Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לפני מספר שנים קניתי ג'נטי מגנזיום לאוטו שלי עם אומי ביטחון נגד גנבות וזוג פותחנים, אשר בדיוק מתאימים לאומים האלו ושאותם אני מרכיב על מפתח גלגלים. מפתח אחד אבד ואילו המפתח השני נשחק מבחוץ (עשוי חומר רך), כך שכאשר אני מנסה לפתוח איתו את האומים, הוא מסתובב יחד עם מפתח גלגלים ולא נותן שום תוצאה. באותה פנצ,ריה שקניתי את הג'נטים לא קיים יותר מפתח כזה ואמרו לי שהדרך היחידה לפתור את הבעיה זה לפרוץ את האומים ולשים אחרים.

מישהו מכיר בעל מקצוע באזור נתניה, שיכול לשכפל לי את המפתח שנשחק (המפתח נשחק מבחוץ ולא מבפנים, כך שהוא עדיין תופס את האום טוב) או יכול להגיד לי איפה מוכרים מפתחות כאלו? מספר מפתח 355.

בתודה לכולם! :-D

פורסם

לדעתי חבל על המאמץ שלך לייצר מפתח חדש זה יעלה לך אולי יותר מסט נועלים חדש.

כמה כבר עולה סט נועלים בסביבות ה 70-150ש"ח?

לדעתי פנה לבעל מקצוע שיחלץ לך את האומים(שיפרוץ אותם) ותרכיב חדשים.

את האומים הנועלים לא סוגרים חזק מידי, כדי שלא יגרם נזק לאום או למתאם, תסגור ברגש ולא חזק מידי.

ניתן להשיג מפתח(מתאם) חדש זהה לשלך רק צריך לחפש בפנצ'ריות וחנויות לאביזרי רכב השאלה אם תמצא...

ישנה אפשרות לרתך אום חדש על המפתח, לפני כן צריך לבדוק שאפשרי לרתך על המפתח אולי הוא עשוי מחומר שלא ניתן לרתך עליו בקלות.

פורסם

אהלן...

המצב קרה לי גם ברכב שלי מנעולי גלגל ללא מפתח מתאים

אין לך הרבה מה להסתבך פשוט גש לפנצרייה שיפרצו את המנעולים (פה בב"ש עלות פריצה 200 ש"ח +150 ש"ח מנעולים חדשים)

אם ידך קצרה במזומנים פנה למוסך המורשה ובקש את עזרתם. עד כמה שידוע לי כל מוסך מורשה מחזיק ברוב המפתחות הקיימים. אם ויש ,גש לקנות סט של 4 ברגים חדשים תחזור למוסך ותרכיב את החדשים בעזרתם.

אני ממליץ לא לחבר שוב מנעולים,כי מי שבאמת ירצה את המגנזיום לא תהיה לו בעיה לקחת אותם. פה בב"ש הבדואים בשביל מגנזיום לוקחים את כל הרכב, סתם נקודה למחשבה (:

המשך יום נעים

פורסם

כשאני קניתי רכב לא ידעתי שעל המגנזיום יש ברגי נעילה נגד גניבות,וכשהגיע הזמן לפרק את הגלגלים נתקעתי בלי בוקסה מתאימה,חיפשתי ונברתי בכל הפנצריות,והסבירו לי שלא ניתן למצוא בוקסה מתאימה,הדרך היחידה שהציעו זה לדפוק בלחץ בוקסה על ברגי הנעילה,וכך הבוקסה תקבל את הצורה של הבורג,כמובן שאף אחד לא היה מעוניין בעבודה כזאת,

לבסוף יצרתי קשר עם מוכר הרכב (לאחר שנה בערך,מזל שלא נתקעתי עם פנצר:lol:)

והוא באדיבותו נתן לי את הבוקסה המיוחלת,

פורסם

תנסה לשים מברג או משהו כזה בחלל שנוצר כתוצאה מההחרכות של הברזל והוא יצא לך

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

ואם תהיה חכם יותר צלם את האום ואת הבוקסה ופרסם את תמונה בתקווה שיש פה עוד מישהו עם כזה מפתח

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...