Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. :-)

אני עומד לצבוע את הטמבונים ברכבי לבד. בעבר עשיתי את זה ויצא טוב הבעיה היא,שגילתי מין חורים כאלו בטמבון והוא לא חלק.

רציתי לדעת,אם איזה חומר אני מחליק את החורים לפני הצביעה? (מצורפת תמונה של הבעיה)

תודה לעוזרים שי.:wink:

21-08-08_1559.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

חורים כדאי למלות ולא סתם בליטרים של חומר פחחים , גם אם החור קטן יחסית אתה יכול למלות אותו בפוליאסטר ולהחליק אם חומר פחחים .

שכבה של חומר פחחים צריכה להיות כמה שיותר דקה , לכן לא מומלץ למלות איתו דברים זה פשוט לא התפקיד שלו , הוא אמור להחליק את השטח , אם לא יש לו נטייה להתנתקות , סדקים ועוד ...

בהצלחה

אור

פורסם

תודה על התשובה המפורטת :-)

אם אני מבין נכון. אני צריך להשתמש בפוליאסטר ואחר כך להחליק עם חומר פחחים? ידוע לך היכן רוכשים את החומרים האלו גם? תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
תודה על התשובה המפורטת :-)

אם אני מבין נכון. אני צריך להשתמש בפוליאסטר ואחר כך להחליק עם חומר פחחים? ידוע לך היכן רוכשים את החומרים האלו גם? תודה.

פוליאסטר אך ורק בשביל למלות את החור , ואחרי זה אתה מורח חומר פחחים על האזור כמובן אחרי שיוף טוב , המטרה בסוף שהשכבה של החומר פחחים תהיה כמה שיותר דקה וכמה שיותר חלק , שים לב , בחומר פחחים המריחה הראשונה לא אמורה לתת לך את התוצאה המבוקשת , שייף ממש טוב ואם יש צורך אז עוד שכבה .

תכלס בשביל לבדוק הכי טוב איפו הLOW SPOTS אתה יכול לרסס בספרי צבע שחור (הכי פשוט שיש ) אחרי שאתה חושב שסיימתה מייד אחרי הריסוס אתה משייף את הצבע ואז ישר יקפצו לענייך כל הנקודות הנמוכות (יהיה לך נקודות שבהם למרות השיוף נשאר נקודה ממש קטנה של צבע ) .

על נקודה נמוכה שמים נגיעה של חומר פחחים חד רכיבי (בא בשפורפרת ) ומשייפים .

ואחרי כל העבודה הקשה , התמורה היא , כייף גדול .

אגב טיפ חשוב , , אין לך מושג עד כמה חשוב לעבוד עם כפפות לטקס , ובמקרה שאתה הולך לעבוד עם פוליאסטר אז זה בגדר חובה ולא המלצה . (יש לזה עוד מטרה אבל זה כבר לא מעניין )

עוד משהו לפני הצבע ואחרי כל השיופים קח מטלית שלא מורידה סיבים ועבור על כל הטמבון עם מסיר שומנים , במידה ואין לך את היעודי לפחחות ולא אל תמרח מסיר שומנים של התנור גם מדלל צבע יעשה את העבודה .

מקומות שאפשר לרכוש מהם : טופ קולר תל אביב יצחק שדה 37 ,אוטורייד יד חרוצים 9 תל אביב .

אתה תוכל לרכוש גם בכל חנות של חומרי בניין אבל האיכות של החומרים פה ופה זה לא אותו חייה (כך גם המחיר )

אור

פורסם

יש כמה סוגי חומרים ,

ביניהם פיבר

ופלסטיק עם מקשה .

חומר פחחים .

השאלה מה יהיה הכי טוב

וזה יודעים הבעלי מקצוע , לא תרצה שהתמוצץ הטמבון מהשמש באחד הימים

לכן אני ממליץ לגשת או להתקשר למוסך אלפא פחחות וצבע בכפר סבא

שיתנו יעוץ והכוונה

http://www.esekesek.co.il/business.asp?id=1659

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

• תוכן חדש...