Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב האיביזות יוצאות לשוק בגלל שמנצלים אותן יחסית מהר, מ**נים אותן, מוכרים ומתקדמים לרכב הבא.

בדיוק כמו אימפרזה טורבו.

בשלב מסוים הכח כבר לא מספיק ורוצים עוד כח.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לדוגמא הייתי לוקח רכב עם חצי מהכ"ס והביצועים של האיביזה רק בתמורה להגה מתקשר והתנהגות נכונה.

כן, אפשר להחליף בולמ"ז אבל זה בחיים לא תחליף להגה לוקה בתקשורת או שלדה לא איכותית.

אני אשמח לעשות לך בהזמנות סיבוב בקליאו כדי להדגים לך את ההבדל העצום שיש בין 2 המכוניות (שאתה מסווג אותם כבעלי קהל דומה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רק היום עשיתי סיבוב על איביזה קופרה 07'.

פניית 90' מעלות, כניסה מהירה והופ, האיביזה מקפצת לה.

אותה פניה עם הקליאו עוברת בחלקות, בביטחון ושליטה מלאים, עם ידיעה שאתה יכול לעשות בה מה שאתה רוצה.

האיביזה הרגישה כמו קרש בהשוואה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
רוב האיביזות יוצאות לשוק בגלל שמנצלים אותן יחסית מהר, מ**נים אותן, מוכרים ומתקדמים לרכב הבא.

בדיוק כמו אימפרזה טורבו.

בשלב מסוים הכח כבר לא מספיק ורוצים עוד כח.

אני מקווה שאתה ציני.

מנצלים אותם יחסית מהר? אני מבטיח לך שהם לא מנצלים חצי מהפוטנציאל.

אישית אני במקום איביזה קונה קליאו ספורט בלי לחשוב פעמיים, אפילו אם זה משנתון נמוך יותר.

פורסם

עם הקליאו היה כיף במסלול,עם האיביזה תהיה מהיר יותר.

בגלל הפוטנציאל שיפורים של האיביזה,אין סיכוי לקליאו ולא משנה כמה שהיא מסתובבת.

עם היה לנו פה מסלול כמו שצריך(רינג אולי:wink:) ההיתים רואים תהבדל בזמנים בקלות לטובת האיביזה.

כמה שאני אוהב תקליאו והיא באמת ליגה אחרת בכול מה שקשור לסיבובים,הכ"ס והמומנט של האיביזה מפצים בקלות וגורמים לזמנים יותר טובים במסלול כמו שצריך.

פורסם

לדעתי, בשל העובדה ש"ילדים" נמשכים לרכב, הם מבינים מהר מאוד שהאחזקה שלה יקרה יותר מאשר האחזקה של העונדה של החברים שלהם.

האוכלוסיה הצעירה נוטה להחליף רכבים בתדירות גבוהה ללר קשר למיצוי האמיתי מהרכב.

הFR שלי אצלי כבר 3 שנים ורק לאחרונה אני חושב על תחליפים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עם הקליאו היה כיף במסלול,עם האיביזה תהיה מהיר יותר.

בגלל הפוטנציאל שיפורים של האיביזה,אין סיכוי לקליאו ולא משנה כמה שהיא מסתובבת.

עם היה לנו פה מסלול כמו שצריך(רינג אולי:wink:) ההיתים רואים תהבדל בזמנים בקלות לטובת האיביזה.

כמה שאני אוהב תקליאו והיא באמת ליגה אחרת בכול מה שקשור לסיבובים,הכ"ס והמומנט של האיביזה מפצים בקלות וגורמים לזמנים יותר טובים במסלול כמו שצריך.

אתה חי על מסלול מירוצים או כאן בארץ ?

כל הטענות האלה שהאיביזה יכולה להקיף את המסלול מהר יותר, בגלל פוטנציאל להספק גבוה זה מגוחך,

מה שחשוב זה ההנאה מהנהיגה,מה שהאיביזה, פרט למעיכת הדוושה הימנית ותאוצה טובה, לא יודעת לעשות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הטענה כלל לא מגוכחת היא מאוד לגיטימית, גם כאן בארץ אתה לא נוסע כל היום בסיבובים ויש יותר קווים ישרים מאשר פניות.

דבר נוסף- את האיביזה ניתן בקלות מאוד לשפר כך שגם אם בסיבובים היא לא תגיע ליכולת של הקליאו, עדיין היא תעשה את העבודה. ויש אנשים שלא מעוניינים להסתפק בכח המאוד מוגבל של הקליאו....

עידן

פורסם
הטענה כלל לא מגוכחת היא מאוד לגיטימית, גם כאן בארץ אתה לא נוסע כל היום בסיבובים ויש יותר קווים ישרים מאשר פניות.

דבר נוסף- את האיביזה ניתן בקלות מאוד לשפר כך שגם אם בסיבובים היא לא תגיע ליכולת של הקליאו, עדיין היא תעשה את העבודה. ויש אנשים שלא מעוניינים להסתפק בכח המאוד מוגבל של הקליאו....

עידן

אז סגרנו שאיביזה יותר טובה מהקליאו? או שאתה רוצה שגם נצא בהצהרה לעיתונות שלבעלי איביזה יש יותר גדול?

נראה לי שהשרשור הזה כבר מיצה את עצמו.

אתם שוב חותרים למלחמה מי יותר טוב איביזה VS קליאו, מתי תבינו שאלו 2 רכבים שונים לגמרי? כל אחד יחליט מה יותר טוב בשבילו.

פורסם

לא רוצה כלום ולא ביקשתי כלום, אמרתי את דעתי.

כואב לך - קח כדור ותנוח.

ברור שאלא שני רכבים שונים וכל אחד יבחר במתאים לו.

ואין טעם לצטט את ההודעה שמעליך.

עידן

פורסם

חברים אתם שוכחים את מטרת השרשור בכלל. נראה לי שהוא ענה על השאלה של פותח השרשור.

וברור שכל אחד יגיד שלי יותר טוב ושלי יותר מהנה.

לי יש קופרה 3 חודשים שאני נהנה ממנה מאד חוץ מתת היגוי מטורף שאני חוסך כדי לטפל בו.

את האמת, אין לי מושג איך הקליאו ומה כל כך יותר מהנה בה. אני אשמח ללמוד יום אחד

ואם היא אכן יותר מהנה (שאין לי מושג מה זה אומר) אני אשמח להודות בזה.

פורסם
אתה חי על מסלול מירוצים או כאן בארץ ?

כל הטענות האלה שהאיביזה יכולה להקיף את המסלול מהר יותר, בגלל פוטנציאל להספק גבוה זה מגוחך,

מה שחשוב זה ההנאה מהנהיגה,מה שהאיביזה, פרט למעיכת הדוושה הימנית ותאוצה טובה, לא יודעת לעשות.

יש תוצאות בשטח,ועוד עם איביזה שלא בנויה בכלל לסיבובים.

תראה מגזין אוטו,ועוד הרכב במסלול היה בגדישה נמוכה,פעם תצטרף לטיול קטן של חברה מVAG,מהר מאוד תראה שאתה לא עומד בקצב שם עם קליאו אוו משהו בסגנון שלה,אין מה לעשות היא פשוט חלשה.

פורסם

עזוב, אתה מדבר עם אנשים שחושבים שהרכב שלהם מושלם, לא משנה כמה חסרונות משמעותיים יש לו, כמו כן לא משנה שאיביזה עם השקעה מינימלית תעשה זמנים טובים יותר ב90% מהמסלולים\כבישים.

כאשר דיברתי על זה שהמוכרים מיצו את הרכב לא היתכוונתי שהם באמת מיצו אותו עד תום אלא שהם מרגישים שהם מיצו אותו.

פורסם

שמע הקליאו באמת מתנהגת בכמה רמות יותר מהאיביזה אין על זה שום ויכוח בכלל.

אבל יצא לי כמה וכמה פעמים לעשות טיולים ולראות תהבדל שיש על הכביש,בין רכב מתנהג עם מנוע חלש ,לרכב שלא בנוי לזה בכלל אבל עם מנוע חזק.

פשוט לא עמדו בקצב,ורואים תיתרון של הכוח.

ונחזור לשרשור...רכבים ספורטיבים עוברים די הרבה ידים ומהר.

פורסם
עזוב, אתה מדבר עם אנשים שחושבים שהרכב שלהם מושלם, לא משנה כמה חסרונות משמעותיים יש לו, כמו כן לא משנה שאיביזה עם השקעה מינימלית תעשה זמנים טובים יותר ב90% מהמסלולים\כבישים.

כאשר דיברתי על זה שהמוכרים מיצו את הרכב לא היתכוונתי שהם באמת מיצו אותו עד תום אלא שהם מרגישים שהם מיצו אותו.

איפה בדיוק רשמתי שהקליאו אוטו מושלם? אתה יודע לכמה אנשים שהתעניינו בקניה של האוטו שלי אמרתי להם שעדיף לקנות איביזה?

הקליאו מושלמת בשבילי. יש לקליאו הרבה חסרונות ואני יודע להצביע ולהגיד אותם אבל בשבילי זה זניח בדיוק כמו שלך לא מפריע שהרכב שלך סובל מתת היגוי מטורף.

איזה רכב חדש בשנתון 08 או 07 יותר מהיר אפשר לקנות בתקציב של קופרה או FR ? קליאו ספורט ?

את האמת, אין לי מושג איך הקליאו ומה כל כך יותר מהנה בה. אני אשמח ללמוד יום אחד

ואם היא אכן יותר מהנה (שאין לי מושג מה זה אומר) אני אשמח להודות בזה.

מצד אחד אתה אומר שהקופרה מהירה יותר מהקליאו ספורט אבל מצד שני אתה אומר שבחיים לא נהגת על קליאו ואתה לא מבין למה כ"כ מהללים אותה. מה יהיה השלב הבא? תקבע איזה רכב יותר טוב לפי איך שהוא נראה? או למי יש רשימת אבזור יותר ארוכה?

אני כבר רשמתי שהאיביזה נותנת תמורה מדהימה למחיר שלה (מהירות, שיפורים, איכות הרכבה, אבזור, מראה וביצועים) אבל מי שמחפש רכב שגם מתנהג לא יסתכל אפילו על איביזה.

• תוכן חדש...