Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד לפני כחודש הייתי צריך להגיע לעל האש בצהריים של שבת.

אותו היום הגעתי עם חבר באלפא 156 וכל הדרך נהניתי מרעמת המנוע. ה-V6 הבן-שרלועה הזה גורם לי לרייר כמו בחורה שמרטיבה את שפתיה התחתונות מזין של צ'יפנדיילס בין לחמניות המבורגר.

באותו היום היינו כבר בשעות הצהריים, לומר את האמת רעמת המנוע הייתה הדבר היחיד שהשאיר אותי ער.

אותו לילה שלפני לא נרדמתי כי... ככה, לא זוכר האמת למה?

בכל אופן, יש לי איזה חבר אחד, נו ההוא המיליונר, אתם יודעים, שסיפרתי לכם עם האאודי A3 שלו.

אז לי יש מנהג, לשכנע את חברי לקנות דגם של רכב מסויים כדי שאני יוכל לנהוג בו אחר כך, היי, לפחות אני נוהג ולא מוציא על זה.

אותו הבוקר שלא נרדמתי אמרתי לרובי החבר שלי, תשמע אחי, אני מכיר איזה כביש אחד, מקום נחמד, בוא סיבוב לשם, שם, ליד אריאל המקום.

dsc00197rk0.jpg

הגענו לאריאל כל הדרך רכובים על זנבה של "קורטינה" ולכן לא יכולנו להאיץ.

רובי עצמו כבר מצפה לשלילה קרובה מאוד לאחר שנתפס גם הוא על מהירות גבוהה מאוד.

בכביש דפקנו כמה 'פאסים' טובים עם האוטו סטייל שבת בבוקר, נו, כמו שאתם יודעים.

אמרתי לרובי, טוב איש, עבור כסא, אני רוצה את ההגה.

הרמתי את הרגל למעלה למעלה... רגע דומייה... ובעיטה!

"שקט מנוולת!!!" צרחתי! "עד 90 את תפרפרי!!!

"מי זו בוכה לי פה בסיבובים מהצמיגים האוחזים על קצותיהם יא בת-שרלועה?!!"

"שקט מנוולת!!!"

חייב לציין שזה היה מילוי מצברים אדיר אותו הבוקר שהחזיר לי המון בטריה למוח.

לאחר מכן את החזור עשינו הביתה בסביבות שש בבוקר כשהדרך פנויה, כל הדרך על 2XX כשאתם מכירים איך זה רכב גרמני?

לא משנה כמה תיסע זה נראה כאילו הכל החלקה אומנותית על הקרח?

אז יפה.

תוך כדי ה-2XX משייטים אנו לנו ואני שואל "רובי? מה עם השלילה שלך?"

רובי מייד צוחק צחוק באסה לתוך גלגל ההגה ומאיט את הרכב, "הרגת אותי, על 200 אתה מדבר איתי על שלילה של מהירות?"

הכל מצחיק הכל טוב אין בעיה.

אבל רובי הולך לקבל שלילה.

הרכב יד 2 סך הכל שנת 2000 ללא תאונות ומושלם לחלוטין.

מנוע 1600 גיר רגיל.

3 דלתות.

180000 ק"מ ומטופל כהלכה לגמרי בחברה.

לאחרונה עבר טיפול עצום הכולל טיימיננג משאבת מים וכן הלאה.

יש חור בגג(סאן-רוף) והאוטו סטנדרטי ושמור להדהים כיוון שמדובר באשכנזי פדנט חולה נפש.

מחירון 50000 ש"ח.

טלפון ליצירת קשר 0544768054.

האוטו מומלץ לגמרי לגמרי, הוא שמור לרמת הבורג(פשוטו כמשמעו) ומלוקק ברמות לא הגיוניות. גרמניה בישראל.

dsc00198td2.jpg

אופנוען

• תוכן חדש...