Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבר חלפו 4 שנים, ויש GTI חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן מבאס למדי, היום נחשפו הפרטים הטכניים, ומדובר באותו מנוע ותמסורת של הנוכחית, ולא מה שהעלו הספקולציות (אותן פרסמתי בשרשור זה במקור). יש קצת יותר כוח (208 כ"ס), והיא מעט יותר חסכונית ונקיה, אבל זה בקושי מעניין. נתון המומנט זהה, בערך. המחיר יעלה ב5%, בבריטניה. פרטים כאן.

בקיצור, חזרה לשגרה...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באופן מבאס למדי, היום נחשפו הפרטים הטכניים, ומדובר באותו מנוע ותמסורת של הנוכחית, ולא מה שהעלו הספקולציות (אותן פרסמתי בשרשור זה במקור). יש קצת יותר כוח (208 כ"ס), והיא מעט יותר חסכונית ונקיה, אבל זה בקושי מעניין. נתון המומנט זהה, בערך. המחיר יעלה ב5%, בבריטניה. פרטים כאן.

בקיצור, חזרה לשגרה...

ומה חשבת ? , שVW תעשה משהו אחר ?

חברה כל כך שמרנית כמו VW לא תעשה מהפכות ברכב אשר אמור להיות הלחם והחמאה של הקונצרן.

לדעתי VW די השתגעו עם השירוקו, אז לצפות שהגולף גם היא תהיה חדשנית ? , להירגע.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ומה חשבת ? , שVW תעשה משהו אחר ?

חברה כל כך שמרנית כמו VW לא תעשה מהפכות ברכב אשר אמור להיות הלחם והחמאה של הקונצרן.

.

לא הייתי מגיב לך בעבר כי בטח לא הייתי מודע אבל היום אני יודע ויכול להגיד לך שיש לך טעות .

ע"ע DSG.

ע"ע TSI.

שניהם עשו מהפכה בתחום הרכב בעולם.

מה שכן מבחינה עיצובית VW יחסית שמרנית והשירוקו היא בהחלט הפתעה מרעננת וכך גם הCC.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מהפכות? לא הייתי אומר שלהחליף את התיבה והמנוע לכאלו מתקדמים מעט יותר זו מהפכה. זה צעד מתבקש, וחבל שהם לא הלכו בכיוון הזה. חבל? טמטום נטו. קשה לי להאמין שאני אחליף את האוטו לאחד עם מנוע וגיר זהים, רבים השינויים מסביב ככל שיהיו. זה משעמם ומיותר.

על ידי החלפה פשוטה של יחידת ההנעה - וזה חייב להיות פשוט מאחר ובVW הכל תואם, נכון? - הם היו מצליחים לשכנע בקלות את כל בעלי הMk5 להעמיד את שלהן למכירה ולעמוד בתור לחדשה. זה לא יקרה, לא כאן לפחות. ויש סיבות טובות אחרות להחליף - הMk6 יפה יותר ומתקדמת יותר. נקווה שהחסכון בעלויות הייצור, שלשמו הוקדמה הMk6, לא יפגע במה שמוצלח ברכב הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא הייתי מגיב לך בעבר כי בטח לא הייתי מודע אבל היום אני יודע ויכול להגיד לך שיש לך טעות .

ע"ע DSG.

ע"ע TSI.

שניהם עשו מהפכה בתחום הרכב בעולם.

מה שכן מבחינה עיצובית VW יחסית שמרנית והשירוקו היא בהחלט הפתעה מרעננת וכך גם הCC.

התיבה האוטומטית אינה של VW אלא היא רכשה את הבלעדיות עליה, אבל בשום פנים היא אינה המצאה של VW.

גם מנועים קטני נפח מוגדשים אינם המצאה של VW .

מהפכה , הייתי הולך על שינוי, ולא מהפכה , מעטים הרכבים אשר עשו מהפכה בתחום הרכב , ולצערי הגולפים שלאחר סימן 1 לא נכנסות לקטגוריה הזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

באמת מעניין מה יהיה התימחור..

אני עדיין לא יודע אבל בקרוב מאוד אדע..

בינתיים היא זוכה להמון מחמאות אצל כתבי הרכב בעולם ומחיר דומה לGTI היוצאת (תלוי ברמות גימור מן הסתם והמנועים)

ה2000 טורבו כבר לא חדש לנו . אבל ה160 כ"ס על ה1.4TSI מאוד מפתיע! זה לא ה2.0T אבל גם לא רחוק פלאים..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ה-GTI החדשה בהחלט נראית טוב יותר,שינוי הפנסים מקדימה ומאחורה עשה רק טוב (משווה לרכב מראה יותר "רחב ונמוך").

אבל....

מסכים לגמרי עם רועי,

אני לא הייתי משקיע הרבה כסף רק כדי לעבור לרכב שנראה קצת יותר טוב מהרכב שיש לי כרגע,כי אחרי הכל לאנשים חשוב ברכב כזה שיהיה גם שיפור משמעותי מבחינת הספק.

מה שכן,יש שווקים שבהם ה-GTI מוגדרת כרכב משפחתי קומפקטי ושם זה פחות ישפיע לרעה העניין שלא שודרג המנוע ותיבת ההילוכים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שהיום באופן כללי אין הבדל גדול בין ה-GTI למיניהן, לא רק בין דור ל"דור" ב-VW.

ההבדל מול הרנוספורט הוא לא ענק, וגם מול הלאון קופרה, אולי סיויק טייפ R טיפה ייחודית בזן הזה בתור הארדקור אבל מעבר לזה זהו.

אני חושב שמצב של היום הצעד הבא אחרי GTI'ים למיניהן הוא רק הנעה אחורית או כפולה, ועדיף שיהיה גם טורבו.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...