Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המאוורר ברכב המדובר הפסיק לעבוד.

הרכב עדיין לא התחמם (כנראה מכיוון שמאוורר המזגן מגבה אותו) ונוסע בצורה טובה.

האם זו תקלה נפוצה ? להחליף לחדש (מקורי / חלופי) או משומש ?

קיבלתי הצעות כאלו :

1000 ש"ח למאוורר מקורי כולל עבודה

900 ש"ח למאוורר חלופי כולל עבודה

אבל, וכאן האבל הגדול - בחנות חלפים המאוורר עולה 230 ש"ח !

אשמח לשמוע המלצות.

תודה !

אויבו של הטוב הוא הטוב יותר.

פורסם

צור קשר עם חבר הפורום מוסך רון לשם קבלת הצעת מחיר נורמלית.

-------------

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

איזה כייף לי :)

פורסם

הי,

פניתי לרון,

1000 וקצת ש"ח למקורי, 800 וקצת שח לחליפי.

רון אמר לי שהעבודה אורכת כ-40 דק' כך שאני לא מבין מאיפה נובעים הפרשי המחירים האלו. מישהו ?

פורסם

מכיוון שבחנויות לחלקי חילוף מוכרים לך מאוורר תוצרת סינית העממית.

מוסך רון ירכיב לך מאוורר תחליפי אבל תוצרת חברה גרמנית מוכרת או שווה ערך למקורי תוצרת צ'כיה.

פורסם

שכחתי לציין קודם -

מחיפוש שערכתי בפורום התלוננו כמה אנשים גם כן על מאוורר תקול, אך בשונה מאצלי הם דיווחו שהמאוורר לא מסתובב ועושה רעשים וחריקות.

כשאני מנסה לסובב את המאוורר (באמצעות דחיפה קטנה- כשהרכב כבוי, כמובן) המאוורר לא "מראה" שום התנגדות וכמעט ואין חיכוך שעוצר את המאוורר.

האם ייתכן שהבעיה היא פיוז שרוף / בעיית מגעים ?

הרכב הוא של הורי ואיני מכיר אותו כ"כ. מישהו יכול לספר לי היכן נמצאת תיבת הפיוזים ?

תודה.

פורסם

אני לא מציע ללכת על מאוורר סיני הוא עלול לא לתפקד כמו שצריך, או לשבוק חיים לאחר זמן קצר וכתצואה מכך המנוע יתחמם ומפה הדרך קצרה לסוף.

תתייעץ עם רון אם הוא אומר לך ללכת על מקורי שמע בעצתו.

ההפרש בין חליפי למקורי כמו שרון הציע לך לא גדול לכן עדיף ללכת על מקורי שיחיזק הרבה זמן ותהיה בראש שקט

פורסם
שכחתי לציין קודם -

מחיפוש שערכתי בפורום התלוננו כמה אנשים גם כן על מאוורר תקול, אך בשונה מאצלי הם דיווחו שהמאוורר לא מסתובב ועושה רעשים וחריקות.

כשאני מנסה לסובב את המאוורר (באמצעות דחיפה קטנה- כשהרכב כבוי, כמובן) המאוורר לא "מראה" שום התנגדות וכמעט ואין חיכוך שעוצר את המאוורר.

האם ייתכן שהבעיה היא פיוז שרוף / בעיית מגעים ?

הרכב הוא של הורי ואיני מכיר אותו כ"כ. מישהו יכול לספר לי היכן נמצאת תיבת הפיוזים ?

תודה.

ידידי, עצור !

הפעולה שביצעת "כשאני מנסה לסובב את המאוורר (באמצעות דחיפה קטנה- כשהרכב כבוי, כמובן) המאוורר לא "מראה" שום התנגדות וכמעט ואין חיכוך שעוצר את המאוורר." מסוכנת ויכולת להפגע ! המאוורר של הרדיאטור נכנס לפעולה גם אחרי כיבוי המנוע והוצאת המפתח. בדיקות כאלה יש לבצע אך ורק כאשר כבל המינוס מנותק מהמצבר.

המאוורר הקטן השייך למעבה אינו מסוגל לגבות את המאוורר של הרדיאטור כאשר האחרון לא עובד.

פורסם

אז אני אתקן.

כשהרכב היה כבוי, המנוע היה קר (בדקתי מוקדם בבוקר) וככל הנראה המאוורר מקולקל.

אבל אני מבין את הדאגה. תודה !

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר שאמרתי לך היה 1000 שח כולל מעמ ועבודה למקורי

ו 650 כולל מעמ ועבודה לחליפי ,גם אמרתי לך שאני ממליץ להתקין

את המקורי .

החליפי שאני מדבר עליו הינו סיני אבל לא מהסחורה הזולה ביותר יש זולים ממנו ,

מבחינת התיפקוד הוא מבצע את העבודה אך יש לו בעיות של איזון

והוא רועד ,אתה תרגיש את פעולתו כשאתה ברכב במיוחד במהירות

הגבוהה של המאוורר.

אם אתה חושב שרעידה קלה (ויברציה)לא תפריע לך אתה יכול להשתמש

בחליפי ללא חשש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
ידידי, עצור !

הפעולה שביצעת "כשאני מנסה לסובב את המאוורר (באמצעות דחיפה קטנה- כשהרכב כבוי, כמובן) המאוורר לא "מראה" שום התנגדות וכמעט ואין חיכוך שעוצר את המאוורר." מסוכנת ויכולת להפגע ! המאוורר של הרדיאטור נכנס לפעולה גם אחרי כיבוי המנוע והוצאת המפתח. בדיקות כאלה יש לבצע אך ורק כאשר כבל המינוס מנותק מהמצבר.

המאוורר הקטן השייך למעבה אינו מסוגל לגבות את המאוורר של הרדיאטור כאשר האחרון לא עובד.

לא כך בדייהטסו, המאוורר לא פועל אחרי שהמפתח בחוץ. אפילו אם הרכב בטמפ רתיחה

פורסם

הי רון,

אני מתנצל על הטעות במחירים - פשוט היו לי כמה הצעות ובלבלתי ביניהם.

בכל מקרה, האם אתה חושב שייתכן שהמאוורר תקין ושהבעיה מגיעה ממקום אחר ? (מגעים / מתחים / פיוזים וכו' ) ?

תודה.

פורסם

ייתכן מאוד שהמאוורר תקין והבעיה בתרמוסווי'ץ או בעיית חיווט.

יש להתחבר לסורק תקלות בכדי לדעת במדוייק מה הבעיה.

• תוכן חדש...