Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתיכת תאונה.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי יצא לכם לראות דברים יותר גרועים, אבל בשבילי- זאת פעם ראשונה שאני מסתכל על תאונה ותופס את הראש מרוב הלם....

אתמול נסעתי ברחוב ראשי, ופתאום מתחיל פקק במקום שאף פעם אין פקקים, אחרי כמה רגעים הבנתי שזה בגלל תאונה. הייתה שם פורד פוקוס בצד, עם כנף קדמית שמאלית מרוסקת, ואחריה היה רכב של מכבי אש של חילוץ והצלה. הייתה לי שנייה לחשוב "בשביל זה צריך חילוץ והצלה??" עד שעברתי את המכבי אש וראיתי שברולט אופטרה הפוכה על הכביש.

זה פשוט... להסתכל עליה ולהיות בהלם...

לא יכולתי ממש לצלם, כי הייתי באמצע נסיעה, אבל יותר מאוחר בערב התברר לי שבצירוף מקרים, אבא שלי היה שם בסביבה ויצא לו לצלם עם הפאלם כמה תמונות. הוא אמר שהנהגת מהשברולט יצאה בריאה ושלמה מהתאונה (וזה העיקר כמובן)

תמונות-

תאונה4.jpg

תאונה2.jpg

תאונה.jpg

פורסם
הוא אמר שהנהגת מהשברולט יצאה בריאה ושלמה מהתאונה (וזה העיקר כמובן)

אחרי שהתבשרנו שנהג ה-205 משרשור אחר יצא בריא ושלם, זה לא מפתיע. :wink:

איך לעזאזל הדייהו הזו התהפכה?!

הפאלם מצלם גרוע כמו המצלמות של הנוקיה. :?

תמונות אינסטנט זו הגדרה קולעת.

MCS 2008

פורסם
אולי יצא לכם לראות דברים יותר גרועים, אבל בשבילי- זאת פעם ראשונה שאני מסתכל על תאונה ותופס את הראש מרוב הלם....

אתמול נסעתי ברחוב ראשי, ופתאום מתחיל פקק במקום שאף פעם אין פקקים, אחרי כמה רגעים הבנתי שזה בגלל תאונה. הייתה שם פורד פוקוס בצד, עם כנף קדמית שמאלית מרוסקת, ואחריה היה רכב של מכבי אש של חילוץ והצלה. הייתה לי שנייה לחשוב "בשביל זה צריך חילוץ והצלה??" עד שעברתי את המכבי אש וראיתי שברולט אופטרה הפוכה על הכביש.

זה פשוט... להסתכל עליה ולהיות בהלם...

לא יכולתי ממש לצלם, כי הייתי באמצע נסיעה, אבל יותר מאוחר בערב התברר לי שבצירוף מקרים, אבא שלי היה שם בסביבה ויצא לו לצלם עם הפאלם כמה תמונות. הוא אמר שהנהגת מהשברולט יצאה בריאה ושלמה מהתאונה (וזה העיקר כמובן)

תמונות-

שאלה לא קשורה: האם התמונות האלו מהפאלם ZIRE 71? האם זה הרזולוציה המקסימלית?

שאלה קשורה: איך בדיוק מתהפכים ככה באמצע הכביש?

פורסם

כל התאונות האלה מפחידות אותי בטירוף, אני נהג חדש (נוהג לבד כחודש) וזה מפחיד אותי בכל נסיעה מחדש. :?

אני שונא צרפתים.

פורסם
איך לעזאזל הדייהו הזו התהפכה?!

שאלה קשורה: איך בדיוק מתהפכים ככה באמצע הכביש?

אמנם שאלתכם היא רטורית(כנראה :? ), אך אני מוכן להדגים לכם התהפכות כנ"ל, כמובן שעם מכוניותיכם :wink:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

באמת לכל הרוחות איך מתהפכים כך באמצע הכביש???? זה לא יתכן אלא אם כן היא נפגשה עם איזו שפת מדרכה, אבל באמת בהירות גבוהה, או שבעצם, יכול להיות שהיא נסעה על הפוקוס? כלומר עלתה עליה עם צד אחד של האוטו (כמו בסרטים) כי אני לא רואה דרך אחרת להתהפך...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

you're not alone.

גם לי מאד קשה לראות מראות כאלה, במיוחד אחרי מה שעברתי...

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

זה קרה ברחוב אבא הלל בר"ג

הנהגת נכנסה בפורד פוקוס, וכנראה נבהלה והתחילה לשחק יותר מדי עם ההגה...

לגבי השאלות הלא קשורות- כן, זה צולם בפאלם ZIRE71, והאיכות אכן לא טובה במיוחד, כמו בנוקיה, אבל מצד שני- תמיד טוב שיש מצלמה שנמצאת אתך בכל מקום, אפילו באיכות כזאת

פורסם

זה מפחיד, אני נסעתי לי להנאתי בחולון (בעלייה ממגה לכיוון פארק פרס), ופתאום אני קולט במראה האחורית (בדיוק פניתי את הפניה וזה שהיה מאחורי בקושי הספיק לפנות, והתנגש בו זה שנסע ישר בצומת) ברלינגו עפה באוויר, היא התהפכה איזה פעמיים ובסוף מסתבר לא קרה לנה כלום ולכל האנשים היה שלום. :shock:

פורסם

יצא לי לראות פעם לנסר אדומה עפה במהירות של 70 קמ"ש לתוך עץ דקל במעגל תנועהע בערד...לא זוכר מה קרה לנהגים בדיוק אבל הם רק נפצעו...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...