Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ: רכב עד 25.000 ידני שנת 1998+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב משנת 1998 עד 2002 בסביבות 25000

ידני קטן וחסכוני

אני מתלבט בעיקר בין שני רכבים

דיטסו שרייד 1300

דייהו לאנוס 1500

שניהם ידני

מה עדיף? או יש המלצה אחרת

תודה מראש מיכאל

פורסם

אם אתה מחפש רכב ידני, מדוע שלא תלך לכיוון של רכבים אירופיים - יותר בטיחותיים, יותר נוחים, יותר מהנים לנהיגה?

פיאט פונטו, רנו קליאו ללא ספק עדיפות על לאנוס (בטיחות אפסית ונוחות מימי האינקביזיציה), וגם יותר חיסכוניות.

שרייד נחשבת לאמינה וחיסכונית אבל מאוד צפופה ולא נוחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינת לאנוס, ממה שהתרשמתי ממנה, רכב מאוד מינימליסטי ופשוט.

לא יצא לי לנסות אחת כזאת ידנית, אבל אוטומטית עם מזגן מאוד עצלנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אני טועה לקליאו B אין מערכת ABS (אלא רק בדגמים המפוארים שבקושי הגיעו ארצה), כך שהיא לא כ"כ בטיחותית.

חפש פונטו ספייס שנת 2001 שמורה ומטופלת- זאת הקנייה הטובה ביותר, גם 4 כוכבים במבחן הריסוק וגם מודל מתקדם.

פורסם

פיג'ו 306 ידנית 1600 98-99 מנוע TU שהוא מנוע ברזל, אני משתמש ברכב זה כרכב שני במשפחה , הרכב אמין, ניהוג נעים כפי שרק פיג'ו יודעת,והחשוב מכל, צריכת דלק בעיר עם מזגן 1/12.8 , החכמה למצוא אחת כזו, כי אני הרבה מהשנתונים הללו למכירה. (שרשור עשיר בנוגע ל-306 כאן)

• תוכן חדש...