Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנה שהאוטו ברשותי התחילו צרות.

חשוב לציין שכל הזמן שהאוטו היה אצלי לא נחסך שום טיפול והנהיגה הייתה תמיד ברכות ולא לחצתי את האוטו להגיע למקומות שלא רצוי.

זה התחיל לפני כחודש. הייתי בחו"ל שבוע והשארתי את האוטו לאמא שלי, היא אומרת שהיא לא נסעה הרבה ורוב הזמן האוטו ישב בחניה (שלוש ארבע פעמים, נסיעה אחת קצרה מחוץ לעיר).

יום אחרי שחזרתי ירדתי לאוטו לבדוק שהכל בסדר, שמן מים וכו' הכל תקין. מפתח נכנס לסויץ', מסתובב ו... שקט.

שוב פעם, מפתח נכנס לסויץ, מסתובב, שיעול קטן והטורים היחידם שעולים זה בלב שלי.

בפעם השלישית פתחתי את הסויץ' בלי להגיע לסטרטר וצפרתי לראות אולי יש בעיית חשמל, אכן הצופר היה נשמע חלש, התאורה של הרדיו הייתה חלשה מדי וכל הנורות "זייפו". התקשרתי לחבר שיבוא לעזור לי להתניע עם כבלים, הכל מחובר במקום ושוב פעם אין התנעה. לבסוף האוטו התניע רק בדחיפה.

לפני שאמשיך לחלק הבא של הבעיה הערת ביניים חשובה - המצערת. לפני 4 חודשים בערך הרכב עבר ניקוי מצערת בגלל זיוף כבד בטורים ונפילות רציניות כשהמזגן פועל, הבחור שאצלו עשיתי את הניקוי (מוסך הוגו בב"ש, ידוע כבחור מקצועי) המליץ לי על החלפת בית המצערת בטענה שמייצב הטורים כבר עייף והוא לא מצליח להחזיק את המאמץ. אחרי הניקוי מרגישים שיפור רציני בתגובת הדוושה והטורים קצת יותר יציבים אבל עדיין כשהמזגן פועל יש נפילות במיוחד בעצירה ברמזור.

שלשום ירדתי שוב לאוטו, התנעתי אותו, לא היה שום רעש מוזר, האוטו מתניע ונכבה לפתע.

שוב פעם הצופר מרגיש חלש ובעיות חשמל נוספות.

התנעה נוספת, החזקתי את הדוושה קצת כדי שהאוטו לא יכבה והכל הסתדר.

וגם אתמול וגם היום בבוקר, התנעה ושוב כיבוי ללא סיבה.

עזרה בבקשה, יש למישהו כיוון מה הבעיה?

תודה ושבת שלום!

פורסם

נראה שמצבר המכונית חלש וצריך לבדוק אותו אם הוא בכלל תקין.

כמו כן צריך לבדוק את טעינת האלטרנטור שהיא תקינה (עם מצבר תקין) ואת זליגת הזרם, כשכל צרכני החשמל כבויים, כדי לראות שאין צרכן זרם גדול סמוי הפורק את המצבר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לאחר שתבצע את כל מה שהסביר רפי לין יש לבצע כיון בסיסי וכיול למצערת (אין טעם לבצע לפני כי נפילת המתח תמחוק את הכיוון). אם הבעיה בטורים ובעת הדלקת המזגן תמשיך (ובהנחה שמתקבל קוד תקלה על המצערת) יש להחליפה. נפוץ מאד ברכב הזה.

• תוכן חדש...