Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת נחושת של מזגנים... אחלה נחושת אל תזלזל בה... במזגנים הארקה של המזגן עוברת גם ע"י הצנרת אבל לא רק...

מסתבר שלא ראיתי תחוטים טעות שלי... תגן עליהם בציפוי כל שהוא... זה באסה כשהיא משחירה.

סה"כ התקנה יפה מאוד, פחות לטעמי אני אוהב את ההתקנות יותר פשוטות... מה שחשוב זה שאתה מרוצה וזה מה שצריך להיות.

אני לא יודע עם הצינור הזה שפציפי של מזגן אבל אני בטוח ב100% שהוא של צנרת גז

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההתקנה יפה לטעמי, תגיד איך הסאבים האלה של DUB מישהו הציע לי כזה ולא ידעתי מה להגיד כי לא נתקלתי במישהו שיש לו כזה ויכול לתת חוות דעת.

:-) just smile
פורסם

את האמת שיצא לי פעם אחת לשמוע זוג סאבים זהים של ה-DUB(כמו של פותח הת'רד)

לא שמיעה מעמיקה עם שלל סגנונות מוזיקה, אבל בכל זאת.

ו.. הם נחמדים.

לא משהו שגורם לך להגיד "ואוו, זה הפתיע אותי לטובה", אבל בהחלט נחמדים :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
ע''פ היצרן כל סאב אמור לקבל לפחות ה86 ליטר אוויר אז ככה ששנייהם ביחד זה 172 לי שזה הרבה אז בניתי שלא ע''פ הוראות היצרן , התיבה שבניתי היא תיבה של בערך 110 ליטר אוויר... אז ככה שזה בערך מתאים בהתחשב במצב של עשיית קניות ועוד דברים בבגא'ז:roll:

ממש לא מאיפה הבאתה את הנתון הזה? פה תמצא את ההמלצות הנכונות

• תוכן חדש...