Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני כמה חודשים רכשתי 4 רמקולים של קנווד, שתיים של 350W ו2 של 150W, עכשיו חסר לי קצת באסים ועוצמה מה הייתם ממליצים לי לקנות? אולי קומפוננט נחמד+ סאבוופר ומגבר או שאתם ממליצים לקנות רק סאבוופר ומגבר?

(ואני אציין שאין לי מושג איזה סוג רמקולים יש לי, ובקשר לרדיו דיסק יש לי אחד טוב של פיונר שעושה את העבודה)

תודה לעוזרים!!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
פרט בדיוק מה יש לך.. כולל HU

מגברים אין לך?

שמע להגיד לך את האמת אני לא מבין במערכות אני רק יודע שאני רוצה לשמוע באסים.

אז אם תוכל להסביר לי מה זה HU אני אשמח!

ואים לי מגברים.

פורסם

HU זה יחידת ראש משמע רדיו דיסק

לגביי הבאסים שאתה רוצה עם יש לך מגברים הרווחת עם לא שתי CVR עם מגברים ממוצעים או אפילו מגבר אחד יכולים לעשות נפלאות גם צמד פיונירים לא יביישו את הגב שלך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
HU זה יחידת ראש משמע רדיו דיסק

לגביי הבאסים שאתה רוצה עם יש לך מגברים הרווחת עם לא שתי CVR עם מגברים ממוצעים או אפילו מגבר אחד יכולים לעשות נפלאות גם צמד פיונירים לא יביישו את הגב שלך

תודה, אתה יכול לפרט יותר בקשר למחיר של הבאסים, ואני אחזור שנית שאין לי מגברים.

ואתה לא ממליץ על קומפוננט?

פורסם

חסר לך באסים?

2 CVR

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=130618

900 שקל + 200 שקל חומרים לבניית התיבה.

1400 => תחפש מונו ביד שניה.

====

הפתרון הזה יגרום לך לבאסים עד למצב שהם יקחו את רוב תשומת הלב...

להתחלה הייתי ממליץ לך להרגע עם באסים ולהביא מגבר 4 ערוצים ב1200 סאב אחד ב500 וב800 להביא סט קומפ' חמוד

תגיד מה הכיוון שלך. בכל מקרה תגיע למפגש הקרוב ותשמע סטים כדי להחליט איזה סט אתה מעדיף.

כרגע כלום =[

פורסם

חברה חברה בא בן אאדם שקנה לא מזמן 2 זוגות רמקולים של קנוד בלי מגבר אומר שחסר לו טיפה באס ואתם

ממליצים לו לשים 2 סאביים באוטו?!

גיל ידידי סאב אחד יספיק לך תאמין לי תיראה את התגובה של הבחור מעלי לגבי המגבר ושאר הדברים ככה אתה צריך לבנות את המערכת שלך .וזוג קנוד אחד תשאיר מחובר למערכת של האוטו שיתנו לך צלילים מאחורה.

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם
חברה חברה בא בן אאדם שקנה לא מזמן 2 זוגות רמקולים של קנוד בלי מגבר אומר שחסר לו טיפה באס ואתם

ממליצים לו לשים 2 סאביים באוטו?!

גיל ידידי סאב אחד יספיק לך תאמין לי תיראה את התגובה של הבחור מעלי לגבי המגבר ושאר הדברים ככה אתה צריך לבנות את המערכת שלך .וזוג קנוד אחד תשאיר מחובר למערכת של האוטו שיתנו לך צלילים מאחורה.

תודה. אז מה שאתה אומר את ה350W להשאיר מאחורה ולקנות קומפוננט חמוד+סאב+מגבר?

אם כן תוכל להמליץ לי על כול הרכיבים?

תודה :)

פורסם

הבנאדם אמר שהוא רוצה באסים חזקים אני לא מכיר עדיין רמקול של קנווד שיתן באס כמו סיויאר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
הבנאדם אמר שהוא רוצה באסים חזקים אני לא מכיר עדיין רמקול של קנווד שיתן באס כמו סיויאר

אין לך מושג עד כמה שאתה צודק, אין באסים בקנווד זה מעצבן כול כך ושמגבירים מתחילים לשמוע לא טוב, ממש לא כייף לשמוע ברמקולים האלו!!:-(

חבר'ה אני צריך שתתנו לי שמות של רכיבים למערכת טובה!!

תודה מראש:)

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37788 בזמנו הוא היה נמכר בדיוטי פרי ב200$ אם תחפש טוב תוכל להשיג אותו בפחות גם ביד שניה.

סט קומפוננט יש לך מבחר חמוד ב800 שקל כמו פוקל וJBL ומורל אם תשיקיע עוד 100 תוכן גם להביא את הדוטק.. אבל אני לא אומר לך מה לקנות כי אתה צריך לשמוע אותם! אתה עלול לקנות ולא לאהוב את הסאונד..

סאב Kicker CVR לדעתי יתן לך אחלה באסים.

כרגע כלום =[

פורסם
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37788 בזמנו הוא היה נמכר בדיוטי פרי ב200$ אם תחפש טוב תוכל להשיג אותו בפחות גם ביד שניה.

סט קומפוננט יש לך מבחר חמוד ב800 שקל כמו פוקל וJBL ומורל אם תשיקיע עוד 100 תוכן גם להביא את הדוטק.. אבל אני לא אומר לך מה לקנות כי אתה צריך לשמוע אותם! אתה עלול לקנות ולא לאהוב את הסאונד..

סאב Kicker CVR לדעתי יתן לך אחלה באסים.

ואיפה אני אוכל לשמוע את כול הרכיבים?

פורסם

את רוב הרכיבים או רכיבים הדומים להם תוכל לשמוע במפגשי אודיו.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...