Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לירן כבר בלי ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מכרתי היום את הראלי, בבוקר עוד הרגשתי שאני בלי המכנסיים שלי...:|

4 שנים של חוויות מדהימות וטיולים איתה הסתיימו היום בבוקר,

שהבחורצ'יק שהכניס אותה לבדיקה ביום שישי נורא התלהב, ושילם ונסע איתה לעיר שלו בבוקר.

האוטו הזה באמת מדהים והנוסחא הזאת לא חושב שתחזור,

הנאה עצומה + אחזקה מאוד זולה.

כל מה שנאמר עליו בפורומים, ואנשים חושבים שזה מוגזם,

אז לא, הוא לא היה אוברייטד, אלא באמת מכונית מעולה.

מציע לכל מי רוצה להנות באמת לחפש כזה רכב במצב טוב,

אני אחרי 6 שנים כבר מיציתי (שנתיים XSI ארבע ראלי.).

בהצלחה לקונה החדש אני בטוח שהוא יהנה ממנה מאוד, לא מאמין שנשארו ראלי כאלו במצב כמו שהיה לי.

img0672vz1.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הכל שטויות בסוף, איך שאומרים "כל סוף הוא התחלה חדשה" ובמקרה שלך, ההתחלה היא יותר טובה מהקודמת :)

מה אתה קונה עכשיו ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זוהי תחושה רגעית של אכזבה אבל זה למטרת התקדמות.

אני מכיר את ההרגשה, גם אני הרגשתי זאת כאשר מכרתי את הפולו 16V אחרי 5 שנים איתה.

(עד היום אני מצטער שמכרתי אותה במקום להשאיר אותה במשפחה ולא היה חסר לי למי להעביר אותה)

לאיזה רכב אתה מתקדם?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני הייתי עם לירן בבדיקה , הרכב שלו אכן יצא כמעט מושלם בבדיקה לא להאמין שזה רכב ש-11 שנה על הכביש :shock:.

מברוק לבעלים החדש ולירן כבר מצא כלה חדשה.

פורסם

קודם כל לירן מברוק על המכירה ,אני יודע כמה קשה היה לך....

אבל כמו שתמיד אני אומר לך למרות כל ההנאה הצרופה שהראלי נותנת לנהג שלה ועם כל כמה שמהללים אותה ובצדק,היא עדיין לא מספיק מכונית....כי מכונת נהיגה הארד קור היא כן, הראלי היא מכונית לנהג שיותר מחפש את הנהיגה נטו.ולמרות כל הדיבורים כנראה לבד הבנת את זה שאתה צריך רכב שהוא יותר נוח,יותר נעים ביום יום יותר שקט, יש עוד הרבה דברים ברכב שהם מעבר לנהיגה ,ואני בטוח שהקליאו(אופס)ספורט תתן לך את זה .לאחר 4 שנים עם הראלי אתה כנראה תרגיש שעברת לנהוג במשהו נורא ברמה גבוה יותר(עד כמה שאפשר) מהראלי.

בכל אופן הרבה טיולים עברנו ביחד והרבה כיף וצילומים. אני מאחל לך שתהנה עם הצרפתיה השניה לא פחות!

וכמובן אי אפשר לשכוח את המשפט שאמרת בזמנו "קניתי את הראלי רק בשביל שיחשבו שאני נהג"

פורסם

קניתי את הראלי רק בשביל שיחשבו שאני נהג

מי מתנדב לשים את זה בחתימה שלו ? :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הייתי לוקח את זה על עצמי אילולא היו חושבים שהכוונה שזוהי גם דעתי :lol:

בכל אופן אני מבין אותך מאוד, בזמן האחרון יוצא לי לא מעט לנהוג על מאזדה3 בצורה קרובה להתנהלות יום יומית ופעם פעמיים בשבוע אני יוצא עם הכחלחלה שלי לסיבוב.

אני באמת חושב שכל מה שנאמר על הראלי הוא אנדרסטייטמנט. ואני לא מצפה מאף אחד שחושב אחרת שיבין אותי.

להסביר את התחושה בלילה נהיגה רגועה, אורות נעימים, שקט(כן כן, אגזוז מקורי). ואז על הצד השני כשאני נוסע ממש בלילה באיזורים שמוכרים לי כה היטב התחושה של החיבור לרכב, לשלוט עליו בכל כך נינוחות וקלילות גם במצבים של גבולות אחיזה של הרכב ואתה נינוח כי אתה מכיר ויודע שהרכב יתקשר איתך כל כך טוב כשתצטרך את זה, הוא דבר מדהים לשעצמו.

יש שיגידו שהרכב חלש, ויש שיגידו שהוא לא נוח, לא פרקטי לא ירוק ולא ורוד.

ונכון הרכב באמת חלש(יחסית), לא נוח - תלוי למה תשווה, אבל בסופו של יום כשאני יוצא בלילה מהלימודים אין שום רכב אחר בחנייה שאני הייתי רוצה לחזור איתו יותר מהראלי שלי. וזה מבחינתי הכל.

בקשר לקליאו בטוחני שתהנה ותתחדש ותנצל את המיטב, ותדע תמיד להביט קדימה לא פחות טוב מעל העבר שלך!

מזל טוב!

אבי.

• תוכן חדש...