Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבת 150 מכוניות? כנס ל11 שנות מאסר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי יותר מעניין איך גנב רכב נכנס ל-11 שנים לכלא, ומישהו שנוהג במהירות מופרזת תחת השפעת סמים ואלכוהול והורג 5 בני אדם, מואשם בהריגה וצפוי לקבל רק 20 שנה? זה מה ששווים חיי אדם היום בישראל...

פורסם

כתוב גם שהוא פרץ ל80 בתים!

אני בכלל לא חושב שזה מוגזם!

שישלם על מה שביצע ,תחשוב על האבל שהוא גרם ל80 משפחות שהוא פרץ להם לדירות ול150 בעלי כלי רכב שלא בטוח שקיבלו פיצוי מהביטוח.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תשמחו לפחות על העובדה שב11 השנים הקרובות יהיה גנב אחד פחות כאן. מצד אחד 11 שנים זה חמור מאוד מצד שני הייתי מעדיף, כמו רובכם כניראה מאסר עולם לאחד כזה. כניראה זה האיזון בינינו לבין השופטים בארץ. או יותר נכון בינינו לבין אנשים שחיים פחות את תחום המוטוריקה וזה פחות קרוב לליבם.

פורסם
כתוב גם שהוא פרץ ל80 בתים!

אני בכלל לא חושב שזה מוגזם!

שישלם על מה שביצע ,תחשוב על האבל שהוא גרם ל80 משפחות שהוא פרץ להם לדירות ול150 בעלי כלי רכב שלא בטוח שקיבלו פיצוי מהביטוח.

או שאולי קיבלו את הכסף אבל רק לאחר טרטורים,צעקות,בעיות ואולי אפילו תביעות כדי להשיג את הכסף. כמה אבל נגרם להם.

אני מסכים אתכם, לדעתי העונש הזה קל מדי. בנוסף שימו לב שזו לא העבירה הראשונה שלו. יש לו כבר עבר שהוא ישב בכלא.

פורסם

העונש המקסימלי על גניבת מכונית הוא 7 שנים - בפועל לא נותנים להם אפילו חודש לפעמים.

11 שנים בשביל 150 מכוניות.. הוא קיבל שנת מאסר על כל 13 מכוניות שהוא גנב! פשוט בושה, ובושה יותר גדולה שהוא אחד מתוך אלפי גנבים שקיבל מאסר, ואילו השאר נעצרים ומשתחררים ונעצרים ומשתחררים, בתי המשפט פשוט חולמים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני חושב שצריך לתת עונשי מוות ,

מה נראה להם שאחרי 11 שנה הוא יצא צדיק וישר?

להפך! בכלא הם רק נהפכים ליותר גרוע!

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ז"א שאני יכול לגנוב רכב ולשבת חודש בכלא לפי החישוב שלי:shock:

נשמע לי מעניין

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

איך הוא מצליח לגנוב 150 מכוניות והמדינה מתעלמת ממנו?!?! 11שנים זה לא מספיק!!

תקרא את השם שלו ומאפה הוא בא , יש לו זכויות יתר במדינה הזאת שלו כמו לך , אם לך היו קוראים בשם כזה גם אתה היית מקבל 11 שנה על 150 מכוניות , הרבה כאלו שרצחו באזורים שלנו קיבלו 11-17 שנה.. (על רצח ,שזה חיי אדם , אז אני לא מתפלא בכלל על המכוניות*)

פורסם
עם עונשים כאלה, אין פלא שיש הרבה גניבות בארץ.

תראו מה קורה בחו"ל, שם לא שווה לגנוב.

נכון.. כי בחו"ל אףאחד לא גונב מכוניות.

בגלל זה מערכות אזעקה ואיתוראנים יש רק בארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...