Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פלאגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה ככל הנראה מתכוון לכיוון מרווח האלקטרודה של הפלאג.

זה די פשוט - יש סט של פחיות בעוביים שונים שמשתמשים בו למטרה זו. אתה צריך לדעת את המרווח הנדרש לפלאג שלך ולהציב את הפחית המתאימה בין האלקטרודות, ולכוון כך את הרווח.

אם הפלאג מלוכלך, כמובן שצריך לנקות אותו (אפשר עם דלק) ובכל מקרה - אם האלקטרודות שחוקות/מעוכות/נמסות/עקומות/מזוגגות מדי - שווה להחליף. פלאגים זה לא דבר יקר מדי.

פורסם

סט פחיות לכיוון מרווח פלאגי שכולל גם מנוף זעיר שמקל על שינוי גובה האלקטרודה מבלי להרוס אותה בד"כ מצורף בסטים של מפתחות פלאגים זולים סביב ה-20 ש"ח ~.

* אפשר להשתמש לחילופין בסט לכיוון שסתומים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

קניתי את הפלאגים NGK דגם BKR6E-11 שמרווח האלקטרודה שלהם הוא 1.0-1.1 בחנות אמרו לי שזה מתאים לבלנו ואיציק כתב באחד מנושאים שאני צריך את אותו הדגם רק בלי ה 11 בסוף, וזה מה שכתוב בספר הרכב, הוא גם אמר לי שהמרווח לפלאגים בבאלנו הוא 0.8 אך אפשר לכוון אותו לבד

אבל בחנות שקניתי בה אין את זה והם אמרו לי שזה בסדר..אז זה מה שאני רוצה לעשות..

פורסם
ptplug4.jpg

גו גוגל, גו גוגל.

:lol:

ראלימן

אם היתי יודע מה זה גם באנגלית...

יש לנו את זה בבית אם אני לא טועה...רק איך משתמשים,הרי צריך להקריב את האלקטרודה וזה כמו סכינים כאלה.

פורסם

קוראים לזה "Filler Gauge".

הפחיות עצמן הן בעוביים שונים ומדוייקים מאוד- בעזרתם מודדים את המרווח

בין האלקטרודות ,ולמי שיש גם פלטינות, את המרווח ביניהם + עוד שימושים.

כדי להגדיל מרווח בין אלקטרודות יש פחית דומה לפותחן איתה משתמשים.

כדי להקטין צריך בזהירות לכופף את האלקטרודה (-) עד למרווח הרצוי.

זהו.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

שצריכים להקטין-לוקחים את הצ"ופצ"יק העליון ומורדים אותו למטה ? בעזרת מה מקמטים? יש אולי תמונה להמחשה? תודה לעוזרים.

פורסם

כל דרך שלא תשבור את האלקטרודה. נקישות קלות ע"י פטיש וכד'.

לא מוכרת לי דרך "מדעית" יותר...

אולי אם תסתכל על הפלג ותתאמץ, הוא יתכופף כמו שאתה רוצה- סטייל אורי גלר... :wink:

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תוכן חדש...