Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

יש לי מגבר 4 יציאות כבר שנתיים ועשה אחלה עבודה עד לפני שבועיים בערך.

מחוברים אליו סאב ושני רמקולים אחורים ומה שקורה זה שפתאום הם מפסיקים לעבוד לשניה או שתים וחוזר חלילה או שהם נשמעים צרודים כאלה כאילו הכוח מגיע לסירוגין ונשמעים כמו מישהו שמדבר מאחורי מאוורר.... אני אגיד לכם מה עשיתי ואולי תוכלו לכוון אותי...זה לא מגעים כי פירקתי את כל הכבלים וחיברתי חזרה וגם אין שינוי אם אני מזיז את הכבלים...הפיוזים תקינים ובכלל הכל נראה מחובר כמו קודם. עובדה חשובה:אני מניח שזה המגבר בעייתי כי הרמקולים הקדמיים שלא תלויים בו ממשיכים לעבוד כרגיל.

אם יש למישהו רעיונות/עצות אני אשמח לשמוע.... יכול להיות שמגבר נשרף ועדיין עובד לסירוגין?

אייל

פורסם

יכול להיות שמשהו במגבר נישרף בפנים,הפיתרון הכי פשוט הוא לקחת מגבר אחר ולחבר אותו לרמקולים שמחוברים עכשיו למגבר שלך,עם אין בעיות והכל עובד בסדר אז הבעיה במגבר שלך עם לא אז אולי הבעיה ברמקולים.

יש עוד אפשרות לקחת רב מודד (או פוטנציומטר-מצטער שאני לא זוכר את השם המדויק של המכשירים) ולבדוק את היציאות של המגבר ולראות עם הן מעבירות סיגנלים בצורה טובה או שהם לא מעבירים או מעבירים בצורה לא טובה.

בכל מקרה פשוט תקפוץ למי שהתקין לך (עם זה אפשרי) ותבקש שיבדוק את המגבר בשביל לראות מה הבעיה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

את האמת....התקנתי לבד:-) חחחח פשוט קראתי מדריכים וזה היה די פשוט ככה שאין לי למי לבוא בטענות רק לעצמי... טוב אז עוד מגבר אין לי אבל אני אפרק את המגבר בשביל לראות אם יש משהו חשוד או משוחרר ואח"כ אני אבדוק את המתח שהוא מוציא מכל מקום...זה נראה לי אחלה רעיון....

אייל

פורסם

אתה יכול לקפוץ למישהו שעושה התקנות במקום הקרוב לביתך ולבקש שהוא יבדוק לך,זה לוקח בערך 5 עד 10 דקות גג ולי מצריך שום מאמץ.

בקשר ללנסות עם מגבר אחר תנסה לקחת ממישהו שאתה מכיר או אפילו גם אצל איזה מתקין מהסביבה.

• תוכן חדש...