Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום שיעוף לנהג המסכן (מאחל לו רפואה שלמה ולכל המעורבים) גף

יצא הסרן מהמקום, לא נתקלתי במקרה דומה קודם..

בתגובה הראשונה ממש הזדעזתי, שאלתי את עצמי "איך הסרן יצא מהמקום" "הרכב לא אמור להיות חזק כמו הטויוטה שבטופ-גיר הבריטי הפילו מבניין קורס".

התשובה הגיעה עוד בימי הרמב"ם

"יש אין מעין" או משהו בסגנון שנים לא למדתי תלמוד

התמונות קשות

06112008125145.jpg

06112008125158.jpg

06112008125206.jpg

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

באמת שניסיתי להבין משהו מניסוח הכותרת או ההודעה עצמה ולא ממש הבנתי...

בכל אופן, ניכר שהרכב עבר תאונה לא קלה, ומפגש עם סלע יכול להעיף אפילו סרן יפני (שומו שמיים) ממקומו.

ראיתי כבר דברים גרועים יותר מתרחשים בשטח... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בתמונה האמצעית רואים עוד רכב מעורב בתאונה, כנראה הוא נכנס בו בגלגל האחורי בדיוק בנקודה של הסרן ותלש הכל ממקומו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
בתמונה האמצעית רואים עוד רכב מעורב בתאונה, כנראה הוא נכנס בו בגלגל האחורי בדיוק בנקודה של הסרן ותלש הכל ממקומו

הרכב אותו אתה רואה (הסיאט ?), נראה לי לפחות דיי שלם. לדעתי אלו סתם עוברי אורח שבאו לראות.

אך אם זהו גם רכב מעורב, התאוריה שלך נשמעת דיי הגיונית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היה מקרה דומה בארץ שבו הסרן התפרק לטרופר מהשילדה באמצע הנסיעה,

בכל אופן, אני לא מתפלא יותר מדי...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

הלו

הרכב השני מזדה MVP או 5 כמו שהטונצ'ים אומרים.

הנקודות הבולטות של רכב מסוג וואגון הן רכות כמו אבוקדו מוכן לאכילה...

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אין לי תמונות, אבל אני בעצמי הייתי ברכב שקרה לו משהו דומה רק יותר מפחיד:

לפני המון שנים, בזמן שירותי במג"ב היינו בליווי ראש הCIA שהגיע לביקור באי"וש.

אנחנו היימו בג'יפ הסוגר של השיירה, כמובן סופה ממוגנת, ואני יושב מאחורה עם עוד לוחם.

מתישהוא במהלך הנסיעה החל לצאת עשן מאיזור הגלגל האחורי, שאחר כך הפך לאש ממש והסתיים בהתנתקות

חד צדדית של הסרן האחורי מהג'יפ, תוך כדי שהוא פוגא ברכב שעבר ממול ומוריד אותו מהכביש! תודה לאל יצאנו מזה בשלום

אחר כך הסתבר שהרכב יצא מהסדנה יומיים לפני המקרה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לפותח השרשור, זה לא טויוטה, זה איסוזו טרופר.

צריך לעבוד על היכולות זיהוי שלך בדחוף

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...