוצאים ממנו שתי צינורות אחד מחובר באזור של סעפת היניקה והשני איפשהו למטה.

השאלתי האם זהו מנוע הצעדים???

פורסם
ומה תעשה אחרי שתפרק את החלק ?

מנוע הצעדים לא יושב על קיר האש , הוא יושב על בית המצערת .

אני לא הייתי בטוח שזה החלק הנכון בגלל זה שאלתי לפני שאני מפרק.

אז משיהו יכול לכוון אותי לחלק הנכון ?

איפה הוא בדיוק יושב?

• תוכן חדש...