Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילד איננו בר ענישה אבל למיטב ידיעתי ההורים כאפוטרופוסים שלו אחראיים באופן מלא על מעשיו.

כך יוצא שמבחינה משפטית ההורה אחראי על זה שהילד הושאר ללא פיקוח ומאחר והוא התרשל בשמירתו, עליו לשאת במלוא הנזק.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל אם ההורים היו משלמים על כל הנזק שהילד גרם, אני מניח שהתופעה היתה מצטמצמת.

גם עכשיו אני מניח שניתן לתבוע את ההורה בבית משפט לתביעות קטנות בעבור הנזק.

עידן

לדעתי עדיף לפתור בעיה זו מהשורש, ולא לאחר מעשה.

אם מחנכים את הילד מגיל צעיר בצורה נכונה, הוא לא יגיע למצב כזה.

לא חסרים ונדליזם בארצנו, וניתן לראות את התופעה שחוזרת על עצמה בעיקר בתקופת החופש הגדול בו לילדים/נערים אין מסגרת ואין מי שיפקח עליהם, והתוצאות הן רכוש ציבורי רב שנהרס/נשרף בכל ערב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם כל מה שההורים קיבלו זו "אזהרה", אז הם לא ממש יטרחו להעביר את הילדים שלהם סדנת חינוך קצרה בנושא. סביר מאוד שאותם הילדים יחזרו לעשות את אותם הדברים שוב (ואם לא במוקדם אז במאוחר).

פורסם
בגיל 5 זה צמיגים , בגיל 15 זה כל הרכב.

בנוסף לפי תשובותם של הילדים "סתם ככה" נשמע לא הגיוני , בימנו פנצ'ריות משלמות לילדים תמימים שיורידו צמיגים לרכבים עלמנת להחזיר אותם לפנצ'רייה בחזרה , היה על זה כתבה לא מזמן.

זה שפנצ'ריות שולחות ילדים זה אולי מטומטם וטיפשי אבל יש לזה מטרה להגדיל את רווחיהם אבל במקרה הספציפי הזה הגורם ל"טרור" הזה הוא השיעמום,וזה עוד בתקופת הבית ספר מה יעשו אותם הילדים בחופש הגדול השם ישמור.

פורסם

יש ילדים שפשוט צריך לכרות להם את הידיים... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש סירטון של ילד מאחת מארצות ערב שנתפס גונב מחנות. העונש שלו היה שעלו לו עם רכב על הידיים. לגנוב הוא לא יגנוב יותר. אם אחד מהם היה מנקב לי את הצמיג הייתי רוצה לקבל את הכסף עליו וכל ההוצאות. לא מעניין אותי מי ישלם, ההורה או הילד בן ה-5 ...:evil:

פורסם

אל תהיו כ"כ חכמים, בלי שהתנסיתם בזה מהצד השני.

יום אחד (לפני שנתיים שלוש, היא וחבריה היו בני 10 או פחות) קיבלתי מכתב מביה"ס.

הבת שלי, יחד עם עוד כמה "כוכבים" מהכיתה, נתפסה מקשקשת בעזרת טוש על הספסלים באוטובוס של ההסעה.

אם למישהו יש ספק, החינוך שאני מנסה להנחיל מגיל אפס הוא שמירה על הסביבה בדיוק כמו שמירה על נקיון הבית, ובטח לא להשחית.

כאשר הילדים הללו בקבוצה - לא תאמינו לאיזה מעשים מטומטמים הם מסוגלים להגיע.

הבעייה היא תגובת ההורים אח"כ.

ביה"ס הכריח את הילדים לעמוד ולנקות את הספסלים שעליהם קשקשו, בצדק גמור מבחינתי.

את הבת שלי לקחתי לשיחה, והבהרתי לה שאחרי המקרה הבא הדומה (אם יקרה), היא תמצא את עצמה מגובסת בשתי הידיים (בעזרתי האדיבה, אהלן ד"ר יצחק קדמן :|), מייד לאחר שהסברתי לה מדוע אסור להשחית רכוש ציבורי, בדיוק כמו שהיא לא רוצה שישחיתו לה את הדברים הפרטיים שלה.

ההורים של אחת החברות, שקיבלו את אותה ידיעה (מכתב זהה), הסתכלו על הבת שלהם, והפטירו "נו, טוב" :shock:.

אם התגובה של ההורים היא כזו - פלא שהילדים יוצאים כך?

כמו שאמרו - חוברת שיקום הנזק במקרים כאלה היא על ההורים ועל חשבונם. כאשר ההורים לא מגיבים, הם למעשה מעודדים את התופעה.

פורסם

שמר, התדרדרת - כתבת תגובה שאני מסכים איתה ב- 100% :shock:

עם כל הכעס והתסכול שמעשים כאלה גורמים עדיין הדרך להתמודד איתם היא בצורה חינוכית שאיננה משתמעת לשתי פנים (ראה תגובתו של שמר) ובטח לא בשיטות של שכנינו ה"נאורים".

ילד בא אל העולם, הוא בהתחלה תלוי בהוריו תלות מוחלטת, לאט לאט התלות הזו קטנה והילד מתחיל לפתח דצונות ודרישות משלו. תתפלאו לעיתים אין קשר בין הערכים שהוא סופג בבית לבין צורת ההתנהגות שלו בחוץ עם חבריו.

תפקיד ההורים הוא לעקוב ולכוון את הילד , תוך שהם מתקנים את ההתנהגות שלו ללא הרף.

מי שחושב שזה קל לא התנסה מעולם במטלת גידול ילדים, מטלה שלא כל ההורים צולחים אותה בציון עובר.

פורסם

כפי שנאמר, ההורים "הוזהרו" ככה שכנראה אין מי שישא בתוצאות של מעשי הילדים חוץ מבעלי הרכבים. יכול להיות שההורים ישלמו על הנזקים, אבל ע"פ מה שהבנתי מהכתבה הם לא הוכרחו לשלם קנס מסויים או משהו בסגנון. האם אמרה שהילדה סיפרה לה, אז מדוע היא לא עשתה שום דבר בנידון? חוסר אחריות משווע.

פורסם

גם אני נורא אהבתי את האבא שמעליך, במיוחד הקטע של לשבור את הידיים לילדה שלו והוצאת הלשון לד"ר קדמן. ויש עוד אחד איפשהוא למעלה שמבקש לכרות לילדים הללו את הידיים ואחד שמספר על ילד שעלו עם אוטו על הידיים שלו כי גנב משהו. אין ספק, יש ממי ללמוד.

פורסם
גם אני נורא אהבתי את האבא שמעליך, במיוחד הקטע של לשבור את הידיים לילדה שלו והוצאת הלשון לד"ר קדמן. ויש עוד אחד איפשהוא למעלה שמבקש לכרות לילדים הללו את הידיים ואחד שמספר על ילד שעלו עם אוטו על הידיים שלו כי גנב משהו. אין ספק, יש ממי ללמוד.

רועי , בוקר טוב , תרשם ללמוד קצת שירה ,:lol:

יש שיעורים בהאנשה , מטפורה ( דימוי ) וזה נשאר שיר .

" חוסך שבטו - שונא בנו " -

שבטו - ברמה הפיזית מקל , מכה, עונש פיזי

שבט לשונו - בדיבור , מילים קשות כדורבנות המביעות כעס

אז , כוונת התשובות היא דימוי ולא פעולה , ולפעמים צריך את מידת האלימות המילולית כלפי ילדים לטובתם .

כי מחר הם יבצעו טעות ויתקלו באדם :twisted: חמום מוח , ובלי הגיון שהם ילדים , שבאמת ישבור , או יפגע בהם .

לכן המסר , להפחיד או לאיים בעונש,וגם להעניש בהגיון, טוב יותר מאשר הטיפול בנזקים אח"כ

גם אם אני יכול , הילד כבר נפגע :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

" חוסך שבטו - שונא בנו " -

שבטו - ברמה הפיזית מקל , מכה, עונש פיזי

שבט לשונו - בדיבור , מילים קשות כדורבנות המביעות כעס

יפה כתבת ! :mm_yeah:

• תוכן חדש...