Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה ל-LCD 42

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך המלצה ל-LCD 42 אינץ' איכותית לסלון , הטלויזיה תיהיה מחוברת רוב הזמן ל- YES MAX , DVD ולפעמים פלייסטשיין 2.

התקציב הוא באיזור ה-6-7 אלף ש"ח , חשוב שתיהיה איכותית ותתמוך בכל הטכנולגיות החדשות , HD וכל השטיות האלה .

אין לי מושג כל כך בטלויזיות האלה לכן אני מבקש המלצה למשהו טוב.

פורסם

אייל , במה פלזמה טובה יותר?

ממה שראיתי עד עכשיו תמיד בפלזמה ראו מטושטש כזה בעיקר מקרוב לעומת זאת ב-LCD ראו חלק לחלוטין ברוב המקרים.

אשמח לעוד הצעות.

פורסם

TOSHIBA 42C3000PG לפני כמה שבועות קניתי

מבסוט עד השמיים.

טושיבה שניה אצלנו בבית.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אייל , במה פלזמה טובה יותר?

ממה שראיתי עד עכשיו תמיד בפלזמה ראו מטושטש כזה בעיקר מקרוב לעומת זאת ב-LCD ראו חלק לחלוטין ברוב המקרים.

אשמח לעוד הצעות.

1. ההבדל בין LCD לפלזמה, למרות שמאז המאמר הפלזמות השתפרו וגם ה LCD - בעיקר בניגודיות.

http://www.hometheater.co.il/article800

2. למה לא רואים טוב ב LCD

http://www.hometheater.co.il/article01326

אם יש לך עוד שאלות לאחר מכן, אשמח לענות.

המלצה שלי?

סמסונג Q91H , סמסונג PS450

LG PG200R ו PG 60UR

פנסוניק PH10

סדרה 3 של טושיבה ישנה מדי, ולא מרשימה במיוחד. (וזה LCD) אני אישית התאכזבתי כשהשוויתי אותה ל LCD ופלזמה אחרות.

היתרון של דגם ה PG הוא בעיבוד תמונה מתקדם יותר, וכניסות SCART.

גם הסדרות החדשות של הLCD של סמסונג נחשבות לטובות (אותו פאנל כמו סוני), אבל אני אישית לא הצלחתי להגיע עם אף LCD לביצועים כמו של פלזמה.

לי דרך אגב יש פלזמה סמסונג Q91H שרכשתי לפני חודשיים וחצי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הפלזמה של סמסונג שאייל מדבר עליה באמת מצוינת. יצא לי לראות את רוב הטלוויזיות במקום אחד ובצפייה בשידורי טלוויזיה והיא הייתה מהטובות ביותר. הלכתי בסוף על LCD ממספר סיבות ואני די מרוצה, למעט דבר אחד שמודגש בכתבה שאייל צירף - עניין איכות הצפייה בתמונה מכווצת (כמו זו שיש במרבית ערוצי הטלוויזיה כיום). זה מפריע רק כשיושבים במרחק של כ-3 מטרים ומטה ממסך ה-42 אינץ', אבל אז זה בהחלט מורגש. במרחק גדול יותר זה ממש לא מפריע ובצפייה באיכות גבוהה יותר (DVD או PS3 נניח) זה בכלל לא קיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבחינתי דווקא הדבר המפריע ביותר ב LCD היו המריחות (וגם עומק הצבעים שבפלזמה עדיף)

לא משנה איזה מסך LCD שמתי מול הפלזמה (גם מסכים ב50 אלף שקל) ועדיין האפקט הופיע.

דרך אגב, בקושי ניתן כבר להשיג את ה Q91, כי הדגם הוחלף בדגם חדש המכונה PS42A450

שעל הנייר נתוניו טובים יותר, ובפועל מומחים יודעי דבר טוענים שבמקרה הטוב אין הבדלים ביניהם, ובמקרה הגרוע - הדגם החדש פחות טוב...

דרך אגב 2 , כל המסכים שהמלצתי עליהם נמצאים בתקציב (עד 7K)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא ה-LCD שלי (הייסנס) היה לא פחות טוב בעומק הצבעים ובכלל - הם הרגישו חיים יותר מבחלק מהפלזמות. המריחות אכן קיימות אך אני לא רואה ספורט כמו כדורגל ולכן זה לא מפריע כמעט בשום מצב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רבה לכולם , אייל הקשבתי לעצתך , קראתי קצת ברשת והבנתי שפלזמה בעיקר בגדלים האלה טובה יותר.

היום נקתה LG PG200R , בדקתי אותה בחנות ורואים מעולה למרות שהיא הייתה מחוברת להוט וגם בשידור רגיל וגם ב-HD רואים יפה מאוד , ב-HD רואים מצויין איכות הצבעים והעומק מצויינים פשוט היו ליד עוד כמה טלויזיות של חברות אחרות ואפשר לראות את האיכות של LG לעומת המסכים הזולים יותר ההבדל גדול מאוד.

בקיצור עוד כמה ימים יגיע המסך + התקנה על הקיר וקיבלנו גם מחיר טוב (הובלה + התקנה ומעמד).

שאלה באיזה חיבור כדאי לחבר בין ה-YES MAX לבין הטלויזיה?

פורסם

במידה ויש בטלויזיה חיבור SCART (ואם מדובר בייבוא רשמי, סביר להניח שיש) - זה יהיה החיבור האיכותי ביותר.

אם כבל SCART יקר לך (והוא אכן קצת יקר) - S-VIDEO יהיה בעדיפות השניה.

תתחדש :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ותגדיר בממיר שיוציא RGB, כן? אחרת זה סתם כאילו אתה מחובר בקומפוזיט.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...