Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה ל-LCD 42

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז סוף סוף אחרי קצת עיכובים הגיעה היום הטלויזיה .

התרשמות ראשונה התמונה סופר חדה ורואים מצויין ואני אומר את זה בלי שחיברתי אותה ב-HD עדיין , לבנתיים היא מחוברת ל-YES MAX עם חיבור בננות רגיל ועדיין רואים ברמה פשוט אפילו מקרוב.

יש לי כבל S-VIDEO משתי כיוונים חיברתי צד אחד ל-MAX וצד שני לטלויזיה משום מה רשום מטושטש ובשחור לבן למה זה קורה? אמורים לראות איכותי יותר בחיבור כזה?

עוד שאלה יש לי בבית מחשב ישן פנטיום 3 ,1 GHZ וחשבתי לעשות ממנו HTPC אז אם הבנתי נכון על מנת לראות שידורי HD דרכו צריך רק כרטיס מסך עם יציאת DVI או משהו מיוחד אחר?

כמובן גם כבל DVI ל-HDMI.

פורסם

כיוון שעד עכשיו הממיר היה מחובר לטלויזיה ע"י קומפוסיט, אתה צריך לשנות בהגדרות שלו את צורת השידור.

כשאתה רואה ערוץ מסויים תלחץ על YES, שם תיכנס להגדרות (3 לחיצות שמאלה אם אני זוכר נכון), ובתוך הגדרות תראה את ההגדרות תצוגה - שם תוכל לשנות זאת.

במידה ולא תסתדר, גש לערוץ 144. יש שם הסבר מקיף בנושא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פנטיום 3 לא יחזיק HD.

אני עשיתי HTPC ממחשב פנטיום 4 2.4 והוא בקושי מצליח להחזיק סרטי HD לאורך זמן (קרטועים וכאלה).

בלי קשר לכך ,ניתן לחבר את המחשב לפלזמה גם באמצעות כבל VGA, ככה זה אצלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...