Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי למוסך לפני שבוע בגלל חור באגזוז והוא אמר לי שצריך לרתך כי יש חור ביקש 1000 שקל כולל החלפת שמן גיר

אמרתי לו בסדר למחרת הוא התקשר אליי ואמר לי שהריתוך לא עזר כי יש איזה חור במקום שאי אפשר לרתך המחיר קפץ ל1800

הוא החליף לי את החלק ( תמונה למטה ) ואמר לי שזה עלה לו מפרוקיה 1100 שקל

בנוסף בדקתי שמן גיר והוא שחור כאילו לא החליפו אותו וגם חסר שמן

האם המחיר הגיוני ומה אפשר לעשות מולו או נגדו בנידון

תמונה052.jpg

תמונה053.jpg

פורסם

כיצד הוחלף שמן הגיר? לפוקוס אין פקק בקרטר לריקון שמן.

אם הוחלף ע"י מכונת שאיבה אז השמן אמור להיות אדום ונקי.

אם הוחלף ע"י ניקוז כ-2 ליטרים ע"י דחיפת צינור דרך פתח המילוי ושאיבת השמן או פירוק הקרטר אז לא עשית כלום.

פורסם

חייב אותי 400 שח על החלפה של שמן גיר לא ציין כמות שמן + פילטר שמן שאין לי מושג עם הוא החליף או לא

פורסם

טוב , מה שעשה המכונאי שטיפל לך ברכב הוא פירוק קרטר הגיר וניקוז של כ-2 ליטרים של שמן בלבד ולכן השמן נשאר שחור.

כמות השמן בגיר זה הוא כ-7 ליטרים כולל ממיר וקולר גיר.

תוכל לראות אם זה נעשה אם מסביב לקרטר הגיר ישנה שכבת סיליקון אטימה חדש ,כזה ש"נשפך" מהקרטר עצמו.

• תוכן חדש...