Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן התחדשתי ב 206CC ועכשיו אני זקוק לעזרה ב 2 דברים

א.צמיגים טובים (יותר לאחיזה מאשר מהירות)

ב.מוסך אמין ל 206CC שלא יקרע לי את הכיס.

תודה לכולם

פורסם

חבר שלום

הודעתך לוקה בחסר

1. מהיכן אתה בארץ ע"מ לקבל המלצה למוסך באיזור מגוריך ?

באיזור המרכז מומלץ "תמיר שרותי רכב" בחולון.

2. מהי מידת הצמיגים ברכב ? אם 195/55/15 אז ניתן להשיג טויו T1R במידה במחיר של 400 ש"ח לצמיג בערך.

אם זה 205/45/16 אז אין לי מושג.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מחולון , תודה על התשובה.

ראיתי שתמיר לא מורשה יבואן , עדיין כדאי לפנות אליו בקשר לרכב ?

ויש צמיגים יותר זולים מ 400 ש"ח לצמיג ועדיין טובים ? (מידה 195/55/15 )

אני נהג של שבת , יותר חשוב לי לא לשמוע רעשים ואחיזת כביש טובה, אני לא נהג ספורטיבי

פורסם

לי ב206 היו צמיגי דנלופ ספורט, לא זוכרת את כל השם של הדגם אבל הם עלו משהו כמו 350 שח לצמיג אחרי הנחה.

בכל אופן, לגבי מוסך, אז באזור התעשיה של בני ברק יש את מוסך מרום צמרת, הוא נמצא ברחוב כנרת.

מוסך מורשה, אמין ביותר ולא קורע את הכיס.

שם טיפלתי במשך 4 שנים ואני מאוד מרוצה, מבחינת הטיפול באוטו ומבחינת הטיפול בי ובכיס שלי.

הגעתי לשם כמה פעמים עם תקלות שחופשי יכלו לדפוק לי מחירים והמצאות, אבל ברוב הפעמים אפילו שחררו אותי תוך חצי שעה בלי לקחת אגורה. (ועוד אני בחורה, אז בכלל שאפו).

ואם אתה כבר שם, ובא לך גם לשפץ את החיצוניות קצת, אז יש שם ברחוב החשמונאים (בדרך לכנרת) את מוסך פאוזי- אחלה פחח, עשה לי עבודות מדהימות של תיקוני כנפיים שאמרו שאין מצב לתקן.

בהצלחה

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

צמיגים פשוטים כמו אליאנס וחבריו עולים 300 ש"ח לצמיג. אני ממליץ בחום להוסיף את ההפרש ולקנות פירמה טובה כגון דאנלופ SP9000 או T1R כמו שהומלץ לך בשרשור.

נסה גם לבדוק מחיר של P6000 שאולי יהיה זול יותר אבל נחות מהצמיגים הנ"ל (צמיג משפחתי ללא יומרות ספורטיביות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תמיר אינו מורשה היבואן אבל מומחה לצרפתיות, מתעסק בעיקר עם צרפתיות, קרוב לך לבית, הכי הכי חשוב זה שהוא מאד אמין וישר, בין המוסכים היחידים שאני אישית סומך להשאיר שם אוטו ולא חושש שיחרטטו אותי, אתה יכול לחפש ביקורות עליו בפורום.

לגבי הצמיגים, קודם כל אני פונה לבחור עם הקורולה:

בשום קורולה שהגיעה לארץ, אין צמיגים 195-55-15, יש 185-65-14 בקורולה מ1998 עד 2002, יש מ2003 עד 2007 195-60-15 אם אני זוכר נכון.

חתך 55 תמיד יותר יקר.

עכשיו בכלליות: הנסיון לחסוך 100 ש"ח לכל צמיג, יביא אותך לקניית צמיג סיני, אין סיכוי למצוא צמיג טוב לרכב הזה ב300 או 350 ש"ח.

המשמעות של צמיג סיני על רכב: פחות אוחז, יותר רועש, יותר נוקשה (נוחות נסיעה חרא).

אם אתה לא מחפש צמיג שהוא ספורטיבי, אולי תחפש צמיג רגיל מחברה מוכרת, עם TW באיזור 280-300, ככה הוא יהיה לא רועש מידי, לא קשה מידי, מצויין בשבילך, בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יוקוהמה CDRIVE

KLEBER DYNAXER HP2

קומהו KH11

TOYO T1R

אלה ההמלצות שלי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...