Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים יותקנו על הדש מקדימה ויהיו מחוברים למערכת מקורית של הרכב ללא הגברה.ברור לי שסואנד מי יודע מה לא יצא מזה אבל בכל זאת רוצה להחליף את הרמקולים מקרטון שיש באוטו.

התקציב גמיש. האם יש טעם להשקיע בקומפוננט אם הם יהיו ללא הגברה?

כל המלצה לרמקול שנשמע סביר תתקבל בברכה .תודה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

היי, אני רכשתי השבוע רמקול 4" קוקסיאלי של פנסוניק, לסוופיט של אחותי, הרמקול הוא 2WAY, כלומר עם טוויטר מובנה, קנווד ופיוניר שנמכרים באוטודיפו ובחנויות הינם 1WAY דהיינו רק מיד פשוט.

אני מבסוט מהסאונד שלהם :)

העלות היא כ200 ש"ח בערך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לדעתי כל רמול במידה הזו לא שווה השקעה... אין לך למה לחשוב יותר.

בדרך כלל ברכבים עם מידות רמקולים קטנות כמו 4 " או 3.5" אין עומק גם "תיבה" שנוצרה בשביל הרמקול ובגלל זה הרמקול לא יכול לפתח צליל טוב במצב הזה

פורסם

כמו שנאמר, 4" היא מידה בעייתית.

כמו שאור אמר, רמקול 2 WAY פשוט יעשה את העבודה. חבל להשקיע מאות ואלפי שקלים ברמקול במידה הזאת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...