Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר, נסעתי לעבודה ונסעה לידי רובר 25 שנראתה ממש חדשה, טמבונים חדשים עם ספויילרים קטנים וחיישני רוורס,טמבון קדמי עם פנסי ערפל חדשים, ופנסי חזית חדשים לגמרי, בקיצור. נראתה 2008 .

אני יודע מה ראיתי וזו לא רובר רגילה עם שיפורים קוסמטיים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

האם זכורות לך שתי הספרות האחרונות במספר הרישוי?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מראה מכונית זה פונקצייה של כמה שומרים עליה ותדירות שמורחים וקס. כך, שאם תיראה בימר בן 17 שאפשר להסתכל אליו כמו במראה, אל תחשוב שזה רכב סיני חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מראה מכונית זה פונקצייה של כמה שומרים עליה ותדירות שמורחים וקס. כך, שאם תיראה בימר בן 17 שאפשר להסתכל אליו כמו במראה, אל תחשוב שזה רכב סיני חדש.

אל חשש, אני לא אטעה.

לגבי הסיומת, היא הייתה 17 אבל, גם אני יודע שהמספרים הם הקצאה שניתנת ליבואן ,כך שאם ליבואן היו מספרים שהוא לא השתמש בהם כי לא שווקו רובר בשנים האחרונות , אז עם קניית החברה ע"י הסינים, ייתכן והוא השתמש בהקצאות הישנות.

ותאמינו לי , מה שראיתי לא הייתה רובר ישנה במצב טוב.

פורסם

האם הרכב היה בצבע כחול?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
האם הרכב היה בצבע כחול?

דווקא לא, היא הייתה כסופה. עם כיתוב באמצע הדלת החמישית ROVER 25 ניקל.

פורסם
פורסם

בוא נפתור לך את הבעיה בצורה קצת שונה - הסינים קנו רק את הפס יצור ולא את השם ROVER ולכן השם של המותג הסיני הוא ROEWE עם סמל שונה/מזכיר את הרובר המקורי, הרכבים הסינים זהים כמעט לחלוטין לאנגליים רק עם רמת גימור נמוכה יותר וממה שאני ראיתי כשהייתי בסין הדגם הנפוץ יותר הוא ה75.

ה25 יוצרה עד שנת 2005 ויש כאלו שעלו בשנת 2006 לכביש וזאת שנת הדגם האחרונה לפי מיטב ידיעתי - יש גם רוברים שנקראים MGZR/ZT תלוי בדגם והם רכבים משופרים מבחינת מראה והספקים ויש מצב שתראה אחת כזאת ותחשוב שהיא חדשה או סינית :)

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

שתי הערות:

ה- MG שהובאו לארץ "משופרות" רק במראה. הגרסאות בחו"ל באמת חזקות יותר, אבל לא בארץ.

להערכתי הסינים ייצרו רק גרסאות של ה- 75, או לפחות זה מה שראיתי בתמונות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שתי הערות:

ה- MG שהובאו לארץ "משופרות" רק במראה. הגרסאות בחו"ל באמת חזקות יותר, אבל לא בארץ.

להערכתי הסינים ייצרו רק גרסאות של ה- 75, או לפחות זה מה שראיתי בתמונות.

הסינים מייצרים גם את ה25 בוודאות :) , ישנה לפחות אחת MG שאני מכיר שהיא משופרת גם מבחינת הספק מנוע מקורית מהחברה שנמצאת בחיפה.

פורסם

אתה טועה.

סינים לא מייצרים רובר 25.

הרובר שראית כנראה הייתה מייבוא אישי מהייצור האחרון (לפני הסגירה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה טועה.

סינים לא מייצרים רובר 25.

הרובר שראית כנראה הייתה מייבוא אישי מהייצור האחרון (לפני הסגירה)

מתי לאחרונה היית בסין ??

פורסם

bar72 כתב:

לגבי ההספק הצדק עמך, אך מלבד אותן תוספות קוסמטיות קיבלו ה- MG מתלים מוקשחים וקיצור של יחס ההעברה בהגה.

ל- ZT (המקבילה של רובר 75) היו גם מוטות מייצבים עבים יותר ותוכנות ניהול המנוע והגיר עודכנו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...