Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

מסתבר שזה לא היה סתם פנצ'ר והגלגל הלך קפוט.

צריך לקנות צמיג חדש.

בפנצ'ריה שהייתי אמר לי הזקנצ'יק 260 ש"ח, ומיד כשהוא הסתובב הבחור שתיקן את הפנצ'רים מייד אמר שזה יקר מדי וכדאי שאלך למקום אחר.

לפי הספר אני צריכה צמיד 175/65 R14. לא יודעת מה זה אומר - אבל, אשמח אם תייעצו לי איפה אפשר למצוא צמיג אמין וכמה (בערך) זה אמור לעלות.

תודה,

שנה טובה

ענת

פורסם

לא כתבת איפה את נמצאת.

יש את צמיגי אנטון חנניה ביפו שידוע כמקום טוב וזול, אני החלפתי שם 4 צמיגים במחיר טוב. חוץ מזה, תריצי חיפוש כי השאלה הזאת נשאלת כאן הרבה.

פורסם

עוד כמה דברים, שרצוי שתשימי לב אליהם: רצוי לשים שני צמיגים זהים על אותו סרן (קדמי\אחורי), אם אתה חייבת לשים שני צמיגים שונים עדיף שזה יהיה על הסרן האחורי (ובכלל, צמיגים פחות טובים \ צמיגים חדשים לגמרי), ואם את מחליפה צמיגים קדמיים גשי לעשות אח"כ כיוון פרונט, יש את פרונט התחייה - רצוי גם כן לעשות חיפוש.

דברים כמו מידה ותאריך ייצור הצמיג ניתן לקרוא על צידו, התאריך מופיע ב-4 ספרות, כשהשתיים הראשונות הן שבוע הייצור והשתיים האחרונות הן שנת הייצור - כלומר 0408 משמעו שהצמיג יוצר בשבוע הרביעי של 2008. ארוך החיים המומלץ לצמיג הוא 4 שנים לכל היותר מייצורו, כמובן שהדעות חלוקות בקרב חברי הפורום.

פורסם

תודה על התשובות.

אני בתל -אביב, כך שיפו היא המלצה ריאלית לגמרי.

לגבי ההמלצה השנייה - הגלגל ה"מפונצ'ר" הוא הימני הקדמי (הצד של הנוסע) - אתם מציעים להחליף את שני הקדמיים כדי שיהיו מאותו סוג?

אם הגלגל החמישי שלי, הוא כמו ארבעת הנוכחיים - למעשה אני יכולה לשים אותו במקום, והגלגל הנוסף שאקנה יהיה החלופי - הגיוני? או שבאופן חד משמעי יותר בטוח שניים קדמיים חדשים?

שוב תודות,

ענת

פורסם

2 הצמיגים החדשים שיורכבו מאחור והפחות טובים שיהיו מלפנים.

אכן, "צמיגי אנטון" הנם מהזולים בארצנו והם נמצאים ברח' יפת 88 יפו, טל' 03-6828584 או 03-5184353

והם פועלים 7 ימים בשבוע עד לשעות הערב המאוחרות.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...