Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צריך המלצות לכרטיס טיסה זול דרך חברה אמינה. חוץ מאיסתא, יש למישהו המלצות לעוד חברות או לשיטות להוזלת הכרטיס?

לא איכפת לי דרך איפה הקונקשן (כל עוד זה לא פקיסטן או משהו בסיגנון) או כמה זמן צריך להמתין בשדות תעופה כאלה ואחרים, העיקר שהכרטיס יהיה במחיר סביר (פחות מ-2000 דולר).

תודה :)

פורסם

לא יודע למה לא דרך איסתא,אבל, אני עשיתי דרכם וזה עלה לי 1500 דולר.

בזמנו(לפני חצי שנה) כשעשיתי סקר שוק טווח המחירים נע 100+ - לשאר החברות.

פורסם

תתקשר ישירות לאוזבקיסטן אירליינס/אירוסוויט/רויאל ג'ורדניאן (חפש באתר דפי זהב) ותבקש מחיר לסטודנט/צעיר עד בנגקוק או הונג קונג,

כשתהיה לך הצעה שלח מייל לצ'אוולה טרוול - http://www.chawlatravel.com ובקש הצעה להמשך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שטסתי לאוסטרליה לפני 10 חודשים הכרטיס עלה לי 1,600 דולר דרך איסתא.

לא יודע למה שללת אותם אבל כדאי לעשות סקר שוק.

היה לי טיסה עד בנגקוק עם אל על ו18 שעות המתנה שם, משם המראתי עם חברת תאי לסידני, חייב לציין שהמטוסים של תאי ולדעתי הרבה חברות בעולם עדיפים על אל-על גם מבחינת נוחות וגם מבחינת שירות, אה כן ובעיקר מבחינת הנוסעים, כל הנוסעים הישראלים, אפשר להגיד פראיים שנוסעים לתאילנד עושים הרבה רעש בטיסה, בעיקר מחיאות כפיים בהמראה ובנחיתה :roll:

פורסם

אני טסתי דרך קתאי פסיפיק,היו זולים ב300 דולר מאל על.

הטיסה להונג קונג דרך אל על ואז קונקשן לסידני.

אל על בגדול הם יקרנים.

הסיבה היחידה שעולה לי לראש שנתנו לך מחיר כזה זאת עונת החגים שעכשיו מתקרבת.

פורסם

עונת החגים בדיוק נגמרה :roll:

לגבי המחירים, הסיבה שאלעל יקרה יותר היא, בעיקרה, כי המטוס לא יכול לעבור מעל שטחי מדינות ערב ולכן עושה סיבוב.

חברים שטסו לפני שבועיים-שלושה לתאילנד ועשו השוואת מחירים אמרו שב Royal Jordanian אפשר להשיג כרטיס ב~300 דולר פחות מאשר באלעל (אם נוסעים לירדן ברכב/אוטובוס ולא בטיסה מהארץ לירדן ואז מירדן לתאילנד).

אבל בגלל ש2 אמהות מתוך ה3 הן פולניות, כמובן שבסוף הם טסו אלעל :D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...