Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו האצבק 82. האחיזה בה מטורפת יחסית לרכבים חדשים ורכבים משנתונים ישנים בפרט!

הרכב לוקח פניות כמו גדול והוא פשוט ניצמד לכביש.

אבל אני מעוניין להרחיב את בסיס הגלגלים כדי לקבל קצת יותר יציבות. לדעתי הם יותר מדי קרובים למרכז. אני מעוניין להרחיב את בסיס הגלגלים ב 5 +/- ס"מ לכל כיוון. כדאי לנסות להרחיב את הסרן האחורי (לא יודע מה ילך עם החלק הקדמי) או להחליף לג'אנט רחב יותר עם בקספייסינג נמוך מאוד?

הרכב נועל כעת 13/80/155. והגודל המרבי הוא 175/70/13. רוחב האופן המותר הוא 6" אבל אני מאמין שלא ישימו לב ליותר רחב. איזה רוחב אופן מומלץ?

הבולמים חדשים ועד החלפת המנוע בעתיד אני לא מתכוון להחליף לספורטביים.

תודה למתיחסים ברצינות.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

לאבא שלי הייתה בזמנו האצבק 82 1800 4X4 מקורית חדשה, נהגתי עליה המון ואני יכול להגיד לך בוודאות מוחלטת שהאוטו לא רק שלא אוחז בטירוף אלא אני אגזים ואגיד שהוא רכב שהמושג אוחז בכלל לא מוכר לו אז אנא, צנן את ההתלהבות ואת רמת ההשתולללות שלך ברכב הנ"ל.

אין שום הגיון בהרחבה שאתה מעוניין לבצע ברכב הזה, עבור לצמיגים הרחבים יותר, קנה את הצמיג הטוב ביותר שאתה יכול לממן וסע עם הרכב בדיוק כמו שהיעוד שלו ברא אותו, להגיע מנקודה א לנקודה ב.

אוחז בטירוף...באמת! :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דגמי ה4*4 גבוהים ב6-9 סנטימטר מהרגילות.

אני מזמין אותך למפגש סובארו ביום שישי הזה לבוא ולהיתרשם!

בוא נגיד מבדיקה שלי שהרכב אוחז יותר טוב מפיזו 205, פיאט פונטו, מזדה לאנטיס 01, ויונדאי גטס. משמעותית!

(וכמובן עם איך שהם יצאו מהחברה בלי שום שיפורי מתלים או צמיגים ספורטביים)

אומנם למנוע 1300 של DL אין כח בגרוש אבל לבצע כיכרות ב45-50 קמ"ש בכיף אין בעיה מבחינת אחיזה.

אגב את ה4 *4 של ההורים שלך אני עדיין מחפש, צריכים לחזור עלי לאחר בירור לפי מספר הרישוי. :roll:

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

ההאצבק שלנו יובאה משוויץ והייתה עם אוריינטציה יותר "אלעק ספורטיבית" ולכן לא היתה מוגבהת כלל.

אחיזת הכביש שלה ממש לא הייתה משהוא מיוחד אפילו כחדשה, אפילו ביחס למכוניות בנות זמנה.

כמו שכבר הזכרתי, שלנו הייתה שחורה עם ג'נטים קלים שחורים וחלונות כהים (הכל מקורי) ומאוד הזכירה את זאת מ"מירוץ מחוף לחוף".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...