Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ד'וח על רכב מלוכלך!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוטרים ברוב הפעמים ייראו מי נוהג ברכב ורק לאחר מכן יכרזו/יסמנו לרכב לעצור בצד. אם נוהג ברכב אדם שנראה בסדר, השוטר לא יעצור את הרכב סתם ככה. שוטרים עוצרים את כל הרכבים האפשריים, מכל המינים ומכל הסוגים.

לא מסכים איתך, לדעתי יש להם אובססיה לבימרים ישנים.:lol:

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לשוטרים יש אובססיה לתת דוחות ולחפש אנשים, זה מצדיק את עצם קיומם,

דוגמא:

כשהייתי בצבא , אז תקעו לנו משימה לעזור לשוטרים בעבודתם ועוד ביום העצמאות, אז בסוף שבוע היינו צריכים להצטרף לשוטרים במשימות שיטור ושטיויות כאלו, אני נכנס לרכב עם חבר שלי והשוטר עושים סיבוב , והשוטר אומר לנו , טוב צריך היום לדפוק דוחות לכמה שיותר אנשים, יש כאן את השלט עצור שאף אחד לא שם לב אליו אנחנו נשב בניידת בשקט עד שמישהו יעבור ואז ננקנק אותו,

ואת הננקנק אותו הזה פשוט נתקע לי בראש, הבן אדם מחפש לצוד אנשים, אומנם בצדק , אבל עדיין רציתי לתת לו כפה, על המשפט המגעיל הזה.

זוהי הגישה שלהם,

טוב של חלקם בכל אופן , את החלק השני עדיין לא הספקתי להכיר.

תארו לעצמכם מצב כזה שוטר חוזר מסיור ללא שום דו"ח שום דבר פשוט כלום , זה אומר שלא צריך אותו הוא לא עושה כלום ואם ככה אפשר לפטר אותו, עכשיו אתם מבינים את האטרף שלהם לתת דוחות?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ESTK וחבריו, אני לא בא להצדיק או לא להצדיק אף אחד, אבל הנה כמה דברים שכדאי שתדע:

1. אף שוטר לא נמדד בכמות הדו"חות שהוא נותן. אפילו לא שוטרי התנועה. אנחנו אחת המשטרות היחידות אולי שאין מכסת דו"חות. אם שוטר חושב שמישהו מצפה ממנו למינימום של דו"חות זה כי הוא בונה לעצמו תסריטים בראש. יש שוטרי שטח סופר בכירים שהכמות דו"חות שהם נותנים היא אפסית. עם זאת כמובן שאין מצפים משוטר שנוהג בניידת שיראה עבירת תנועה ויתעלם ממנה, נכון?

2. ר' אגף התנועה הנחה חד משמעית לפני מספר שנים לשנות את מדיניות האכיפה, לרעת כל השוטרים שאהבו "סתם" לתת דו"חות. נקבעו מספר מצומצם מאוד של דו"חות שהם דו"חות איכות. ועליהם ינתן הדגש בחלוקות סטיסטיות שונות. אם משרד או תחנה כלשהיא ירשמו המון דו"חות על שטויות, ורק יתעסקו כל היום במספרים מלוכלכים לרכבים, אז המשרד או התחנה ינזפו, ור' המשרד, מפקד תחנה יצטרכו לתת הסברים.

ד"א, שלא ישתמע מזה שיש דו"חות שאסור לתת. מותר לתת גם דו"ח אם אין לכם משולש אזהרה ברכב. אבל המטרה היא להתרכז בעבירות מסכנות חיים, מפריעות לאיכות חיים (ביריונות) ומחמירות תאונות דרכים (נסיעה ללא קסדה, או חגורה).

3. הגרוזיני לא קיבל דו"ח על רכב מלוכלך (הלוואי והיה דו"ח כזה, הייתי מזמין לאמא שלי כל יום משטרה שתנקה כבר את האוטו), אלא על לוחית זיהוי לא תקינה, שזה יכול להגיד שהיא מלוכלכת ולא רואים אותה טוב, או מקומטת, או מוסתרת או הסיפור עם הבורז שהופך 0 ל-8. ועוד. אני לא יודע אם הדו"ח היה מוצדק או לא. אני לא הייתי שם וגם אתם לא.

4. סטיגמות - כבר רשמתי פעם, אולי אפילו יותר, ואתם יכולים לקרוא לי גזען ומה שאתם לא רוצים, סטיגמות מגיעות מאיפשהוא. לא כולן נכונות אבל רובן נבנו על בסיס ניסיון.

מה שקורה כאן בהכללות, כמו לדוגמא: כל מי שנוהג בהונדה ערס, או כל מי שנוהג בבמוו שחורה עבריין, זה בסגנון של:

א: "מי שקופץ מקומה 3 ימות".

ב: "אני מכיר אישית מישהו שקפץ מקומה 3 ולא מת, אז זה סתם סטיגמה מפגרת."

אז מה? אני אלך ויקפוץ מקומה 3? לא. כי הפרט אינו מעיד על הכלל.

בסופו של יום, אם תיקח את כל ראשי ובכירי משפחות הפשע בארץ, ותבדוק מה אחוז הב.מ.וו השחורות שם תראה שהוא גדול מאוד יחסית לממוצע של הרכבים האלו באוכלוסיה הכללית.

לכן, הסיכוי שלך לעצור עבריין שאתה עוצר ב.מ.וו שחורה עולה משמעותית מאשר אם ננסה לעצור כל מזדה 3 שנראה.

וביננו? רוב מי שקונה ב.מ.וו שחורה קונה אותה לשחק אותה גנגסטר, הרי זה אוטו שבא עם קילומטרים של פוזה מאחוריו.

פתאום הם מבינים שהפוזה והתשומת לב מגיעים מעוד מקומות חוץ מהפרחולות שהם מנסים להרשים, פתאום יש הרבה שריטות על האוטו, פתאום עוצרים אותם הרבה משטרה. מה לעשות אי אפשר לבחור ממי לקבל תשומת לב וממי לא.

וחזרה לנושא הסטיגמות, לפני מספר שנים התפוצצה פרשיית האתיופים ותרומות הדם.

למי שלא זוכר - זרקו מנות דם שאתיופים תרמו לפח, עקב אחוז האיידס הגבוה מאוד בקהילה.

הנה יש לנו כאן את האמ-אמא של הסטיגמות. או שלא?

הרי עובדתית, מרבית חולי האיידס בארץ הם אתיופים.

עכשיו, מה אתם הייתם עושים במצב כזה?

מצד אחד זאת אפלייה.

מצד שני זה עניין של זמן עד שבן אדם יקבל עירוי נגוע.

התלבטתי קשות בעניין אז, מה אני הייתי עושה.

הרי גם לדם של ה"לבנים" עושים בדיקת איידס לפני שמאשרים אותו לתרומה.

אז מה זה משנה? נבדוק גם את הדם של האתיופים ואם לא תקין - לפח. אם תקין - בכיף.

אבל למי שלא יודע, לבדיקות האיידס יש אחוז מסויים של False negative, שלילי שקרי - כלומר האדם חולה אבל הבדיקה לא עולה על זה. ועקב אחוז המחלה הגבוה יחסית בבני העדה, זה עניין של זמן עד שנדביק מישהו.

(גם עכשיו זה עניין של זמן, פשוט בקרב שאר האוכ' אחוז האיידס נמוך עד אפסי)

אז? נהרוג בן אדם אבל נהיה פולטיקלי קורקט? או שנפגע קשה באוכלוסיה שגם ככה כל הזמן מרגישה שפוגעים בה?

אני לא יודע מה הייתי עושה במקום מד"א.

• תוכן חדש...