Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בהגדרת נתב HUAWEI ברשת T-MOBILE (בחו"ל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, מצטער על עידכון מאוחר אבל הפניית הפורטים לא עזרה אז עברתי לטורנטים. הטורנטים עובדים סביב ה-250kb.

עדיין, לפחות פעם בשבוע אני צריך לבצע RESET מלא לראוטר כי הוא פשוט מתחיל לקרטע והגלישה הופכת לבלתי אפשרית.

מעבר לכך, אחרי שאני מפעיל את הטורנט למס' שעות בלילה ובבוקר סוגר על מנת לגלוש רגיל, האינטרנט פשוט מת למרות שהתוכנה סגורה ולא מעיקה על המהירות.

בבדיקת מהירות באתר www.speedtest.net קיבלתי נתונים טובים דווקא אבל כאן מדובר בבדיקה שבוצעה בדיוק אחרי reset מלא לראוטר.

אז מה הבעייה שפתאום הכל מתחיל למות תוך מס' ימים ?

האינטרנט באמת מתחיל לעצבן אותי כבר...:x

speed.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

אנטישמים... :evil:

תעבור לברצלונה, יש פה אינטרנט בסיבים אופטיים עד 25Mbps, או ADSL עד 12Mbps.

בניגוד למה שנהוג בארץ הקודש, כאן המהירות המובטחת היא גם (כמעט) המהירות בפועל.

פורסם

אני לא מתעסק עם טורנטים אבל ממה שאני יודע לרוב בעיות כאלו נגרמות בגלל עומס חיבורים על הראוטר.

כנס להגדרות של תוכנות ההורדות, והורד את מספר החיבורים שמתבצעים במקביל, עד שתגלה מה המקסימום שהראוטר שלך יכול להחזיק מבלי לקרוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לך שם באחד המסכים לחצן שנקרא VIRTUAL SERVER אתה אמור להגדיר שם את הפורטים שאתה רוצה לפתוח,להגדיר בפנים באיזה מחשב(ז"א הIP שנותן לך המחשב אתה יכול לראות אותו כמו שהסבירו לך פה דרך הCMD) ולסמן אותו כTCP/UDP ובעיקרון הוא אמור לפעול,ככה זה אצלי ראוטר של חברה אחרת ונתקלתי באותה שיתה בראוטרים נוספים של עוד 2 חברות.

• תוכן חדש...