Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו טווינגו 95 לא מניעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטווניגו לא רוצה להניע יש סטרטר יש דלק המצבר חדש חדש ולמרות זאת ניסיתי עם כבלים והוא עדיין לא מניע.

הרכב עמד כ-5 ימים לי נראה שהמשאבת דלק נדפקה, מה דעתכם ? האם יש דרך לבדוק את המשאבה?

כמה עולה כזו משאבה כולל עבודה ? והאם בהדרכתם יש אפשרות שאני יבצע את ההחלפה?

תודה

שי

פורסם

האם יש ריח של דלק שאתה מנסה להניע הרבה זמן?

המשאבה נמצאת מאחורי המושב האחורי בצד ימין בתוך הרכב. ברגע שתוריד את הריפוד תוכל לשמוע עם היא עובדת .ברגע שאתה מסובב את הסוויץ, אם אין ריח של דלק תבדוק חיישן גל ארכובה, הוא נמצא ממש מעל הגלגל תנופה מלמעלה,אתה תראה את החוט חשמל,אצלי הוא היה עושה בעיות לפעמים, עד שהחלפתי אותו,לפעמים מספיק רק לנקות אותו הוא מחובר עם שני ברגים,בהצלחה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם
האם יש ריח של דלק שאתה מנסה להניע הרבה זמן?

המשאבה נמצאת מאחורי המושב האחורי בצד ימין בתוך הרכב. ברגע שתוריד את הריפוד תוכל לשמוע עם היא עובדת .ברגע שאתה מסובב את הסוויץ, אם אין ריח של דלק תבדוק חיישן גל ארכובה, הוא נמצא ממש מעל הגלגל תנופה מלמעלה,אתה תראה את החוט חשמל,אצלי הוא היה עושה בעיות לפעמים, עד שהחלפתי אותו,לפעמים מספיק רק לנקות אותו הוא מחובר עם שני ברגים,בהצלחה

אין ריח של דלק ואני שומע את המשאבה בסוויץ' .תוכל לצלם את חיישן גל הארכובה אני לא מצליח לזהות אותו?

תודה רבה

שי

פורסם

יש לבדוק האם יש ניצוץ, ואם כן, אין מה לבדוק יותר מידי חיישני הצתה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם שלי לא מניעה יותר. הסטרטר עובד אבל המנוע לא מגיב.

מעצבן, רק עכשיו שילמתי 2000 שקל על תיקונים באוטו.

לפני כן, היה קורה לי פעם בכמה זמן שהוא לא מניע ואז עם משחק עם דוושת הגז הוא הניע בסוף.

עכשיו לחיצה על הגז לא עוזרת בכלל, כאילו אין לזה השפעה.

מה אני צריך לעשות? ריח של דלק לא הרגשתי בכלל.

אני אנסה מחר ביום שוב.

פורסם

איזה שטות עשיתי, בתקלה כזאת טפשית בטח לא נתקלתם.

אתמול מילאתי נוזל קירור, ושכחתי לסגור את הפקק.

זה מה שמנע מהאוטו להניע, וטוב שכך , אחרת הייתי מאבד את הפקק ומי יודע עוד איזה נזק היה נגרם.

כנראה יש לו זיהוי שאין לחץ במערכת הקירור?

• תוכן חדש...