Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן תמונות קשות, אולי שווה להוסיף אזהרה שתכנים לא מתאימים לכל אחד.

יש לציין שהנהלת הפורום אינה קשורה בשום צורה לצילום הסרטונים הנ"ל ( אם מישהו ממשפחת הפושעים המסוכנים שמעורבים בסרט חושדת בכך).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלפא, יש רק פתרון אחד לכל צרותיך , והוא מעבר לבית פרטי!

אם תיאלץ למכור את הבימר לשם כך, אזי פתרת בעיה נוספת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תלונות על פעולות ניהוליות/אכלו לי/שתו לי בה"פ לאחד המנהלים בלבד.

מי מתלונן? אני מעדכן אותך, כיוון שאתה בדיליי של 7 שעות.

פורסם

אחרי הדחקיות שהרצתם על גבו של אלפא, הייתי דווקא אומר שאולי אילו לא מאפיונרים מסוכנים אבל יש כאן דוגמא מובהקת לחוסר הכבוד לרכוש האחר (אין כאן אחד שהיה שמח לגלות ילדים קטנים בועטים לו ברכב)

יש לך במוו שחורה, אתה יוצא החוצה בשעת ה"מעשה" ומסביר לאימהות שפעם הבאה אתה אורז אותן ואת הילדים בבגאז' של האוטו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

rgunv, תודה על התמיכה.

העיניין שבשעת המעשה הייתי בעבודה, לכן לא הייתה לי אפשרות לצאת ולדבר איתם. בערב אני עובר על ההקלטה וכך מגלה מי התעסק לי ברכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...