Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא החלפתי מנוע...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקבל כמחמאה כמעט כל שאלה על הרכבים...

אני מודה, כמה היא שווה זו שאלה שאני פחות אוהב אבל, "יקרה מפז" זו תשובה שאימצתי לעצמי

וגם הסקרן החצוף ביותר ישיב בחצי חיוך ויוותר

בכל זאת תחשבו על זה כצרות של עשירים, מתי פעם אחרונה מישהו התעניין באיזה בלנו או לגסי שעמדו ברמזור...:roll:

פורסם

ללא ספק אחת ההנאות בנסיעה במיני שלי וגם אחת האכזבות היא שכולם עושים לי ברוגז ... אני לא מבין מה עשיתי בסך הכל נסעתי ליידם עם המיני וכבר הם מתעצבנים ומרימים לי בוהן =)

קשה למחוק את החיוך שניגר על פניי באותם הרגעים

שאלה נוספת שמאוד מצחיקה אותי היא השאלה " מוכר? " אני חושב שבעבור שום סכום שבעולם לא הייתי עונה בחיוב

הרי שגם אם אנהג במרצדס החדישה ביותר שיש לא אזכה לכמות התשומת לב שאני זוכה לה עם המיני

שושקעס איי לאב יו

פורסם

יש כאלה שאפילו מתעלים על עצמם:

אחי קח עכשו XXXX שקלים ורד מהאוטו !

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אז אם בן אדם שנוסע על פייסטה מתפרקת ישאל אם אתם מוכרים ואז ישאל כמה האוטו שווה ובתגובה יגחך או משהו בסגנון זה די יעצבן. ככה לפחות זה אצלי.

חיחיחי

אני דווקא אוהב לעשות טיזינג לבעלי הפיאסטות המתפרקות... (בעיקר לבעלי Mk.2 אבל גם דור שלישי בא בחשבון) למרות שהם מתמעטים עם הזמן... נכנעים לברזל ולמחיר הזול.

הכי הרבה אני אוהב את השאלות ברמזור. לא בכל יום רואים פיאסטה שעברה שיפוץ (לאחרונה גם מכאני!), עם מגנזיום, חמישה הילוכים, מד טורים והכי חשוב - דשבורד שלם!!! :lol:

אחרי שהוצאתי את הרכב מפחחות קיבלתי המון פידבקים ובאמת היה כיף מחמאות, גם מבעלי מכוניות "תפרנים" וגם מהיי-טקיסטים שהחליפו את הפאזז הישנה שאיתה נסעו למכללה בפוקוס דנדשה עם דלקן ובוץ בגחון, היום קצת פחות...

אני מנסה להיות נחמד לכל מי ששואל שאלות על הרכב, בסה"כ זה מסקרנות (כל עוד זה בגבולות הטעם הטוב...)

בתמונה: חיפושית*

*(פיאסטה שהמנוע שלה שוכב בבגאז' למטרת שיפוץ - כבר לא!):multi:

028.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

לי יש רנו 5 GT טורבו מודל 87, אלו התגובות שקיבלתי:

-"זה טורבו אורגינל?".

-"זה טיל זה!".

-"וואי החזרת אותי לנעורים".

-"מוכר?" (שאלו אותי בטווח הגילאים 18-50 כולל נערה צעירה).

-"לוקח אונו טורבו/ויאר6?".

-"תן תן פה פתיחה".

-"המנוע בבגאז'???".

-"לא ידעתי שנשארו כאלו על הכביש".

-"הנה האוטו של מיסטר בין".

-"עמוד בצד, אני עושה לך בדיקת בוחן" (זכיתי לויכוח עם בוחן אם יש או אין לרכב הזה אינטרקולר במקור).

-"חשבתי שאימפרזה מתקרבת מרחוק" (אין לי דוד פתוח).

פורסם

קובי, בטח התכוונת לסמל מקדימה, ה"סוס-יתא".... אני בטוח...

גם אני עם המוסטנג (6 צילינדר טורי, 120 כ"ס, אבל מהדור הראשון) אוסף הערות. חיוך פותר הכל. הכי אני אוהב את אלה שמפרגנים עם עגודל למעלה... זה פירגון נטו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
קובי, בטח התכוונת לסמל מקדימה, ה"סוס-יתא".... אני בטוח...

גם אני עם המוסטנג (6 צילינדר טורי, 120 כ"ס, אבל מהדור הראשון) אוסף הערות. חיוך פותר הכל. הכי אני אוהב את אלה שמפרגנים עם עגודל למעלה... זה פירגון נטו.

גם אני מפרגן

בני קבל ממני אגודל למעלה :lol:

Thumbs_up.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם

טוב אני רואה שאני לא לבד...

הקטע של הפיאט שהיא לא נראת לא פיאט ולא שום דבר אחר,מבחינת רוב האנשים זה יכול להיות רכב חדש מכל חברה שהיא

אז הנה כמה תגובות שכיחות-חלקן הזויות-

"וואי מזה פרארי?"

"וואי מה זה יונדאי קופה?"

"מזה אוטו חדש לא? 2007 \2008?"

כמה זה במחירון? 300-400 אלף שקל?"

"אתה בטח עושה רייסים"

"כןןןןןןןןןןן אבל איפה תיסע איתו,אין כבישים בארץ לאוטו כזה"

"לא חרם ההית קונה דירה"

"לא חרם ההיתה קונה במוו"

"אחי,יש לי וי-ר אני שם 100 שקל אתה לא בורח לי"

ועוד-ועוד אבל הכוכב הנולד הוא----

מקום שני-

מתדלק בתחנה בר"ג---"וואלה אם היה לאוטו סאן רוף זה היה אוטו פצצה"

מקום ראשון

-דודו טופז באמצע "הליכת כושר"נתקל ברכב-מסתובב סביבו 5 דק ,בוחן אותו קדימה ואחורה ואז אומר-

"זה אוטו לטיפשים ומכוערים"

:shock::shock::shock:

פורסם
אני דווקא נהנה מכל השאלות על "מגרדת האסבלט" שלי :-). אני גם נוסע באוטו פעם בשבוע אז זה לא כזה מציק. מה שכן, אני שונא את השאלה "כמה האוטו שווה?"...

בישבילי אין לה מחיר.

35hl204.jpg

29e6g06.jpg

אני לא יכול להוריד את העיניים מהאוטו הזה,מה אני עושה ? יש תרופה לזה? לא לא לא מצליח! אני חייב לראות תרכב שלך מיותר קרוב מאיזה אזור אתה ?

HONDA

פורסם
אני לא יכול להוריד את העיניים מהאוטו הזה,מה אני עושה ? יש תרופה לזה? לא לא לא מצליח! אני חייב לראות תרכב שלך מיותר קרוב מאיזה אזור אתה ?

אני הורדתי את התמונה למחשב הרכב כל כך יפה! הצמיגי בלון בכלל אכזריים והצבע מושלם!

מתי אני מקבל סיבוב? :cry:

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
שלום לכולם

אומנם ברשותיאין אספנות רשמי אבל אני בטוח שהפיאט שלי בדרך לשם .

מכיוון שלרובכם מכוניות יפות ונדירות בארצנו ואפילו לא מוכרות גם למביני עניין אני מאמין שאנחנו חולקים בעייה משותפת-

כמעט בכל רמזור שני או חנייה או כניסה לחניון מישהו חייב לשאול אותי-"איזה אוטו זה?"

עכשיו אין לי בד"כ בעייה עם המנומסים שבינהם שאומרים קודם-"סליחה" ובסוף "תודה", אבל העניין קצת מעיק ומעייף.

השאלה שמסקרנת אותי היא-מה אתם עושים? עונים לכל אחד באדיבות או מתעלמים{כי זה לא נגמר}?

סתם סקרנות לעת ערב

תודה

אותי לא שואלים כלום ישר צועקים: "תוריד ת'עגלה הזאת מהכביש!!":twisted::lol:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...