Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נהג צעיר ומחפש רכב שיתאים בצורה המקסימלית לצרכים שלי.

התקציב שלי עומד על 20K (אחריי ישור קו וכ'ו) .

מה שחשוב לי זה מראה אוטו (חדש, צעיר) ועד כמה שניתן זול חסכוני ואמין לאחזקה. בנוסף לזה אני מחפש אוטומט.

ראיתי את הרובר 216. נראה לי אוטו מצוין במבט ראשוני. איך הוא? ומדוע אין לו שוק בארץ?

תודה רבה.

תומר.

פורסם

+1

הוא יענה לדרישות לגבי מראה וביצועים; פחות לעניין אמינות ואחזקה זולה. בצע חיפוש, כאמור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרצתי חיפוש. החיפוש אימת את הרגשתי בנוגע לרכב.

אני חושב שמומלץ שאני ארד מהרעיון למרות שמבחינת ביצועים ומראה הוא פשוט פגז .

אני אשמח לשמוע הצעות נוספות לרכבים אחרים אם למישהו יש.

כאמור בהתאם לדרישות שרשמתי למעלה. תודה רבה. :-)

פורסם

התקציב מאוד נמוך, ובתקציב כזה הרכב הכי אמין יהיה זה שתוחזק באופן הכי טוב. מה מעניין אותך? פונטו? פיאסטה? 205?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נסה למתוח את התקציב קצת (5000 פלוס מינוס) וחפש קליאו B ידנית 1400. חפש אחת מ2002 ושים לב שאתה מוצא רכב עם מנוע הV16, הוא חזק יותר.

אופציות נוספות, איביזה, פולו (יקרה יותר) שרייד (אני לא ממליץ), סיריון (גם לא).

• תוכן חדש...