Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי החלפת מצבר ברכב,

האזעקה נישארת דרוכה כל הזמן כשהיא מופעלת (אני מכבה אותה לגמרי עם המפתח שלה, אחרת היא תצפצף כל הזמן)

אזעקה אם אני לא טועה של "סרפי סטאר". אין תגובה ללחיצות מהשלטים על פתיחה וסגירה של האוטו.

יש אפשרות לאפס אותה ?

מצורפת תמונה.

תודה לעונים.

Picture 021.jpg

so far so good so what

פורסם

לפי נסיון שיש לי עם אזעקות ברכבים כאלה ... הן לא ממש שימושיות ואתה יכול לנתק אותה , מה שכן היה לי מקרה דומה בסקודה שהייתה לי והסבירו לי שהייתי צריך לנתק לנתק עם המפתח את האזעקה לפני ניתוק המצבר , מה שאני עשיתי אחרי שהלכתי למתקין ואמרו לי שיש קצר באזעקה וצריך להתקין חדשה פשוט ניתקתי אותה ושכחתי שהיא קיימת

"אין מוסכניק טוב , יש לקוח עם מזל":-D

פורסם

כדאי לנתק מערכות אזעקה לפני החלפת מצבר, אפילו לעיתים, ניתוק מח האזעקה לחלוטין מצמת המתחים שלו.

לעיתים, בעיקר במערכות אזעקה ישנות, ניתוק המינוס של המצבר כשלב ראשון בפירוקו, עלול לגרום נזק לאזעקה, ולתופעה כפי שאתה מציין.

איני יודע כיצד נותק המצבר אצלך, בדכ זה האופן, אך כשרשמתי, במקרה כזה, יש לבצע ניתוק לאזעקה, לפחות עם המפתח, לאלה המצויות בכזה, ובתנאי שהמפתח אינו שולט רק על ניתוק רעש הציפצוף, אלא על מח האזעקה בנוסף, כמו שנכון לציין, במקרה שלך.

נסה לנתק את צמת המתחים של האזעקה למס' דקות, וחבר חזרה. אם ממשיך לצפצף, בדוק שמגיעים המתחים, ואם מגיע, לא יהיה מנוס מביצוע תיקון לאזעקה (פחות מומלץ) ,או החלפתה לחדשה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המקרה היה שכנראה המצבר היה כבר לקראת סוף חיו

ולא הייתי בבית הרכב לא הונע משהו כמו כמעט שבועיים

וכשהגעתי להניע, השעון של הרכב והכל היה כבוי,

מה עושים ארבעת הכפתורים הקטנים שרואים בתמונה? יש קשר לאיפוס או משהו?

או פשוט לנתק רק את הצמה ולהחזיר אחרי מספר דקות?

תודה על ההתיחסות.

so far so good so what

• תוכן חדש...