Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן שיפוץ אודי 80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1

וגם מה זה הסמרטוט הזה שתקוע בתא מנוע ועטוף באיזולירבנד או משהו.?

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
פרוייקט יפה, וניכרת האהבה שלך למכונית :-)

אפשר פרטים על הרכב עצמו (יד, נפח מנוע, הסיפור שמאחורי הרכב)?

תבוא ביום שישי ותכיר את האאודי וגם את אור הבעלים שלה :lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

למקרה שאתם רוצים לשמוע את הסיפור מאחורי הרכב...

אז היא אצלי מסוף השנה הקודמת ,מצאתי אותה אחרי חיפוש ממושך ומצבה היא סביר + המנוע היה רועד בנהיגה ומזיז את כל הרכב

הצורה שלה הייתה לדעתי מושלמת והיא אחרי תיקוני צבע למיניהם

אני יד רביעית אחרי שלקחתי אותה מאדם מבוגר שאהב אותה גם אך בגילו כבר לא יכל לטפל בה יותר ...

הוא מספר שהוא מצא את הרכב מושבת לאחר שישב כמה שנים ללא קלא'ץ ( למזלו הבעלים הקודמים הקפיא רשיונות ) חח

הוא קנה אותה וסידר אותה יחסית .

זאת אאודי 80 שנת 83' מנוע 1300 אם אני לא טועה 62 כ"ס והיא מתוקה אמיתית אני אישית מאוד אוהב את הרכב הזה

ובקיצור ...

קיבלתי אותה והתחלתי לטפל בה ולהשקיע בה את מלוא מרצי אם בנקיונות וסידור של הדברים הקטנים ולבסוף חיפשתי מנוע

וכמובן שהתייאשתי כי לא הכרתי את האנשים הנכונים ... הלכתי לחברי הטוב וביקשתי ממנו לעזור לי והוא נענה בשמחה

אני והוא התחלנו את האובראול למנוע מחלקים מקוריים שהשגנו ואת התוצאה ראיתם לבד הרכב מגרגר כמו נמר ונוסע מדהים

הייתה לי כזאת לפני 7 שנים ( רכב שני שלי ) והיא הלכה לצערי עקב טיפול לקוי שלי :cry: ( לא היה לי הנסיון שיש היום )

אבל... ידידי היקרים לא תרמתי אותה " לברזלנים " היא חיה וקיימת עד היום תרמתי אותה לבי"ס למכונאות שיכולו לעבוד על רכב אמיתי ... פעם אחרונה שראיתי אותה בבי"ס היא הייתה מושלמת !!!

לצערי אי אפשר להחזיר אותה כי היא תרומה

פורסם
כמובן התמונה האחרונה האיש " והאגדה " מנצור !!!

שתרום מגופו ונפשו ועשה עבודה לדעתי מ-ד-ה-י-מ-ה :twisted::twisted::twisted:

שלום.

יפה מאוד!

בהזדמנות הראשונה תתפוס את מנצור ותוריד לו בשמי שתי כפות אם יד ימין על לחי שמאל :shock:.

ותמסור לו ד"ש מבני ל אבא של רועי שלמד איתו באורט צרפין :lol:.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

יפה מאוד!

בהזדמנות הראשונה תתפוס את מנצור ותוריד לו בשמי שתי כפות אם יד ימין על לחי שמאל :shock:.

ותמסור לו ד"ש מבני ל אבא של רועי שלמד איתו באורט צרפין :lol:.

בברכה בני ל.

למה להרביץ עשה אחלה עבודה :S

פורסם
למה להרביץ עשה אחלה עבודה :S

שלום.

אתה תמסור לו את ההודעה והוא יבין האמן לי

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יש לי רק זכרונות טובים מהרכב הזה כילד קטן, שמח לראות שיש עדיין כמה מכונות שעובדות ושמורות להפליא !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

היה לאחי גם AUDI 80 לפניי כ9 שנים בצבע צהוב כמו לאסף ,והיא עדיין חייה אבל אחי מכר את האוטו לחבר שמכר לחבר,ככה שלא יודעים אצל מי הרכב.

אני אישית מאוד אהבתי את הרכב ובמיוחד את הצורה

בהצלחה בפרויקט

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

מדהים!!היתה לי כזאת אודי 80 שנת 82,אני זוכר אבא שלי קנה בשנת 90 היא היתה יפהפייה עם 80 אלף ק"מ בלבד.

עד גיל 18 קבלתי מתנה מאבא שלי בשנת 2000 השקעתי בה באהבה וחום ואני זוכר היא עשתה לי הרבה בעיות למרות אהבתי אותה עד ל2003 איזה קרציה מגנום נכנס לי מאחורה.אז שמאי בא וראה ומיד השביט אותה כאב לב!!

אז שמור עליו!!

פורסם

לפני 14 שנה חיפשתי אודי כזאת בנרות, כי בצבע הנכון היא לפעמים נראית טוב חיצונית.

אבל רובן היו גרועות.

בדקתי אחת מודל 82 שהיה לה מסתבר את המנוע המחוזק של 85 כ"ס וההרגשה היתה של מטוס, אבל במכון התברר שיש לה 78 כ"ס במקום 75 שחשבנו שצריך להיות לה (אף אחד לא ידע שיש גם דגם מחוזק, וגם הבוחן שאל את המוכר בפליאה אחרי הנסיעה איזה מנוע הוא שם בה). אז אבא שלי בירר בצ'מפיון מה פשר העניין ואמרו לו שכנראה מדובר במנוע 1.8 פגום מהמכוניות שטבעו בשיטפון שהיה בבני ברק:-), אז ויתרתי עליה.

ראיתי גם מודל 84 1.8 ידנית GL, אבל ממורה לנהיגה עם 400,000 ק"מ, והוא כמעט שכנע אותי לתת לו מקדמה כי אחרת "האוטו עף מחר"...

אבל בפנים הן פשוט ז-ו-ע-ה: הכסא נמוך וההגה ענקי וכמעט מאונך שמגיע לך עד המצח, שלא לדבר על העיצוב הפנימי המזעזע ועל הדשבורד שתמיד יהיה סדוק.

אה, וגם הריח האופייני לאודי ישנות...

לדעתי חובה להחליף את כל הסלון לזה של מודל 85-86.

פורסם
לפני 14 שנה חיפשתי אודי כזאת בנרות, כי בצבע הנכון היא לפעמים נראית טוב חיצונית.

אבל רובן היו גרועות.

בדקתי אחת מודל 82 שהיה לה מסתבר את המנוע המחוזק של 85 כ"ס וההרגשה היתה של מטוס, אבל במכון התברר שיש לה 78 כ"ס במקום 75 שחשבנו שצריך להיות לה (אף אחד לא ידע שיש גם דגם מחוזק, וגם הבוחן שאל את המוכר בפליאה אחרי הנסיעה איזה מנוע הוא שם בה). אז אבא שלי בירר בצ'מפיון מה פשר העניין ואמרו לו שכנראה מדובר במנוע 1.8 פגום מהמכוניות שטבעו בשיטפון שהיה בבני ברק:-), אז ויתרתי עליה.

ראיתי גם מודל 84 1.8 ידנית GL, אבל ממורה לנהיגה עם 400,000 ק"מ, והוא כמעט שכנע אותי לתת לו מקדמה כי אחרת "האוטו עף מחר"...

אבל בפנים הן פשוט ז-ו-ע-ה: הכסא נמוך וההגה ענקי וכמעט מאונך שמגיע לך עד המצח, שלא לדבר על העיצוב הפנימי המזעזע ועל הדשבורד שתמיד יהיה סדוק.

אה, וגם הריח האופייני לאודי ישנות...

לדעתי חובה להחליף את כל הסלון לזה של מודל 85-86.

הדש בורד הוא רגיש מאוד לשמש הישראלית.

אבל אם הוא נשמר וכוסה מפני השמש הוא יכל להשתמר ללא סדקים לאורך שנים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לא יודע על איזה ריח אופייני אתה מדבר... והמצב הפנימי שלה מצויין נכון יש סדקים קטנים על הדש

אבל בפנים היא במצב מעולה לדעתי וחוץ מזה תמיד אפשר להחליף או לעשות תיקונים בפנים כמו כיסויים וכ'ו

נשקלה האופציה לעשות לה בפנים הכל מחדש אני כרגע בבירור של מחירים של ריפוד כולל + חלקים מחודשים שאני אשיג שחלקם כבר יש לי

אז אם אתם מכירים רפדים מצויינים במחירים סבירים אני אשמח לקבל :-)

• תוכן חדש...