Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו צבעונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב הדגם הזה נולד בתוך הלצה אינטרנטית לאחד באפריל של אחד הסוכנים של פולקסווגן באירופה. בסיומו של יום כשהתבררה ההתעניינות הרבה בדגם זה, הוחלט לשווקו.

נחמד לדעת איך ממציאים דגמים בפולקסוגן

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אבל באקזמפלר הזה מישהו הוסיף טאסות מכוערות

דווקא החישוקים הקלים הם בסדר, דווקא.

אלו לא טאסות.

נחמד לדעת איך ממציאים דגמים בפולקסוגן

הלוואי ועוד כמה חברות היו לוקחות את עניין המצאת הדגמים בכזו קלות ראש.

היו זוכים למכוניות מעניינות מאוד. :wink:

MCS 2008

פורסם
אפיילו ליצן לא היה מסכים לנהוג בזה!

רק תביא, אני מוכן לקחת בכל יום לכל היום, עדיף מעוד מזדה בצבע כסף ...

ויש יתרונות לאוטו הזה, אף פעם לא בעיה להשיג דלת או מכסה מנוע ב"צבע תואם" ... :lol:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הקטע היותר חזק ... אנשים שילמו תוספת עבור הצביעה המחרידה הזו , משהו באיזור ה 3000 ש"ח . :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
לא לצחוק, אבל משרד הרישוי נתקל בבעיה כשחלו להפיץ את הדגם הזה של הפולו בארץ...

בזמן רישום הרכב היבואן רשם צבע כלשהו (אינני זוכר איזה...) ובפעם הראשונה שעצרו מישהו עם הרכב הזה הוא קיבל הורדה מהכביש "עד שהאוטו יהיה צבוע בצבע אחיד"

הסיפור נגמר בזה שמשרד הרישוי הוסיף למאגר שמות צבעים את הצבע "רב גוני" וכך זה מופיע ברשיון.

אגב הדגם הזה נולד בתוך הלצה אינטרנטית לאחד באפריל של אחד הסוכנים של פולקסווגן באירופה. בסיומו של יום כשהתבררה ההתעניינות הרבה בדגם זה, הוחלט לשווקו.

אם הצבע קיים במאגר שמות הצבעים ומוכר כצבע חוקי .

אין מניעה מרכב לעבור צביעה מיוחדת ( עבודת צבע וציור ) על הרכב

בצבעים שונים ולקבל אישור.

תמיד טוב שיש פירצה בחוק ( לא שאני הולך לצייר על האוטו שלי כל מיני דברים...)

:roll:

פורסם
הקטע היותר חזק ... אנשים שילמו תוספת עבור הצביעה המחרידה הזו , משהו באיזור ה 3000 ש"ח . :twisted:

לא מוצא את המצחיק פה....

יש אנשים שמוכנים לשלם בשביל יחודיות, אני מבין אותם.

מעבר לכך, הפולו הצבעונית הזאת הגיעה עם איבזור נוסף מעבר לסטנדרטי כחלק מהחבילה, היה לה לדעתי ABS סטנדרטי, שתי כריות אויר, 4 חלונות חשמליים, נעילה מרכזית, מראות חשמליות וכו' (יכול להיות שחלק מהאיבזור הנ"ל היה גם בפולו המקורית).

איבזור זה, אם היית מוסיפו לפולו הסטנדרטית, היה מביא את מחירה ליותר ממחיר הארלקינו.

דרך אגב, היתה באירופה גם גולף MK3 בצביעה משוגעת, משהו בצבעי דגל גרמניה או איטליה, לא זוכר בדיוק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הגולף שכספרב מדבר עליה היא האטומיום, שנקראה על שם... האטומיום בבריסל, בלגיה.

מכאן גם הצביעה ה"מעניינת". והנה תמונה שלה, מהאוסף הפרטי שלי, לא ניתן להשיג בחנויות ;-)

גולף אטומיום:

download.php?id=10314

דומה? :wink:

c04959.gif

אגב - הפולו המדוברת נקראה ארלקין (Arlekin) לא ארלקינו. השם ניתן לה כשיבוש של "Arlequin" - מילה נרדפת לליצן.

עוד מהאוסף הפרטי שלי (כן, אני אוסף גם תמונות :p )

אפשרויות הארלקין, מתוך פרסום רשמי:

download.php?id=10313

והארלקין בארץ:

download.php?id=10312

פורסם

לא מוצא את המצחיק פה....

יש אנשים שמוכנים לשלם בשביל יחודיות, אני מבין אותם.

מעבר לכך, הפולו הצבעונית הזאת הגיעה עם איבזור נוסף מעבר לסטנדרטי כחלק מהחבילה, היה לה לדעתי ABS סטנדרטי, שתי כריות אויר, 4 חלונות חשמליים, נעילה מרכזית, מראות חשמליות וכו' (יכול להיות שחלק מהאיבזור הנ"ל היה גם בפולו המקורית).

איבזור זה, אם היית מוסיפו לפולו הסטנדרטית, היה מביא את מחירה ליותר ממחיר הארלקינו.

דרך אגב, היתה באירופה גם גולף MK3 בצביעה משוגעת, משהו בצבעי דגל גרמניה או איטליה, לא זוכר בדיוק.

כל מה שאמרת סטנדרטי גם בפולו המקורית , למעט 2 חלונות חשמל אחוריים.

(בדגם עם מנוע 1000 שהיה בחברות ההשכרה אין חלונות חשמל בכלל)

שינוי נוסף הוא פנס איתות קדמי שקוף , לעומת כתום בדגם הרגיל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין הגרמנים האלה נפלו על הראש

צבע פשוט זוועה.. ואכן כמו שמישהו אמר פה קודם תמונות קשות בהחלט

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...