Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבר חלפו 4 שנים, ויש GTI חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק קראתי מבחן בEVO, של השירוקו נגד ב.מ.וו 123D, מאזדה RX8 וולבו C30T5..

מה עם שאר ההתרשמות מהרכבים?

מי ניצח שמה?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועם כל הכבוד לעובדה שה911 יכולה להיות רכב לשימוש יומיומי, היא עדיין חסרה את השימושיות האמיתית שיש לM3, במיוחד בגרסאת הסדאן.

כבר שנתיים שאני מנסה להסביר לאשתי (ולשאר העולם) שזה אוטו משפחתי ואתה פה הורס לי הכל! :evil:

פורסם
מה עם שאר ההתרשמות מהרכבים?

מי ניצח שמה?

הRX8 בגלל הריגוש, הם אומרים. תחשוב על משהו בסגנון S2000. השירוקו הגיעה למקום השני, והם אמרו שהיא המכונית הטובה יותר, בגדול.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כבר שנתיים שאני מנסה להסביר לאשתי (ולשאר העולם) שזה אוטו משפחתי ואתה פה הורס לי הכל! :evil:

ה911 הוא רכב הספורט הכי משפחתי שיש. יש בו אפילו מושבים אחוריים!

אבל הוא עדיין לא משפחתי כמו M3/RS4 או האחיות הגדולות, RS6/M5.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הRX8 בגלל הריגוש, הם אומרים. תחשוב על משהו בסגנון S2000. השירוקו הגיעה למקום השני, והם אמרו שהיא המכונית הטובה יותר, בגדול.

לא מדויק. מנסיון אישי, RX8 היא מכונית מהנה מאוד, מדויקת ומאוזנת. מעין מיאטה שגדלה ושמנה. אך אין בה ולא שמץ מההארד-קור של S2000 - ולמנועה הרוטורי, למרות החיבה לסל"ד הגבוה - אין את האטרף של ה-VTEC בסל"ד גבוה.

אבל RX8 חסרה מאד בנוף המוטורי שלנו, בפרט שיש בה 4 מושבים שימושיים ו"חצאי" דלתות מאחור, שלא לדבר על מחירה האטרקטיבי. רוצים עוד? סדרה 1 קופה, האטרקטיבית ביותר בסדרה, נמנעת מאיתנו.

זה ישמע מעט מוזר, אך בשנות השבעים ותחילת השמונים מכוניות קופה רבות נמכרו בארץ ביבוא סדיר. השירוקו, אופל קדט ומנטה, פורד קאפרי, אלפא GT ופיאט 124, לנצ'יה בטה קופה ו-HPE, שלא לדבר על סובארו לאונה, מספר דגמי רנו ועוד אי אלו אחרות.

אז ברוכה השבה, שירוקו, אלא שבשנה הקרובה לא תהיי לבד. בתקווה שיונדאי ג'נסיס קופה תנחת כאן, יצטרפו אליה גם הקאמארו החדשה והקופה החדשה של סובארו(בשת"פ עם טויוטה), שתהיה בעלת הנעה אחורית ומנועי בוקסר מוגדשים.

יהיה חם בשוק הקופה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קהל הלקוחות שפונה לקנייה של M3, בטח שבארץ, שונה ולו במקצת מקהל הלקוחות שפונה לרכישת 911.

ועם כל הכבוד לעובדה שה911 יכולה להיות רכב לשימוש יומיומי, היא עדיין חסרה את השימושיות האמיתית שיש לM3, במיוחד בגרסאת הסדאן.

וכנראה שהוא גם קצת פחות בעניין של "שופוני" או חוסרים אחרים באגו.

וזאת כמובן להבדיל ממי שקונה כזו לאספנות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה מדבר על BMW, לא מאזדה או דייהטסו. לBMW ממש לא חסר פוזה (בטח שלא לM3).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן, אבל מרחוק או למי שלא מבין, היא נראית כמו עוד BMW. שבעצם זה לאו דווקא לטובה...

החלום שלי זה בכלל לגור באלפים ולהחזיק M5 ישנה.

פורסם
לגבי הM3 לא יודע מתי לאחרונה קנית ב מ וו אבל תתעדכן בבקשה במחירים לפני שאתה טועה ומטעה . סתם לסבר לך את האזן 335 רגילה עולה כיום כחצי מליון ,ברוך הבא לשנת 2008 .

M3 במחיר של 600K העיתונים היו זועקים "מציאת המאה"

מכר שלי רכש M3 חדשה (לבן + גג קרבון שחור) לפני שבועיים. עתיד לקבל את הרכב בעוד 10 ימים. כמובן - ייבוא אישי ולא דרך קמור.

המחיר ? מפתיע מאוד......

470,000 ש"ח. על הכביש. הכל כולל הכל.

הבהרות:

הרכב מגיע מגרמניה.

הרכב נחשב "יד 2" למרות שבפועל יש לו 700 ק"מ על המד, והוא נרשם על שם חברה גרמנית למשך 7 ימים.

---

פורסם

והנה התמונות:

http://www.autoblog.com/photos/mk6-gti/1055531/

בהחלט, בהחלט...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

וואו!

מדהימה.

צעד חכם שהם השאירו את הג'נטים מהקודמת ( פשוט מדהימים )

והאחורה שדומה קצת לטוארג כל כך עושה לי את זה!

ועוד לא דיברתי על ההגה:shock::shock:

פורסם

אני דווקא עדיין לא מרוצה מהגריל הקדמי, אבל כבר מדגדג לי בידיים לנסות אותה. מי יודע, אולי כבר בקיץ 2009 אתחדש לי באחת לבנה... (שהוא הצבע הכי יפה לגולף בעיני)

פורסם

ה-GTI החדשה לטעמי ממש יפיפיה! הרבה יותר מחוטבת מה-GTI הנוכחית אשר על אף יכולותיה וביצועיה, פשוט נראית (לדעתי) אנמית. כמו כן, טוב לראות ש-VW זונחת את ה"גריל" המזעזע (לדעתי) שבדור הנוכחי של מכוניות VW שפשוט נראה זול ולא מתאים (לדעתי) לעיצוב הכולל של הרכבים.

נ.ב.

לדעתי כבר אמרתי? :-P

• תוכן חדש...