Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ רכישה LANCIA DEDRA מנוע 1,800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווסת מתח בכזה מחיר ?!?!?!?!?! :shock::shock::shock::shock:

איזה אלטרנטור כבר יש שם ?

במידה שזה הבוש 90 אמפר אז הייתה פה עבודה רצינית בעיניים.

כל האלטרנטור עולה 1000 שקל עם עבודה.

נסה אולי למצוא דדרה 97 מנוע 1600.

המנוע עדיף בהרבה על ה1600 שהיה עד 96, 103 כ"ס 14.4 קג"מ.

המנוע הזה קיים בעוד מספר רכבים בקבוצת פיאט.

אז ככה שהאחזקה תהיה הרבה יותר קלה וזולה.

אם אתה רוצה לרכוש רכב ידני בסביבות ה15K,

אז הרכב שנותן את התמורה הכי גבוהה למחיר זאת הדדרה.

וגם לעומת רכבים טיפה יותר יקרים.

מאוד חבל שאין את הממשיכה של הדדרה בארץ , הלוא היא הליברה :(

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תשמע, החלפת אטם למכסה הטיימינג לא ממש זול (האטם עולה 120 ש"ח) זה מנוע עם שני גלי זיזים ולא אחד, מה גם שיש לו בנוסף לרצועת הטיימינג גם רצועה לבאלאנסר שצריכה גם היא החלפה. ובכלל המנוע לא מוצלח. נקודה.

כשהפראפלו מהול במים (כמו שהוא צריך להיות) יש לו צבע תכלת - שקוף אך לא תוכל לפספס אותו, אם תגע בו הוא ישאיר לך מגע שומני ביד.

ה1.6 הרבה יותר אמין, פשוט והרבה יותר מוצלח (היתה לנו אחת כזו במשך 11 שנה !! ו 300 אלף ק"מ ולא הרמנו ראש מנוע לעולם) הגימור הפנימי כמעט זהה.

לגבי הפחחות זה עניין של טעם.

והמחירים שלקחו לו על הטיפולים גבוהים בעליל! אם תחליט לקנות את האוטו דבר איתי ואני יפנה אותך לאנשים הנכונים. אחזקת הרכב (מבחינת המנוע) זהה לתמה משנים קודמות, הגיר שלו נדיר מאוד במידה והוא מתקלקל (ייחודי לדגם).

תבדוק שהחימום והמזגן עובדים טוב ובדוק אם חיישן הטמפרטורה של בקרת האקלים נותן טמפרטורה נכונה (המזגן מסתמך על קריאת החישן הזה).

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

יפתח הוא כבר לא רוצה .

לך איזה דדרה הייתה ? 1.6 90 כ"ס או 103 ?

עוד דבר , החלפת רדיאטור חימום בדדרה יחסית פשוטה וקלה לעומת רכבים אחרים..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תודה על התשובות

לא, אני ירדתי מהרכב. פשוט לא שווה את המחיר הנדרש.... אבל ממש לא שווה.

בחשבונית של טיימינג כתוב גם כי המוסך מודיע לבעל הרכב על בולמים קדמיים פגומים (לא הוחלפו). אז הנה עוד כמה אלפי שקלים כדי ליישר קו.

שכחתי גם לרשום שלפני חצי שנה הוחלף מסרק הגה הידראולי ב-2,000 ש''ח עם העבודה.... עדיין הרכב לא מרגיש טוב על הכביש מבחינת ההיגוי... אולי בגלל הבולמים, אולי עוד משהו. מכה במתלה כבר הזכרתי.

התמונה הכללית היא פח זבל שדורש אלפי שקלים להפוך אותו למשהו נורמלי, רק חבל שרכב כל כך מקורי ושמור מבפנים כבר מתפורר ולא מתוחזק כמו שצריך. אני מבין שזה עולה אלפי שקלים וכנראה בעל הרכב היה מעונין רק שהרכב יסע, לא יותר מזה.

ואני מתפלא שעם כל זאת הוא השקיע 4K על טיימינג ולאחר 1,000 ק''מ בלבד (!!!!) החליט למכור את הרכב. דרך אגב, מאז החלפת טיימינג עברו יותר מחצי שנה, אך הרכב נסע רק 1,000 ק''מ.... מוזר משהו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ניסית להריח את המיכל עיבוי שהוא פתוח ?

זאת דרך דיי פרימטיבית אבל דיי נכונה בשביל לזהות CO בנוזל קירור ומשם המרחק לראש מאוד קצרה..

בורזום , היית צריך לראות את הדדרה שלי :(

שמורה מכל כיוון בצורה קנאית , בטוח היית קונה אותה.

אבל בסוף שיכור מסריח הרס אותה.

בכל מקרה אם אתה מעוניין בדדרה אז יש כרגע ביד 2 מספר דדרות עם נקודות פתיחה טובות.

אפרופו ,

למה שלא תחשוב לכיוון קאפה ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

כן,חשבתי לכיון קאפה,אבל לא כרגע. גם אחרי דדרה אני לא ארוץ בכל הארץ. סתם, היה משהו מענין ומתברר כלא כל כך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...