Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על שעתון יצרן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש בנושא בפורום, אבל לא מצאתי תשובה לדבר שמעניין אותי מאוד. האם מוסך מורשה יכול לעבוד עלי, ולהגיד לי שעבודה מסויימת היא ככה וככה לפי שעתון יצרן, כאשר זה לא נכון? מי אוכף את זה? איפה אני יכול למצוא את השעתון הזה לרכבי צ'מפיון?

פורסם

על פי הידוע לי, השעתון מופיע אוטמטית בהקלדת סוג העבודה.

הדבר שניתן בכל זאת להתחכם באמצעותו הוא, להכניס שעתון מלא לעבודה מסויימת, ושעתון חלקי לאותה עבודה, למשל, החלפת חלון כולל פירוק ריפוד דופן, וניתן להקליד בנוסף את פירוק הדופן, כלומר במקרה כזה, אתה משלם יותר משעתון יצרן, ולפי סעיפי יצרן לכאורה.

כלומר, לראות שאין כפילויות בסוגי השעתון המוקלדים בחשבונית.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם שעתון היצרן הוא לא תמיד מחייב, אם יש קושי בלתי צפוי.

לי החליפו פעם משאבת מים וחייבו אותי על עבודה מיוחדת כי היה צריך לחלץ ברגים שבורים.

פורסם

א. שעתון יצרן תקף רק ל 3 שנים הריאשונות.

ב. כל תוספת או שינוי בנקודה שבה מבוצעת העבורה (כלומר לא מקורי) מבטלת את השעתון.

ג. שעתון יצרן מופיע גם באוטו דטה.

ד. שעתון יצרן = מקסימום חייוב שאפשר לחייב לקוח על עבודה מסוימת. ולא קשור לזמן העבודה בפועל.

שנה טובה לכולם יצחק וויס.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

שלום רב

שעתון יצרן מככון למצב אופטימלי של רכב חדש ולפעמים גם עים שימוש בכלים יעודיים ומיוחדים לעבודה

אך כאשר הרכב לא חדש ויש צורך לפתוח אום .צינור .בורג מסויים עים חלודה או הברגה לא תקינה ושעתון יצרן לוקח בחשבון שלוקח חצי דקה לאום ולך לקח חצי יום ( אתה ניסרת את הבורג . קדחת חור והברזת הברגה חדשה )

כלומר יש עבודות שהזמן תלוי במצב הרכב גם

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

• תוכן חדש...