Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ד'וח על רכב מלוכלך!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי קנס ע"ס 500 ש'ח, ורשום בסעיף על המספר כמו שנרשם מעליי.

אם רק הייתם רואים את הבימר, יותר מבריקה ממראה, יותר חלקה מתינוקת, הכי יפה באשדוד.

טוב נו, לפעמים צריך ללמוד להידפק.

יש על זה נקודות אם מישהו יודע?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה היא שלרוב מאמינים לשוטרים ולא לאזרחים.

אכן, בגלל זה הסתפקתי במתן הקישור בלבד.

גלגלי הצדק טוחנים לאט, ואני בספק אם נתחיל לראות עדויות של שוטרים נפסלות על ימין ועל שמאל.

עם זאת, מדובר בפס"ד של בימ"ש מחוזי, שיתכן ומהווה תקדים המחייב את בתי משפט השלום. לא קראתי את פסק הדין ואינני יודע אם הדברים מופיעים כחלק מהרציו או האוביטר, אבל יש לשים לב למשפט הזה:

על בית המשפט להתייחס באופן שוויוני לשתי הגרסאות, ואם מסיק שהעדויות מאוזנות ואינו יכול להעדיף אחת על רעותה, עליו לזכות ללא היסוס את האזרח המובא לדין

השופט מתח ביקורת על שופטת התעבורה שכתבה שעדות בת כ-50 מילים היא רהוטה ואמינה.

פורסם
יש על זה נקודות אם מישהו יודע?

תבדוק בדו"ח, רשום שם ליד הפירוט של השוטר- מצד שמאל יש סעיף של מס' נקודות.

אני במקומך לא הייתי משלם את הדו"ח ועולה משפט ואם מפסיד אז מערער ומערער.

אפשר לחשוב שזה רכב שטח שמטייל בשבילים ואז המספר שלו מתלכלך עד שהוא מגיע למצב בלתי קריא.

ובימר 530 זה בטח ובטח לא איזה רכב מג'וייף של סטודנט שלא מנקים אותו אף פעם.

מילא אם היינו עכשיו בחורף אז באיזשהו מקרה דימיוני היו מתיזים לו בוץ על המספר, זה ההסתברות היחידה שאני יכול לחשוב עליה שמס' הרכב לא יהיה קריא.

פורסם
אם אני לא טועה אין במוו 530 שנת 97 הדגם מתחיל רק משנת 2001 , עד 2001 היה רק 528.

זה רכב ביבוא אישי, ואכן הוא אינו 530, למרות שהמנוע בו הוא 3000 סמ"ק, כמובן שמושתל.

ולכל העצות, אישית לי אין כוחות לערער וליכנס לסיפורים הללו.

מה שמעצבן שמתי שאני נוהג ברכב הזה קורה לי משהו:-(

ואת האישור השיג הבעלים הקודמים של הרכב, אם אינני טועה הוא הביא אישור מחלה, שהשמש גורמת לו אלרגיה או משהו..

בקיצור כסף משיג הכל, כמובן שבתחילת דרכו הרכב היה שווה הרבה ולא היה בעיה לבעלים להוציא אישורים שכאלו.

פורסם
לדעתי סטטיסטית השוטרים עוצרים יותר רכבי ב.מ.וו שחורות / כהות מכל רכב אחר. וחבל....

שוטרים ברוב הפעמים ייראו מי נוהג ברכב ורק לאחר מכן יכרזו/יסמנו לרכב לעצור בצד. אם נוהג ברכב אדם שנראה בסדר, השוטר לא יעצור את הרכב סתם ככה. שוטרים עוצרים את כל הרכבים האפשריים, מכל המינים ומכל הסוגים.

Xbox12341

• תוכן חדש...