Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שאחד מחתולי הרחוב או החתול של השכנים...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני דווקא בדעה שאלו ביצים שהטילה פרה. או שאולי הכלבה של השכנים הטילה אותן. אגב, אתמול מצאתי בחצר גורי יען. היא בטח המליטה אותן בסרט שבו אתה חי אם אתה חושב שחתול מטיל ביצים!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

:shock: אתה אמיתי?

הביצים ניראות לי שייכות לאיזה זוחל , יש מצב לנחש?

שים לב לתמונה הבאה אלו ביצי נחש שמצאתי מחיפוש בגוגל , הביצים שמצאת מאוד דמות לאלו.

http://www.kingsnake.com/louisiana/pics/eggs.jpg

פורסם

למי שהתענין ושאל אז גודל הביצים הוא כ 2 ס"מ על 1 ס"מ

ובפורום זוחלים קיבלתי תשובות שישנה אפשרות שאלו ביצי צב יבשה או חרדון או זיקית או נחש - הנושא עדיין בבדיקה .

ואני עדיין בתצפית וסיור ( בליווי אחד מהחתולים ליתר ביטחון :? ) בחצר מדי פעם כדי לראות מי החליטה לקנן באדמתי .

פורסם

בשתי התקלויות שהיו לי עם נחשים כשחתול לימיני,

החתול ברח ראשון, אני ברחתי שני, הנחש מעולם לא ברח.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

הייתי פוסל אפשרות שנחש הטיל את הביצים - פשוט כי מדובר בחפירה של בור קטן.

אני בספק איך נחש חופש בורות.

[הם מטילים ביצים, אבל במקומות מוכנים מראש, פה רואים בבירור שהחיה חפרה כדי להטיל בפנים]

ולפותח השרשור - בניגוד לעצתו של אלעד אני הייתי מניח לביצים האלה.

נחמד לדעת שיש שרשראות קיום שמתנהלות במקביל לאלה שלנו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

טוב, אני מתגלגל מצחוק מהשטויות של האנשים כאן (זה עם החתול, אתה ממש מעושן.)

אני לא יודע אם יש כאן איזה ליצן תורן שמקבל את האישור השבוע לפתוח נושא שטותי לחלוטין, אבל אני מבטיח לבטוח ביום ראשון נושא עם תמונות של לטאות שיש לי על הקירות בחצר כדי שתגלו לי מזה הלטאה הירוקה הזו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא הבנתי את התוספת הלא מצחיקה שהתווספה לכותרת שלי ע"י מישהו עלום ( כמובן ) מהנהלת הפורום .

ואם זה אמור להצחיק אז אשמח שתשתפו גם אותי בזה .

• תוכן חדש...