Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הבחנתי שהאור הדרך בפנס הקידמי הימני לא תקין, אור המעבר עובד רגיל אך אור הדרך לא מאיר... הנורה נבדקה, הפיוזים נבדקו אך לא נמצא התקלה.

מישהו נתקל בבעיה או שיכול להציא פתרונות אפשריים לבעיה :?:

בתודה מראש,

אלכס.

T h e C a t

פורסם

מכיון שאור הדרך (הגבוה) כמעט ואינו מופעל ברכב נדירות בו התקלות וכמעט שלא נשרף חוט האור הזה בנורה. יש לבדוק היטב, בעזרת נורת בקורת, באם מגיע המתח לאור הדרך בחוט הירוק בתקע המתחבר לנורה, באם כן אז הנורה לא תקינה. באם לא מגיע המתח (בזמן הפעלה) אז יש לוודא שאכן הנתיך תקין לא ע"י התבוננות בו אלא להחליפו לנסיון.

באם הנתיך תקין יש לבדוק באם לנתיך עצמו מגיע מתח והאם יוצא ממנו המתח מתיבת הנתיכים לכוון הפנס. נתיך אור הדרך הימני הנו בשורה התחתונה מימין ושל האור השמאלי

בשורה התחתונה השני מימין (נתיכים של 10 אמפר בצבע אדום).

במקרה וקשה לך לבצע לבד אני ממליץ לך לגשת למוסך מורשה המכיר הרכב ובקלות יאתר הבעיה. באם תרצה הכוונה למוסך באזורך ציין בתשובה.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

אני סטודנט לאלקטרוניקה ויש לי מכשיר בדיקה ( multimeter), הנורה נמצאה תקינה אולם אכן לא מגיע מתח דרך החוט הירוק, כמו-כן נבדקו הפיוזים, גם על ידי מכשיר מדידה וגן הוחלפו באחרים והבעיה לא נפתרה.

לא בדקתי עדיין אם מגיע מתח לפיוז. עלה בדעתי לבדוק את הכבלים אבל ראיתי שכל הכבלים עוברים בתעלות וקצת קשה להגיע אליהם.

יש לך מוסכים להמצלצה באיזור רמלה, לוד?

רפי, תודה לך על העיצות.

T h e C a t

פורסם
אני סטודנט לאלקטרוניקה ויש לי מכשיר בדיקה ( multimeter), הנורה נמצאה תקינה אולם אכן לא מגיע מתח דרך החוט הירוק, כמו-כן נבדקו הפיוזים, גם על ידי מכשיר מדידה וגן הוחלפו באחרים והבעיה לא נפתרה.

לא בדקתי עדיין אם מגיע מתח לפיוז. עלה בדעתי לבדוק את הכבלים אבל ראיתי שכל הכבלים עוברים בתעלות וקצת קשה להגיע אליהם.

יש לך מוסכים להמצלצה באיזור רמלה, לוד?

רפי, תודה לך על העיצות.

גש למוסך פלצ'י , מול התחנה המרכזית החדשה ברמלה , בעורף של מוסך דייהטסו/דייהו

פורסם

אני יכול להמליץ על מוסך מצוין ביהוד, "מוסך שמשון", העצמאות 24 טל' 03-5360748

והוא מוסך מורשה פיאט המכיר היטב הרכב ויש לו את שרטוטי המערכות החשמליות.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

פנה אל מוסך "שימשון" ביהוד,הוא מופיע בספרי הטלפון.

דבר עם חיים.

תגיד להם שנשלחת ע"י תומר מפיאט מרכז.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...