Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להחליף למאזדה את הרמקולים האחוריים ואולי גם מיקדימה מאחורה לשים משהו כמו:6.5 6על9 ומיקדימה אולי 4" השאלה שלי מאיזה גודל של הספק אני יזדקק למגבר ואיך לדעת איזה מגבר מתאים שלא יפוצץ תרמקולים ומה ההבדל בין הספק מקסימלי שמסומן ב-w לבין rms אם אני לא טועה rms זה הספק ניתן למיצוי מה שהרמקולים משמיעים בסאונד חזק וברור שלא מצרצר.....

פורסם

ואט זוהי יחידת הספק חשמלי, RMS [שורש ממוצע ריבועים, root mean square] זה הערך האפקטיבי של ההספק הממוצע שהמגבר יכול לספק במספר וואטים נתון, זה הערך שמעניין אותנו והוא החשוב. כדי להתאים את ההספק היוצא מהמגבר, ליכולת הספיגה של הרמקולים, מציינים כמה האלמנט יכול לקבל, או דורש, כדי לנגן כראוי מבלי להזיק לו.

לגבי שאלתך הראשונה לא כל כך הבנתי מה אתה בדיוק רוצה לעשות, מהי ההתלבטות שלך, והחשוב מכל, מהו תקציבך.

פורסם

התקציב לא ממש סגור אבל משהו כמו 850 900 שקל בלי סאב לא משהו שיפציצ לגמרי אין לי כסף לזה וזה האוטו של ההורים שלי... חבר שלי יביא לי מגבר שכרגע אני לא יודע איזה דגם הוא של פיוניר אני יודע שיש לו שתי יציאות ועוד אחת לסאב אם אני מחליף 4 רמקולים שידרשו הגברה אני צריך במילא 4 יציאות לא?? אבל השאלה שלי היא יותר איך לדעת מאיזה תחום של הספק של הרמקולים אני זקוק למגבר או אם אני יכול להיסתפק ברדיו המעפן של kenwood שיש באוטו אגב כל רמקול מאחורה מוציא 25w שזה כלום!! השאלה איך אני בודק מה הרדיו עצמו מסוגל לספק ואם צריך מגבר איך להתאים אותו לרמקולים....תודה

• תוכן חדש...