Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטרה 99

electro78
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

לקחתי אסטרה לבדיקה. ( שנת 99 נפח 1800 אוטומט 99000 ק"מ).

יצא לא רע ביכלל

הספק יצא משהו כמו 85 כ"ס שנראה לי סביר .

שילדה יצאה 100%!!!!

יצא שצריך לשפץ מזגן כי יש דליפה מאיפשהו..כנראה מהמדחס.

מה שכן בשעון סל"ד דולקות 2 נורות בקרה.

אחת היא נורת בקרת מנוע והשנייה אני לא ממש מצליח להבין מה היא.

מחר אני לוקח את הרכב למוסך מורשה לקבל הצעת מחיר לתיקון.

המוכרת רוצה 28000 וגמיש.

מה נראה שיכולה להיות הבעיה לפני שאני מכניס למוסך?

כמה יכול לעלות שיפוץ המזגן? מתכוון למחיר הכי גבוהה שמכיל מזגן חדש לגמרי. שיפוץ כללי של המיזוג.

פורסם

תעבור בדרך גם אצל מזגניסט שיעשה בדיקה קצרה ויתן לך עלות משוערת לתיקון.

בשביל לברר מה התקלה תצטרך להכנס למוסך מורשה ולהתחבר למחשב, זה סיפר של 150-200 ש"ח.

הק"מ נשמע לי נמוך בצורה מחשידה, הייתי בודק היסטוריית טיפולים בשביל לאמת את הק"מ.

שלדה נקיה ברכב שכבר 10 שנים על הכביש זה לא כזה פשוט למצוא אז כבר יש לאוטו נקודת פתיחה גבוה.

לאחר עריכה: בדוק טוב טוב מתי עשו טיימינג, המנועים האלה מאוד רגישים להזנחה בתחום הזה וקריעה של הרצועה תביא לנזק בלתי הפיך למנוע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ברור.

לדעתי אני אקבל הצעת מחיר לתיקונים הללו ואני חושב שאני אחרי הקנייה אכניס את הרכב למוסך ליישור קו ובדרך לעשות טיפול כולל טיימינג פילטרים ומצתים.

יעלה עוד 1000 או יותר אבל לפחות אני אדע שעד טיפול הבא אני בראש שקט ולא לדאוג אם עשו משהו או לא

פורסם

אז ככה

נסענו למוסך מורשה וקיבלנו הצעת מחיר לתיקון.

מסתבר שצריך לשפץ את המחשה וכנראה גם צמה ראשית

מחיר הנזק כ 2000 ש"ח.

לדעתם זה אמור גם לפתור את הבעיה של המזגן אבל לא מוכנים להתחיב על זה.

טוענים שכאשר מנסים לברר מה קוד השגיעה אומר הם תמיד מקבלים את השגיעה של תיקון המחשב ואח"כ יוכלו לקבל את קוד התקלה הבאה אם ביכלל יש כזאת.

שאלתי הוא האם להיכנס לסרט הזה או לעזוב ולחפש אחרת?

לדעתי אני יכול להוריד את המוכרת ל 25000 ומטה.

עדיין שווה לנסות ולתקן או לעזוב?

פורסם

תשמע ידידי, פורום נביאים זה דלת שניה מימין.

זה הימור נטו, אתה מוכן להמר ב-25K ש"ח שיש לך?

אם כן אז קח את הרכב, אם לא אז תמשיך לחפש. זו יכולה להיות תקלה של 5 ש"ח ויכולה להיות תקלה של 5K ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מהמעט שידוע לי אופל ככלל סובלים ממחיר חלקי חילוף גבוהה

כדאי לך לבדוק את הנושא לפני הרכישה.

בדוק במוסך כמה יעלה לך טיפול תקופתי, וכמה יעלה טיפול גדול יותר כמו החלפת בלמים או רצועת טיימינג

• תוכן חדש...