Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בנוגע לפיג'ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל...ויתרתי על הרעיון של לקנות איביזה...אני לא אוכל לעמוד בהוצאות וכו'..

אז הגעתי למסקנה ש106 יתאים לי..

עכשיו ככה...נכנסתי לאתר לבדוק את המחירון ויצא לי פיג'ו 106 1400 סמ"ק שנת 96 מחירון 18 אלף +-..

עכשיו זה לא ממש נראה לי הגיונימשום מה...

אז השאלות :

1.כמה דגמים של 106 יש? 1 או יותר?? כי יש כמה דגמים שחוזרים על עצמם בשם אבל הגרסאות שונות (או שאני טועה)??

2.האם ניתן למצוא פיג'ו 106 במצב טוב? שלא יצריך יותר מדי הוצאות על תיקונים וכולי כי אין לי...

תודה מראש :wink:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

בכל רכב של 18-+ יהיו לך תיקונים. ולא יעזור בית דין.

לדעתי, רד בכמה אלפיות בסכום שהקצית ותשאיר סכום בצד לתיקונים שיהיו.

פורסם

זוהי אחת הפעמים הבודדות שאני כותב אבל בתור בעל 106 תדע שלא קל להחזיק את הרכב הזה הרבה תיקונים והרבה הוצאות.

עם המזל שלי שבוע אחרי שקניתי את האוטו נשרף לי המנוע של ההגה כוח(1550 ש"ח - מוסך מורשה).

עשיתי צבע לגג ולמכסה מנוע כי הם היו שרופים+צבעתי מראות (1700 ש"ח במוסך המרכזי)

טיפול 15,000 650 ש"ח במוסך מורשה....

ועכשיו אמרו לי שיש לי רצועה רופפת ואני צריך לטפל בה כי יש לי עוד חודשיים טסט....

דרך אגב יש כמה דגמים של 106 xsi xs xr אני מאמין שהסתכלת על המחירון של xr אותם יותר קל למצוא את xs וxsi יותר קשה כי לרובם פתחו את התחת....

אני מקווה שתמצא את מה שאתה מחפש....

בהצלחה...

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

תודה רבה על המידע...

בכל מקרה,יעזרו לי המלצות על מכוניות...אני מתכוון למכור את האודי של אבא..

וזה לפחות 15 אלף שקל,יש אחד שמציע יותר...בכל מקרה איזה רכב טוב אני יכול להשיג בסכום כזה??

אממ קחו בחשבון שאני לא רוצה עגלה,כי די חשוב לי המראה...(בי"ס אתם יודעים :))

תודה מראש...שוב :)

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

עכשיו ככה...נכנסתי לאתר לבדוק את המחירון ויצא לי פיג'ו 106 1400 סמ"ק שנת 96 מחירון 18 אלף +-..

אז השאלות :

1.כמה דגמים של 106 יש? 1 או יותר?? כי יש כמה דגמים שחוזרים על עצמם בשם אבל הגרסאות שונות (או שאני טועה)??

2.האם ניתן למצוא פיג'ו 106 במצב טוב? שלא יצריך יותר מדי הוצאות על תיקונים וכולי כי אין לי...

יש הרבה דגמים של 106 -

ראלי

XSI

XS

XR

KID

שהאחרון הוא המינימליסטי ביותר .

בנוגע לשאלה השניה בתקציב שלך אני לא חושב שכדאי לך

ללכת לכיוון ה106 , אם הינך מחפש רכב אמין ושישמש אותך ביום יום לאורך

זמן , תחשוב ללכת לכיוון פורד פיאסטה.

פורסם

אז השאלות :

יש הרבה דגמים של 106 -

ראלי

XSI

XS

XR

KID

שהאחרון הוא המינימליסטי ביותר .

בנוגע לשאלה השניה בתקציב שלך אני לא חושב שכדאי לך

ללכת לכיוון ה106 , אם הינך מחפש רכב אמין ושישמש אותך ביום יום לאורך

זמן , תחשוב ללכת לכיוון פורד פיאסטה.

אתה מתכוון לפיאסטה היותר חדשות? דגם 95 ומעלה?? או הישנות יותר??

ובינתיים הלב שלי הולך יותר לכיוון 205...אבא שלי אמר לי שהוא יעזור לי להחזיק את האוטו עד שאני אמצא עבודה (בימים הקרובים).

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אני לא בטוח שהפיאסטה החדשות יותר נכנסות לך בתקציב

אבל תבדוק במחירון לוי יצחק בוואי נט.

ה 205 מהווה אופציה מצויינת .

פורסם

כן,הלב שלי נוטה לכיוון ה205GTI דווקא,עכשיו השאלה שלי...כל 205 GTI היא בעלת סאנרוף או איך שלא קוראים לזה? שיענו יש לה "חלון בגג"....מצטער על הבורות באי ידיעת השם :wink:

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

כן,כי אבי הנחמד החליט שהוא יעזור לי להחזיק אותה,אבל הוא מעדיף את הפיג'ו ולא את האיביזה...אז אני צריך להתחשב גם בזה :?

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
כן,כי אבי הנחמד החליט שהוא יעזור לי להחזיק אותה,אבל הוא מעדיף את הפיג'ו ולא את האיביזה...אז אני צריך להתחשב גם בזה :?

אני רואה שלא הבנת את מה שרמזתי לך ה205GTI יקרה לתחזוקה וקשה מאוד למצוא אחת במצב טוב, רובן שחוטות, הטיפולים יקרים, והיא גם אוכלת דלק (שלא נדבר שהרכב הזה לא מומלץ לכאלה שרק קיבלו עכשיו רישיון)

פורסם

וואלה עכשיו בלבלתם אותי,אחד אומר שזה כן כדאי השני לא...

אני אשב עם אבא שלי ונחליט...האוטו יהיה שלי רוב הזמן...אבל גם שלו,אז צריך לקחת גם אותו בחשבון...

לפי מה שאני יודע גם האיביזה זוללת דלק...או שאני טועה??

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אני רואה שלא הבנת את מה שרמזתי לך ה205GTI יקרה לתחזוקה וקשה מאוד למצוא אחת במצב טוב, רובן שחוטות, הטיפולים יקרים, והיא גם אוכלת דלק (שלא נדבר שהרכב הזה לא מומלץ לכאלה שרק קיבלו עכשיו רישיון)

איפה ראית שהוא דיבר על GTI??? :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

איפה ראית שהוא דיבר על GTI??? :roll:

כן,הלב שלי נוטה לכיוון ה205GTI דווקא,עכשיו השאלה שלי...כל 205 GTI היא בעלת סאנרוף או איך שלא קוראים לזה? שיענו יש לה "חלון בגג"....מצטער על הבורות באי ידיעת השם :wink:
פורסם
וואלה עכשיו בלבלתם אותי,אחד אומר שזה כן כדאי השני לא...

איפה ראית שלירן כתב לך "כן" לגביי 205 GTI?

205 GR 1.4 תהווה בהחלט אופציה מצויינת

לא ממש מדובר בעגלה או משהו כזה

האוטו נוסע לא רע

נראה גם בהחלט לא רע, בגירסאת הFOREVER בהחלט לא רע

וגם 5 דלתות ומאפשר תחבורה טובה גם לחברים ליציאה ...

גם 106 מהדגמים היותר פשוטים, XR, או אפילו XN (KID)

מכוניות חמודות מאוד, לא קלות לאחזקה בכלל. יהיו לך לא מעט בעיות,

או שלא יהיו, תלוי בנהיגה שלך ובמצב האוטו.

Race Smart

• תוכן חדש...