Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו יהיה שייך לאמא שלי. זה מה שחשוב לה (למעלה הכי חשוב למטה הכי פחות)

-אמינות

-בטיחות

-חסכוני

-נוחות ועיצוב (לא ממש חשוב)

אלה המכוניות בנתיים שהתבלטנו:

פולקסווגן בורה/גולף/פולו

רנו מגן

טויוטה קורולה

יש המלצות?

עריכה:

גם חשוב (אבל לא קריטי) שיהיה לו קצת ביצועים..

שהיה אפשר לעלות עלייה חזקה במהירות יחד עם מזגן ומוזיקה

ועוד שאלה:

איזה שנתונים מומלץ?

נגיד ראיתי פולקסווגן פולו 2001 ב-30

ושנת 97/8 בפחות 10,000..

אם זה אוטו מאוד מאוד אמין (זה מה ששמעתי על פולקסווגן), אולי עידף לחסוך את ה-10,000? גם מבחינת עיצוןב חיצוני הוא אותו הדבר

פורסם

מדהים איך יוצא שלפחות שלוש פעמים ביום ממליצים כאן על הפונטו, והיא בכלל סופר-מיני בינונית לחלוטין. אבל לדרישות שציינת היא מתאימה כמו כפפה.

לא ציינת אם אתה מחפש רכב ידני או אוטומטי, במקרה של הפונטו שתיהם טובות.

אם כבר פזלת לגבי הפולו, אולי כדאי להכניס לרשימה גם את האיביזה. פחות או יותר אותו הרכב תמורת פחות כסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מאזדה 323 יכולה לעשות את העבודה :-).

היא אמינה, בטיחותית ועם מנוע סטנדרטי של 1.6 גם צריכת הדלק שלה נוחה לבעל הרכב (אם אני לא טועה 1-12), כמוכן הרכב די מרווח מבפנים ונוח, עשוי להתאים לאמא שלך.

פורסם

אבל הפונטו אמינה? והסיאט?

אני יודע שהבעלים של סיאט הם פולקסווגן, אבל השאלה אם חוץ מהבעלות על החברה משהו בתהליכי ייצור השתנה

ידני או אוטומטי לא חשוב

כמה חסכוני הפונטו/סיאט/פולו?

והאם זה נכון שהפולקסווגן זה אוטו שבחיים לא יתקלקל?

(אמרו לי על החיפושית לדוגמא שזה אוטו שגם אם אני ישתמש בו 60 שנה רצוף הוא לא יצטרך מוסך, איך זה בדגמים החדישים יותר?)

פורסם

קורקינט יהיה אמין יותר מהחיפושית.

ובנימה רצינית יותר. מן הסתם החיפושית יהיה רכב אמין. הוא פשוט מאוד מבחינה מכאנית, ולכן עמיד יותר ויחסית קל לתחזוקה. אבל, סימני הגיל יגיעו מתישהו.

כל רכב דורש תחזוקה, כלומר להיכנס למוסך. אין כזה דבר רכב שלא ידרוש טיפול כזה או אחר.

!AWDSOME

• תוכן חדש...