Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבר חלפו 4 שנים, ויש GTI חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
911 זולה מM3 רק בגרסתה ללא מנוע, על גרר עם שאסי. מלבד זאת, המקום היחידי בו תראה חמישה מבוגרים נוסעים בנוחות ב911 יהיה במצעד הגאווה.

כדאי שתבדוק את המחירון כי 911 C3 עולה פחות מ900 אלף שח מה שנחשב זול יחסית בסגמנט זה .

באשר לחמישה מבוגרים , מי רוצה להסיע חמישה מבוגרים ברכב אחד אלא אם כן הוא אכן צועד קבוע במצעד הגאוה ?

פורסם

מי ניחש? התמונות שהעלתי הם מהנורבורינג...

השירוקו היא מכונית קופה וזהו, בתור מכונית שמבוססת ברובה על מכלולים של גולף אני לא רואה איך בדיוק היא נחשקת ויקרה בעיקר שהמחיר שלה בעולם יהיה כמעט זהה לגולף.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
רועי, אל תשכח לעדכן כשאתה מוכר :D

השדרוג שלך מGTI אחת לאחרת ,יכול גם לשדרג אחרים מGTI יותר ישנה , לאחרת יותר חדשה :)

לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן (אל תגלו לצ'מפיון שאני לא באמת הולך לקנות חדשה) , ולמרות שהיא לא היתה ארוכה במיוחד, הרגשתי בחלק מהדברים אותם מציין רועי.

מה שכן, הכסאות פחות טובים מאשר אצלי :)

איזה מודל ?

הייתה לי GTI דור 4 שנת 2003 , במסגרת האחריות הוחלפה תיבת ההילוכים , המזגן והדש בורד . אבל כן הכסאות תומכים כל השאר סיוט .

שלך לא עושה בעיות ?

פורסם
השירוקו תראה יותר ככה מאשר התמונה שאתה פירסמת שהיא איזה עיבוד מחשב ישן.

ידעתי שהקטנוניות תגיע...

זו התמונה הראשונה שמצאתי בגוגל אני מודע לעובדה שזה עיבוד מחשב

לדקדקנים שבינכם :?

אגב

גם אני חושב שמאחורנית יש משהו עם הקולט של תחילת-אמצע שנות ה90

פורסם
איזה מודל ?

הייתה לי GTI דור 4 שנת 2003 , במסגרת האחריות הוחלפה תיבת ההילוכים , המזגן והדש בורד . אבל כן הכסאות תומכים כל השאר סיוט .

שלך לא עושה בעיות ?

נפלת על רכב לימון, זה קורה לפעמים.

אצלי טפו טפו טפו הכל תקין ובסדר , והרכב יותר ישן (2001).

נ.ב. הכסאות של 2003 הם לא רקארו מקוריים כמו ב2001 ומטה ולדעתי פחות טובים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נפלת על רכב לימון, זה קורה לפעמים.

אצלי טפו טפו טפו הכל תקין ובסדר , והרכב יותר ישן (2001).

נ.ב. הכסאות של 2003 הם לא רקארו מקוריים כמו ב2001 ומטה ולדעתי פחות טובים.

נכון התבאסתי שלא רשום עליהם ריקרו כמו ב2001(אבל הם נראים די זהים) , אה כן זה וגם העובדה שב10000 שח פחות היה ניתן לרכוש אימפרזה WRX PRODRIVE ..טירוף

פורסם

אכן אכן ה GTI דור 5 אוטו מדהים, התנהגות, תאוצה, היגוי ומנוע בשילוב עם פרקטיות יום יומית פשוט אוטו שגורם לי לחייך בכל פעם שאני לוחץ על דוושת הגז ובעיקר אם זה קורה בתוך סיבוב ארוך הרכב מאיץ תוך כדי שהוא נצמד לאספלט כמו למסילת ברזל ויוצא ממנו באופן מושלם, בעבר היתה לי GTI מהדור הקודם שנת 2001 חדשה מהחברה וזה היה משהו אחר לגמרי, אפילו לא דומה.

הנתונים של ה GTI החדשה קצת מפתיעים אותי ולא לטובתה, רק 8 כ"ס יותר? אומנם המומנט חזק יותר ומתקבל לפני אבל מה לעשות ציפיתי ליותר.. השדרוג ל GTI החדשה כשתצא קורץ לי ואני מחכה לנסיעת מבחן כשהיא תגיע לארץ ואני מקווה שהיא תיהיה לפחות לא פחות טובה והנוכחית, כי הנוכחית פשוט תענוג של מכונית וכאחד שהתלבט בינה לבין אאודי A3 2.0T הGTI הרבה יותר כייפית ונקווה שזה ישאר כך גם בחדשה.

דרך אגב יש שמועות שהמתלים של ה GTI החדשה הולכים להיות פחות טובים מהנוכחית.

פורסם

האם מדובר במנוע TSI? ראיתי שבחו"ל משווקת ה-GTI דור V כבר עם מנוע TSI (בנפח 2.0).

לפחות לגביי, השירוקו פחות אטרקטיבית. אישתי מטילה ווטו על 3 דלתות.

פורסם
כדאי שתבדוק את המחירון כי 911 C3 עולה פחות מ900 אלף שח מה שנחשב זול יחסית בסגמנט זה .

באשר לחמישה מבוגרים , מי רוצה להסיע חמישה מבוגרים ברכב אחד אלא אם כן הוא אכן צועד קבוע במצעד הגאוה ?

מה זה C3? הנעה לשלושה גלגלים?

הM3 אמורה לעלות באיזור 600K, כמו המתחרה שלה, C63AMG. זה משמעותית זול יותר מה911, מה גם שבשביל לקבל דברים אלמנטריים בפורשה (נגיד ריפודי עור), צריך להוסיף כסף, והרבה.

מה שיש בGTI 6 זה לא TSI, אלא מנוע שני ליטר טורבו חדש, מפיתוח של אודי. הTFSI שיש בנוכחית מבוסס על בלוק עתיק, בן 20-30 שנה למיטב זכרוני. פולקסווגן מחליפה את כל המנועים בחדשים לאחרונה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המנוע 2.0TSI הוא מנוע עם טורבו בלבד, בדיוק כמו ששווק בכל הGTI שנמכרו בארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה שטוב בשירוקו הוא השינוי המרענן.

המחסור אצלנו בדגמים "מעניינים" הוא גדול ולכן כל כניסה של רכב מסוג הזה היא מבורכת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איך אני מחכה כבר ל-GTI ה-6.

אפשר לחתוך את המתח באוויר בסכין.

נקווה לטוב :twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מה זה C3? הנעה לשלושה גלגלים?

הM3 אמורה לעלות באיזור 600K, כמו המתחרה שלה, C63AMG. זה משמעותית זול יותר מה911, מה גם שבשביל לקבל דברים אלמנטריים בפורשה (נגיד ריפודי עור), צריך להוסיף כסף, והרבה.

מה שיש בGTI 6 זה לא TSI, אלא מנוע שני ליטר טורבו חדש, מפיתוח של אודי. הTFSI שיש בנוכחית מבוסס על בלוק עתיק, בן 20-30 שנה למיטב זכרוני. פולקסווגן מחליפה את כל המנועים בחדשים לאחרונה.

ממש חכם גדול , להתפס לטעות דפוס כל הכבוד .

התכוונתי C2 כמובן .

לגבי הM3 לא יודע מתי לאחרונה קנית ב מ וו אבל תתעדכן בבקשה במחירים לפני שאתה טועה ומטעה .

סתם לסבר לך את האזן 335 רגילה עולה כיום כחצי מליון ,ברוך הבא לשנת 2008 .

M3 במחיר של 600K העיתונים היו זועקים "מציאת המאה"

פורסם

אני לא ממש מצליח לשים את האצבע במקום הנכון אבל משהוא ביחידת הגריל והפנסים הקדמיים בשירוקו מזכיר לי מאוד איזה טויוטה, אולי סליקה ישנה?

בכל מקרה, עם איך שהשירוקו הזאת נראית (ותעלה)ואיך שהלאון נראית (ועולה)אני לא ממש מצליח להבין מי יקנה את השירוקו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...