Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אנחנו זוג צעיר שבדיוק נכווה אנושות מפז'ו 106 שהתחממה בכל נסיעה לצפון וחזרה לירושלים.

מחפשים אוטו אמין וזול לאחזקה, גם מבחינת מיעוט תקלות וגם בצריכת דלק מחפשים הצעות למספר דגמים ושנים מומלצות

שיעלה עד 30000 שח תודה אורן ונעם

פורסם

תנסה לחפש כריזמה 98-99.

זול לאחזקה , אמין ביותר , אוטומט , מרווח , מזגן פצצה.

מבחינת דלק - בבין עירוני תוכל להגיע ל1-14.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

שלום, נכוות מפיג'ו 106 כי האוטו לא היה מטופל כראוי, יש לחבר טוב שלי 106, האוטו נסע ב4 חודשים 10K ק"מ, היה באילת, היה בים המלח, היה בטבריה, נוסע ע"ב שבועי חולון-חיפה-חולון (בגלל זה כל הק"מ).

אין ברכב שום בעיות, לאחרונה היה בעיה של התחממות, הדבר נפתר כאשר התברר שוונטה אחת לא פועלת.

רכב מצויין.

ניגש לעניין: האם חשקה נפשכם ברכב אוטומטי בלבד ? רכב משפחתי ? קומפקטי כמו 106 ?

אם קומפקטי ולא אוטומט, אני הייתי מנסה לחפש סוזוקי יורוסויפט, יש לאחותי וזה רכב פשוט מעולה.

אם אוטומט ומשפחתי, יש אפשרות לשקול לאנטיס או באלנו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

30 אלף שקל? נסיעות ארוכות?

אם חשקה נפשכם באוטו חדיש ורצוי גם חסכוני, אז בשבילכם אני מציע:

סיטרואן קסארה 2002 טורבו דיזל אוטומט 110 כ"ס.

תריצו חיפוש...תגלו די הרבה מידע על האוטו.

פורסם

סיאט קורדובה SDI ידנית מנוע 1900 סמ"ק- חיסכונית מאוד ואמינה.

מתאימה למי שנוסע הרבה קילומטרים בשנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...