Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 40K רכב משפחתי בטיחותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

ניסתי לבדוק בהיסטוריה של האתר אבל זה עדין לא ממוקד ואני דיי מבולבל

אשמח אם תוכלו לייעץ על רכב משפחתי

התקציב הוא עד 40,000 ש"ח

העדיפות בראשונה היא לרכב עם רמת בטיחות גבוהה

תודה לכולם

פורסם

רנו מגאן תהיה אופציה מצויינת אבל מומלץ לקנות בגירסה הידנית בלבד ולא להתעסק עם הצרות של הגיר האוטומטי, שאמינותו יותר ממוטלת בספק.אינני בקיא במחירונים אבל לדעתי לפחות שנתון 2002 יכנס בתקציב שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה

לגהי רנו מגאן משנת 2002 דיי קשה למצוא גיר ידני בנזין

מה שכן לא חסר דיזל ידני

האם אתם ממליצים גם על הדיזל

פורסם

בעיקרון הדיזל יהיה כנראה עם קילומטראז' גבוה. אם כבר דיזל לך על הטורבו דיזל בלבד. הדיזל (64 כ"ס) לא ממש סוחב.

חבר,אתה חופר

פורסם

גם אני חיפשתי המון זמן רכב בתקציב הזה

היום קניתי c5 1800 2004 ב38000 שח 110000 קמ

באמת במצב טוב רכב נוח ובטיחותי

קטונתי מלהמליץ אבל תשקול, מקבלים הרבה רכב בכלום כסף.

פורסם

לאור הפרסומים בפורום שטימינג בקליאו עולה 2500ש"ח לא כולל משאבת מיים מין הסתם במגאן מחיר דומה - כמדומני שיקול חשוב ברכישת הרכב במיוחד כאשר בתקציב מוגבל

אני חושש שגם בC5 עלויות חלפים וטיפולים הינן גבוהות מאד ומין הראוי לקחת זאת בחשבון בעת קנית הרכב

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

אתה מתכוון אולי לטיימינג בקליאו ספורט שעולה כ2500 שקל

בכל מקרה ביצוע בטיימינג בקליאו הוא כ-120000 ק"מ ז"א זה לא ממש הוצאה יומיומית.

לגבי תחזוקה אני הייתי מתרחק ממוסכים מורשים של קרסו והולך למוסכים המתמחים ברכבי רנו ישנם כמה כאלה שנחשבים לטובים יותר ממוסכים מורשי יבואן

פורסם

מה יש לכם לומר???

על שברולט מאליבו שנת 2000

כמדומני מנוע 3000

רכב בטוח זה בטוח!

מחירון נמוך יחסית 37,000 ש"ח

לגבי צריכת הדלק האם העלייה משמעותית יחסית למנוע 2000

טיפולים וחלקים ??

וכו'

תודה מראש

פורסם

מאליבו אוהבת דלק.

רנו מגאן Classic שנתונים 2000-2003 אחלה רכב, ולאו דווקא בגיר הידני, למרות שכן עדיף לך ידני בדגם הנ"ל, ידוע שהצרפתיות האלה עדינות בגיר, חוץ מזה, ידני יותר זריז, הרבה יותר אמין וחסכוני בדלק.

ברשותי רנו מגאן אוטו', אפשר פחות או יותר להגיד שהכל הלך ברכב חוץ מהגיר. :p ( טפו טפו טפו! )

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

המאליבו ה-ר-ב-ה פחות בטוחה מכל תוצרת אירופאית מאותה שנה. כן, פחות גם מהקליאו...

הייתי ממליץ בחום על C5 או 406 ולחלופין מגאן/לגונה - רכבים גדולים, מאובזרים מאוד וחדשים יחסית (2002 ואילך) בעלי בטיחות מושלמת ובמחירים מצחיקים.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מאגאן דגם קודם אשר נמכרה עד 2003 נחשבת לאחת הבטוחות בזמנה עם 4 כוכבים בריסוק, גיר ידני יתן לך צריכת שלק טובה מאוד.

במדור מכירת רכבים פה בפורום יש אחת למכירה ידנית , לטעמי מחיר מצחיק לשנתון שלה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
המאליבו ה-ר-ב-ה פחות בטוחה מכל תוצרת אירופאית מאותה שנה. כן, פחות גם מהקליאו...

הייתי ממליץ בחום על C5 או 406 ולחלופין מגאן/לגונה - רכבים גדולים, מאובזרים מאוד וחדשים יחסית (2002 ואילך) בעלי בטיחות מושלמת ובמחירים מצחיקים.

ישנה בפורום מגאן 2003 ידנית למכירה,

אגב אני מעדיף להתרסק בתוך מאליבו מאשר להתרסק בתוך קליאו.

פורסם

רכב מרווח ונוח. בשנתונים הראשונים מאובזר גם בגרסת הליסינג. די חסכונית. בטיחות- חמישה כוכבים במבחני ריסוק (או במלים אחרות- בטוחה מאוד). אמינות- בעייתית. יש שיגידו ששלהם אמינה- לדעתי זה תלוי ברכב הספציפי. אם אתה רוצה עוד מידע- אתה מוזמן לשאול.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...