Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה UPS זול וטוב יש למחשב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפץ לו הממסר פחת , הדלקת המחשב לאחר מכן הביאה לכיבויי מהיר , לאחר 10 נסיונות התנעה , הוא סוף סוף התרצה וניאות לעלות.

החלטתי שנמאס לי וגם בחישוב כולל יוצא יותר זול ונסיונות שיחזור ל HD בקריסה סופית הבאה.

מזאפ מצאתי את זה

12270752b.gif

מחיר : 208 ש"ח.

מומלץ? יש משהו ראוי יותר במחיר יותר זול ?

זה עוזר בגירוש ברקים ?

חוץ ממחשב אני צריך גם משהו להגנה מנחשולי מתח וברקים למיניהם עבור מסך פלזמה , איזה מכשיר מומלץ ?

פורסם

ADVICE חברה ישראלית טובה, הכי חשוב לבדוק אם הUPS מתאים לך מבחינת הספקים, כך שאם יש לך מחשב חזק ומסך גדול יש צורך ב UPS תואם, בנוסף יש לבדוק שה UPS יודע לכבות את המחשב בצורה מסודרת ולא סתם מנתק את הזרם לאחר מספר דקות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לפותח השירשור:

המכשיר הנ"ל שנתת אינו UPS אלא מייצב מתח בלבד, ז"א שאם תהיה הפסקת חשמל המכשיר לא יעזור לך בכלל. לכן, אני ממליץ לך לקנות UPS אמיתי הכולל בתוכו גם מייצב מתח.

ע"מ שאוכל להמליץ לך על UPS המתאים למערכת שלך, פרט את מפרט המחשב שלך.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

פנטיום 4 2.4 נראה לי ספק כח של 300WAT GHZ

3 כוננים קשיחים .

מסך 19 CRT .

מדפסת משולבת לייזר כולל פקס.

ראוטר אלחוטי .

לרציפות העבודה מספיק לי שהמחשב ימשיך לעבוד בעוד שהשאר יהיו מוגנים מנחשולי מתח.

אני מחפש מייצב נפרד להגנה על מסך פלזמה 42 מנחשולי מתח .

מה עם זה ?

21188390c.gif

או זה?

p71068b.jpg

ולמייצב :

p65818b.jpg

פורסם

אני חושב שאתה מפספס משהו.

UPS לא נותן לך לעבוד בזמן הפסקת חשמל.

זו לא הכוונה.

UPS מאפשר לך לסגור את המחשב בצורה מסודרת ומייצב את המתח בזמן חזרת החשמל.

אם מדובר על ישום קריטי - נהוג לחבר גם גנרטור ליצור חשמל וה UPS "מחזיק" את המערכת למשך מספר דקות עד לכניסת הגנרטור לעבודה.

במילים אחרות - חפש משהו בסיסי שיאפשר שמירת מסמכים וסגירת מחשב מסודרת.

פורסם

אתה צודק, לא התכוונתי לעבודה רצופה אלא בסה"כ אפשרות לסגור בניחותא ולבצע שמירה של מסמכים פתוחים לפני הסגירה.

UPS עם כיבויי אוטומטי מספיק בהחלט , אחד מהשניים שהבאתי יתאים כנראה ( APC מעולים אך יקרים מאוד בהשוואה) אלא אם כן מישהו מכיר UPS אחר יותר זול עם אותם נתונים ומוניטין.

פורסם

המחשב שלי דומה בתכונות למחשב שלך ואני משתמש בUPS השחור בתמונה הראשונה

הUPS נותן לי 3 דקות לכיבוי המחשב

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
פנטיום 4 2.4 נראה לי ספק כח של 300WAT GHZ

3 כוננים קשיחים .

מסך 19 CRT .

מדפסת משולבת לייזר כולל פקס.

ראוטר אלחוטי .

לרציפות העבודה מספיק לי שהמחשב ימשיך לעבוד בעוד שהשאר יהיו מוגנים מנחשולי מתח.

אני מחפש מייצב נפרד להגנה על מסך פלזמה 42 מנחשולי מתח .

מה עם זה ?

21188390c.gif

או זה?

p71068b.jpg

הראשון מצויין, גם אני עובד עם אחד כזה ויש לי מפרט הרבה יותר רציני משלך.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
אם אתה מחפש אל-פסק מאוד אמין, קנה אחד שהוא ON-LINE.. זה יעלה הרבה אבל יהיה שווה את זה

במידה והמחשב שלך יקר לך.

אל פסק פשוט וטוב:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_1781&products_id=10972

מה זה אל-פסק אונליין ?

נראה נחמד וזול לעומת האחרים אבל יש לחברה הזאת מוניטין רע , כשמוצר אחר שלה נמצא ברשימת המוצרים המסוכנים לשימוש

של האיחוד האירופאי, מצד שני האתרעה הגיעה מפולנים וברשימה מככבות גם טויוטה לקסוס ואודי A8.

פורסם

טוב, הבנתי מה זה אל-פסק אונליין: המתח מסופק באופן קבוע מהסוללה , יש הפרדה מוחלטת מרשת החשמל.

בדגמים הנחותים ללא תכונה זו ,צריך לסמוך על זמן התגובה של המערכת , כלומר הוא צריך להיות מהיר יותר מזמן התגובה של הרכיבים האלקטרוניים עליהם היא אמורה להגן , כך שיש פה בעייתיות מסוימת.

חוץ מהמוצר של SWEEX( שד.א עדיין לא מצאתי במפרט את התכונה הזו ) המחירים מתחילים בסכומים של מעל 1000 ש"ח

יקר מאוד.

• תוכן חדש...